Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Κλασσικά εικονογραφημένα, Μπαγκς Μπάννυ, Ποπάυ, Ροζ Πάνθηρας.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Κοριτσια ..λευτα

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #115296 από KwnstantinosS στις 02 Ιανουαρίου 2013, 7:41μμ

KwnstantinosS

banned
μέλος από: 27/11/2012
Λοιπον ....ειμαι 17 χρονων και παω τριτη λυκειου....εχουμε γενικως μεγαλη παρεα στο σχολειο αλλα τα περισσοτερα ειναι κοριτσια....κυριως ομως περισσοτερο κανω παρεα με τρια αγορια,αυτοι ειναι οι πραγματικοι μ φιλοι......τωρα τελευταια ακουσα κατι απο τα κοριτσια και επεσα απο τα συννεφα ....μιλουσαν και σχολιαζαν για καποια αγορια ,αν εχουν αρκετα λευτα και τετοια......και μια φορα ελεγαν καποια κοριτσια απο αυτα "Πραγματικα εγω πλεον κοιταω αν ειναι πλουσιος αυτος που θα κανω σχεση"...(τα κοριτσια αυτα ειναι αρκετα σοβαρα και πολυ καλα κοριτσια......ρε παιδια απορω ετσι σκεφτονται τα κοριτσια ???...και ειδιαιτερα σε αυτη την ηλικια ???....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #115299 από aglina στις 02 Ιανουαρίου 2013, 8:32μμ

aglina

Εικονίδιο
μέλος από: 7/12/2012
Εγω που ειμαι σε λιγο μικροτερη (15) με τις φιλες μου πολλες φορες κανουμε πλακα πως θα παντρευτουμε εναν πλουσιο ή οτι οσοι δεν εχουν χρηματα δεν τους κοιταμε κ διαφορα τετοια. Φυσικα οσα λεμε δεν ισχιουν ειδικα οσοι μου αρεσαν ή εκανα κατι μαζι τους ΠΟΤΕ δεν σκευτηκα τα χρηματα. Τωρα δεν πιστευω να σκευτονται εστι οι κοπελες.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #115301 από KwnstantinosS στις 02 Ιανουαρίου 2013, 9:15μμ

KwnstantinosS

banned
Και εγω αυτο νομιζα και κοιτα τι ακουσα....και αυτες το ελεγαν σοβαρα ...πραγματικα σοβαρα.....ασε που πρεπει καποιες να επηρεαζονται απο μαναδες..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #115304 από aglina στις 02 Ιανουαρίου 2013, 10:24μμ

aglina

Εικονίδιο
μέλος από: 7/12/2012
Δεν πιστευα οτι υπαρχουν μητερες που να προτρεπουν τις κορες τους σε τετοιες σχεσεις. Πιστευα πως αυτα γινονται στα εργα κ σε πολυ μικρο ποσοστο στην πραγματικοτητα. Ουτε οτι υπαρχουν σοβαρα κοριτσια που σκευτονται τα χρηματα παρα την ευτιχια τους.το ακουσες απο φιμη ή σε συζιτιση που σημετιχες?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #115306 από KwnstantinosS στις 02 Ιανουαρίου 2013, 11:04μμ

KwnstantinosS

banned
Σε συζητηση που συμετειχα και σε βεβαιωνω πως τα εννοουσαν ....και εγω ακριβως οπως τα ειπες πιστευα.......εσεις οι πιο μεγαλοι τι εχετε να πειτε???
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #115307 από nosnti στις 02 Ιανουαρίου 2013, 11:06μμ

nosnti

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 26/11/2012
σιγουρα υπαρχουν τετοιες αλλα μην δινεις σημασια. εσυ απλα μακρια απο τετοιες μην κανεις με τετοιες κοπελες σχεσεις. μεινετε φιλοι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #115310 από KwnstantinosS στις 02 Ιανουαρίου 2013, 11:22μμ

KwnstantinosS

banned
Τωρα μου ανοιξαν τα ματια ....και φιλοι με δυσκολια και καχυποψια....αυτες ομως θελουν ενα καλο μαθημα πιστευω...
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #115311 από Luscious στις 02 Ιανουαρίου 2013, 11:24μμ

Luscious

μέλος από: 24/11/2012

Αποδεκτή απάντηση

Εγώ είμαι γυναίκα και θα σου μιλήσω αληθινά. Οι περισσότερες έτσι είναι δυστυχώς. Και ακόμα και τα λεφτά να μην κοιτάνε, κοιτάνε πάντα το συμφέρον τους. Εγώ είμαι γυναίκα και έχω σιχαθεί τις γυναίκες με αυτά που βλέπω. Σίγουρα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις φυσικά. Α και εγώ είχα πέσει από τα σύννεφα μια φορά από μία κοπέλα που κάναμε 2 χρόνια περίπου παρέα και τελικά κατάλαβα μια μέρα ότι ψάχνει κάποιον λεφτά και ότι της αρέσει η χλίδα. Και ούτε που το περίμενα από αυτην την κοπέλα και όμως. Και να πεις ότι ήταν καμία κουκλάρα που ήθελε να ξοδεύει χρήματα σε ρούχα και τέτοια. Καμία σχέση. Πάντως σίγουρα δεν είναι όλες έτσι. Ή μάλλον ελπίζω να μην είναι όλες έτσι. Τώρα συγνώμη αν θα βγω λίγο εκτός θέματος αλλά οι άντρες έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης γιατί δυστυχώς τα καλά κορίτσια δεν σας αρέσουν. Και μετά παραπονιέστε ότι όλες οι γυναίκες είναι που@@@ς και τα λοιπά.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #115312 από KwnstantinosS στις 02 Ιανουαρίου 2013, 11:28μμ

KwnstantinosS

banned
Σου μιλαω σοβαρα απο αυτα τα κοριτσια που το ακουσα δεν το περιμενα γιατι ολα ειναι παρα πολυ σοβαρα ....αφου ειμαστε τριτη λυκειου (σκεψου τριτη λυκειου και σκεφτονται ετσι) και ολες ειχαν απο μια ή και καμια σχεση .....και δεν ειναι και ασχημες.......
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #115314 από Luscious στις 02 Ιανουαρίου 2013, 11:30μμ

Luscious

μέλος από: 24/11/2012
Έγραψε:(KwnstantinosS@02 Ιανουαρίου 2013)
Τωρα μου ανοιξαν τα ματια ....και φιλοι με δυσκολια και καχυποψια....αυτες ομως θελουν ενα καλο μαθημα πιστευω...

Δεν θέλουν κανένα γερό μάθημα. Εσείς πρέπει να αλλάξετε όχι αυτές. Κάνε το για τον εαυτό σου και όχι για να ''πάρουν γερό μάθημα αυτές''.
Είμαι μεγαλύτερη σου και έχω να σου πω ότι έχουν και οι άντρες πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Εσείς όταν σας την πέφτουν ή σας προσεγγίζουν νομίζεται ότι είσαι ωραίοι ξέρω εγώ και ότι σας θέλουν και άλλες βλακείες. Ξυπνήστε καμία γυναίκα δεν μπορεί να ερωτευτεί έναν άντρα χωρίς να έχουν μιλήσει να έχει προσπαθήσει να την προσεγγίσει και τα λοιπά. Όλα αυτά δείχνουν ότι σας προσεγγίζουν για συμφέρον είτε οικονομικό είτε ότι άλλο (πχ είσαι ο ωραίος του σχολείου και θέλουν να δειχτούνε). Στόχευσε σε αυτές που πραγματικά αξίζουν και αυτό θα είναι το καλύτερο μάθημα που μπορείς να τους δώσεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login