Μήνυμα στις 30/5/2013 στις 18:05 @Κλάψιμο
κοιταξε να δεις φιλη μου, εγω την εχω 20 εκατοστα, δε με νοιαζει τι κανεις εσυ
Πήγαινε στο θέμα: Φιλες?
Μήνυμα στις 29/5/2013 στις 01:30 @Sex
Τώρα που τον ξανακοιτάω απ'την κάτω μεριά έχω βγάλει κάτι μικρά σπυράκια, τα περισσότερα είναι μικρά και δε φαίνονται σχεδόν αλλά είναι ένα μεγάλο πάνω στη φλέβα και είναι αντιαισθητικό, μπορώ να κάνω κάτι χωρίς να επισκεφτώ κάποιον ειδικό;
Πήγαινε στο θέμα: Σπυράκια στο πέος
Μήνυμα στις 29/5/2013 στις 01:23 @Sex
Υ.Γ2: Έχω λογαριασμό στο brazzers 1μισι χρόνο τωρα
Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 29/5/2013 στις 01:22 @Sex
Καλησπέρα μάγκες, Λέγομαι Κωνσταντίνος είμαι 14ων(15 σε λίγους μήνες). Διαβάζω διάφορα posts από παλικάρια στην ίδια ηλικία, ακούω μεγέθη όπως 7-8 και 13-14. Επειδή έχω ψαχτεί αρκετά, δεν πρέπει να σας δημιουργούνται κόμπλεξ για το μήκος καθώς το μόριο σας μεγαλώνει μέχρι και τα 20 χρόνια. Προσωπικά το πέος μου είναι στα 19,5 cm(μετρήθηκα πριν 10 λεπτά σύμφωνα με http://metrisetopeos.blogspot.gr/2013/01/metrisi-peous.html). Δεν είχα σκοπό να γράψω αυτό το post απλά θα ήθελα κάποιες γνώμες κυρίως από γυναίκες ενήλικες. Αυτοικανοποιούμαι από τη τρίτη δημοτικού, μπορούσα να εκσπερματώσω απ'την πέμπτη δημοτικού. Έχω φίλες που όταν τις είπα για το μέγεθος μου άρχιζαν να με βλέπουν με άλλο μάτι. Οι περισσότερες σχέσεις μου ήταν με 1-2 χρόνια μεγαλύτερες καθώς μεγαλοφέρνω λιγάκι. Έχω δεχτεί ερωτήσεις όπως αν παίρνω τίποτα χάπια. Είμαι απόλυτα φυσιολογικός&έχω χρησιμοποιήσει μεθόδους αύξησης πέους τις οποίες βρήκα στο internet(βοήθησαν κατα 1μισι cm). Δηλαδή αν είμαι έτσι στα 14 στα 20 και στα 25 μέχρι τι επίπεδο μπορώ να φτάσω ας πούμε; Θα άρεσε σε γυναίκες ένα τέτοιου μεγέθους πέος; Ακούω γνώμες παιδιά Υ.Γ: Δεν θα είχα κανένα λόγο να κάνω ένα post στο οποίο θα έλεγα ψέμματα. Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πέους |