Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Αν δεν προσέξεις καλά, όλο και κάτι θα κολλήσεις.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Εξάρθρωση επιγονατιδας πριξιμο μετα απο 6

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #118127 από theslown στις 28 Φεβρουαρίου 2013, 8:48μμ

theslown

μέλος από: 6/2/2013
Γειά σας πριν 6 μήνες έκανα εγχείρηση στο γόνατο γιατί είχα εξάρθρωση επιγονατιδας. Όλα πήγαν καλά και ξεκίνησα 5 μήνες μετά την εγχείρηση ναπαίζω μπάσκετ και μετά από 3 εβδομάδες μου πριστηκε το γόνατο.Μήπως πριστηκε επειδή πήγαινα καθημερινά και γυμναστήριο και έπαιζα μπάσκετ και το κούρασα. Απαντήστε μου παρακαλώ!!
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #118128 από άσχετος στις 28 Φεβρουαρίου 2013, 9:23μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012

Αποδεκτή απάντηση

Ναι φίλε μου.Το γόνατο είναι πολύ επικίνδυνο έπρεπε να καθίσεις και άλλο 2-3 μήνες ακόμα ξέρω φαίνεται δύσκολο αλλά,σκέψου πως αν το κουράζεις και άλλο,μπορεί να χρειαστείς να κάνεις και άλλη εγχείρηση και μετά θα περιμένεις 1 χρόνο....Ξεκουράσου 1 μήνα ακόμα,βάλε κάθε μέρα πάγο και αλοιφή(π.χ. voltaren) δηλαδή αντιφλεγμονώδες...Μετά δεν θα πας να παίξεις μπάσκετ κατευθείαν.Θα τρέχεις κάνα μήνα(μικρά βήματα,πάνε σε κανένα γήπεδο να τρέξεις στο χορτάρι ή στο πλαστικό του στίβου πως λέγεται τέλος πάντων) μέχρι να συνηθίσει το πόδι σου...Μετά θα αρχίζεις να παίζεις μπάσκετ,αλλά στην αρχή χαλαρά...
Αν εξακολουθεί να σου πονάει,πάνε σε έναν γιατρό,να σου δώσει πρόγραμμα...
Α!Και ξέχασα να σου πω,θα κάνεις και κάθε μέρα ποδήλατο για 2-3 μήνες και θα πάρεις έναν επίδεσμο oppo ή έναν επίδεσμο για το γόνατο 5-10 ευρώ κάνει στο φαρμακείο...Άντε και καλή ανάρρωση!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #118131 από theslown στις 28 Φεβρουαρίου 2013, 10:03μμ

theslown

Κοίτα φίλε έχω ειδική επιγονατιδα (200 ευρώ ρην πήρα)κάνω κάθε μέρα ποδήλατο βαζω πάγο.Το θέμα είναι ότι δεν με πονάει καθόλου απλά πριστηκε ούτε ενοχλησεις έχω .Αυτό πως εξηγείται??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #118141 από pantelis20 στις 01 Μαρτίου 2013, 3:06πμ

pantelis20

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2010
Απλά το ταλαιπώρησες. Και εγώ είχα πάθει εξάρθρωση παλιά. Και περίμενα τόσο ένα εξάμηνο για να αρχίσω γυμναστική. Και έτσι πρηζόταν λίγο αλλά πιο πολύ κοκκίνηζε και πολύ καμιά φορά αλλά χωρίς πόνο. Απλά όταν έβλεπα πως κοκκίνηζε-πρηζόταν σταματούσε και ξανα έκανα μετά από 2 μέρες.

Στο χρόνο πάνω σταμάτησε εντελώς αυτό
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #118145 από theslown στις 01 Μαρτίου 2013, 7:41πμ

theslown

Ευχαριστώ φίλε αυτό θα κάνω θα ξεκουραστώ 2 με 3 μέρες και μετά θα ξαναπαιξω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122267 από giannhs13 στις 07 Αυγούστου 2013, 7:18μμ

giannhs13

μέλος από: 7/8/2013
Για σας εχω και εγω εξαθρωση επιγονατιδας εδω και 2 μηνες ... το γονατο μου ειναι πρησμενο και δεν μπορω να το λυγισω τελειως με ποναει..πηγα σε 2 γιατρους και η 2 με ειπαν οτι θα περασει με τον χρονο... θα ηθελα να αναφερω κανω ασκησεις και μετα αν σταματησω για κανα μισαωρο τις ασκησεις το γονατο δεν λυγιζει ευκολα.. σαν να μην εχει μνημη δεν εχει λειτουργικοτητα δηλαδη.. ηθελα να ρωτησω εχει κανεις τετοια συμπτωματα που ανεφερα και ποσο εχω ακομα για να γινω καλα??? τωρα ειμε στους 2 μηνες ευχαριστω εκ των προτερων
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login