Μήνυμα στις 23/2/2014 στις 21:36 @Μηχανήματα
Φιλε μηπως ξερεις πως να ξαναπερασω το λειτουργικο ή να μου πεις κανα καλο σιτε ?
Πήγαινε στο θέμα: Δεν φορτωνει το android
Μήνυμα στις 23/2/2014 στις 18:55 @Μηχανήματα
Κατα την γνωμη μου βαλε καλυτερα εναν amd fx8350(αρα αλλαζεις και μητρικη) και βαλε καλυτερη καρτα γραφικων πχ gt660 ή hd7850 .Τελος βαλε ενα πιο καλο τροφοδοτικο .
Πήγαινε στο θέμα: Gaming PC με 700-800 ευρώ
Μήνυμα στις 23/2/2014 στις 18:52 @Μηχανήματα
Γεια σας εχω το samsung galaxy s duos και σημερα εκανα επαναφορα εργοστασιακων εγκαταστασεων. Μετα απο αυτο εκανε ενημερωση και ξεκινησε την επανεκινηση. Απο εκεινη την στιγμη το κινητο οταν παταω το power button φορτωνει μεχρι στο σημα της Samsung , μεχρι εκει ομως. Μηπως ξερεται τι να κανω ? , μηπως να το παω στην αντιπροσωπια (αλλα εχω κανει root ). Ευχαριστω εκ των προτερων !
Πήγαινε στο θέμα: Δεν φορτωνει το android
Μήνυμα στις 30/12/2013 στις 22:41 @Θ. Κλημεντίνη
Εγω προτιμω τις κοντες αρκη να μην ειναι χοντρες .
Πήγαινε στο θέμα: Αρεσουν οι κοντες γυναικες στους ανδρες?
Μήνυμα στις 16/10/2013 στις 21:07 @Θ. Κλημεντίνη
Παω 1η λυκειου και ερωτευτηκα μια κοπελα απο το σχολειο.Το κακο ειναι οτι εχει σχεση οποτε δεν θα γινει τπτ μεταξυ μας .Ετσι σκευτηκα να της την πεσω ωστε να φαω την χιλοπιτα για να ξεκολλησω επιτελους (την σκευτομαι συνεχεια).Τι λετε ?
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμενος με κοπελα που εχει σχεση
Μήνυμα στις 12/10/2013 στις 22:27 @Μηχανήματα
Και γω το παθαινω τωρα τελευταια..Τι γινεται? Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με το chat του facebook
Μήνυμα στις 6/10/2013 στις 22:13 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας ειμαι 16 χρονων και μου αρεσει μια κοπελα.Μιλαμε λιγο απο κοντα ααλλα οταν ειμαι κοντα της κομπλαρω και δεν ξερω τι να λεω.Ακομα δεν ξερω τι να συζητησω μαζι της στο facebook.Μπορειτε ν με βοηθησετε λιγο
Πήγαινε στο θέμα: Θεματα συζητησης
Μήνυμα στις 15/9/2013 στις 14:46 @Διάφορα
Συμφωνα με το νεο λυκειο στην Β λυκειου θα κανουμε αρχαια και αν ναι ποσες ωρες?Εχω μπρεδεφτει γιατι και βγαζουν συνεχεια νεες προσαρμογες.
Πήγαινε στο θέμα: αρχαια στο νεο λυκειο
Μήνυμα στις 31/8/2013 στις 23:02 @Μηχανήματα
samsung εχω το samsung galaxy s duos
Πήγαινε στο θέμα: android κινητο
Μήνυμα στις 31/8/2013 στις 15:41 @Μηχανήματα
πως μπορω να μπω στο 0.facebook απο android κινητο?
Πήγαινε στο θέμα: android κινητο |