Μήνυμα στις 7/8/2013 στις 19:23 @Διάφορα
Για σας εχω εξαθρωση επιγονατιδας εδω και 2 μηνες ... το γονατο μου ειναι πρησμενο και δεν μπορω να το λυγισω τελειως με ποναει..πηγα σε 2 γιατρους και η 2 με ειπαν οτι θα περασει με τον χρονο... θα ηθελα να αναφερω κανω ασκησεις και μετα αν σταματησω για κανα μισαωρο τις ασκησεις το γονατο δεν λυγιζει ευκολα.. σαν να μην εχει μνημη δεν εχει λειτουργικοτητα δηλαδη.. ηθελα να ρωτησω εχει κανεις τετοια συμπτωματα που ανεφερα και ποσο εχω ακομα για να γινω καλα??? τωρα ειμε στους 2 μηνες ευχαριστω εκ των προτερων Πήγαινε στο θέμα: εξαθρωση επιγονατιδας
Μήνυμα στις 7/8/2013 στις 19:18 @Κλάψιμο
Για σας εχω και εγω εξαθρωση επιγονατιδας εδω και 2 μηνες ... το γονατο μου ειναι πρησμενο και δεν μπορω να το λυγισω τελειως με ποναει..πηγα σε 2 γιατρους και η 2 με ειπαν οτι θα περασει με τον χρονο... θα ηθελα να αναφερω κανω ασκησεις και μετα αν σταματησω για κανα μισαωρο τις ασκησεις το γονατο δεν λυγιζει ευκολα.. σαν να μην εχει μνημη δεν εχει λειτουργικοτητα δηλαδη.. ηθελα να ρωτησω εχει κανεις τετοια συμπτωματα που ανεφερα και ποσο εχω ακομα για να γινω καλα??? τωρα ειμε στους 2 μηνες ευχαριστω εκ των προτερων Πήγαινε στο θέμα: Εξάρθρωση επιγονατιδας πριξιμο μετα απο 6 |