Μήνυμα στις 25/3/2013 στις 15:44 @Μηχανήματα
Πως μπορώ να κάνω το ρολόι της δεη να σταματήσει να γυρνάει? Αυτό που θέλω να κάνω είναι να το σταματαω κάποιες ώρες κάποιες μέρες που καίω αρκετό ρεύμα για οικονομία γιατί δεν την βγάζουμε... και πάλι το σκέφτομαι.. αν κάποιος ξέρει να μου πει απλά να ξέρω και να μου πει εάν το κάνω τι πρέπει να προσέχω και τι προστυμα τρωω... ευχαριστώ.
Πήγαινε στο θέμα: Ρολοι ΔΕΗ
Μήνυμα στις 9/3/2013 στις 21:45 @Διασκέδαση
Παιδια το ξερω οτι το καλυτερο που εχω να κανω ειναι να το κοψω τελειως τωρα που ειναι νωρις και τετοια. ευχαριστω. μερικοι δεν καταλαβαν ακλα το ποστ ή εγω δεν το εγραψα καλα. κανω 4-5 τσιγαρα την ημερα γιατι ετσι μου βγανει δεν ειναι οτι δεν το αντεχω ή κατι τετοιο. Και μιλαω γενικα οταν κρυωνω το σταματαω για να γινω καλα. δεν κρυωνω εξετιας του τσιγαρου.... απο οτι καταλαβα δεν κανουν κακο ισα ισα καλο οπως φανταζομουν. ευχαριστω πολυ. θα δυσκολευτω να βαλω αποδεκτη παντως. :P
Πήγαινε στο θέμα: Σωστό Κάπνισμα
Μήνυμα στις 9/3/2013 στις 15:37 @Διασκέδαση
Θα καταλάβετε τι εννοώ με τον τίτλο.. Καπνίζω όχι πάρα πολύ αλλά ούτε πάρα πολύ λίγο.. κάνω 5 τσιγάρα την ημέρα ας πούμε... αυτό που με απασχολεί είναι το εξης.. πρόσφατα αρρώστησα και το σταμάτησα για 4-5 μέρες μέχρι να γίνω καλά χωρίς κανένα πρόβλημα μπορώ να πω ότι δεν έιμαι εξαρτημένος.. αλλά θέλω να πω.. από την στιγμή που καπνίζω και οταν αρρωστένω το κόβω μέχρι να γίνω καλά μετά το ξαναπιάνω στα χέρια μου.. αυτό είναι χειρότερο από το να μην το σταματάω καθόλου ή να το συνεχίζω κανονικά? αυτές οι παύσεις δηλαδή είναι πιο βλαβερές στον οργανισμό ή ίσα ίσα? Και όταν κάνεις διάφορες μάρκες δεν μένεις στάσημος σε μια μπορείς να πάθεις ζημειά μεγάλη? ευχαρσιτώ.
Πήγαινε στο θέμα: Σωστό Κάπνισμα
Μήνυμα στις 6/3/2013 στις 16:19 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Δεν είναι δύσκολο το αγορίστηκο μυαλό πρέπει να ψυχολογισεις 2-3 αγόρια και τα έμαθες όλα.. 1) Ζητάμε (ο μέσος ώριμος άντρας ή αγόρι τουλάχιστον) ένα κορίτσι που να μας καταλαβαίνει να μπορούμε να στηρηξουμε ο ένας τον άλλον και να μπορούμε να συνεννοηθούμε πάνω από όλα.2)Από σεξουαλικα πραγματα ή γενικα? Γενικα μας αρεσει γλυκες που και που, ωραια λογια, να ειναι πιστη και να μας ακουει (τουλαχιστον να με ακουει εμενα θελω) 3)Αυτο αφορα το πρωτο που εγραψα δηλαδη εγραψα ο μεσος ωριμος αντρας... αυτο το κανουν πιο πολυ μικροι και ανωριμοι γιατι νομιζουν οτι ετσι θα κανουν την κοπελα να εντυπωσιαστει ή απλα δεν ξερουν πως να αντιδρασουν και τι να κανουν. Αυτά από εμένα λεπίζω να σε κάλυψα. :D Πήγαινε στο θέμα: Ερωτησεις προς αγορια...
Μήνυμα στις 4/3/2013 στις 09:30 @Κλάψιμο
Εχει δικιο ο απο πανω μου. Αμα συνεχισει εγω στην θεση σου (χωρις να σε παρω στον λαιμο μου) θα εβαζα καναν μεγαλυτερο γνωστο μυο να τον απειλησει. Αλλα ειναι ρισκο και αυτο. αλλα προτηνω να τον αφησεις μην του δινεις σημασιαα αλλα και παλι μπορει να κολλησει πιο πολυ. αλλα τι να κανεις.. συνεχισε απλα την ζωη σου και ξεπερνα τα παντα.
Πήγαινε στο θέμα: αρρωστη σχεση?
Μήνυμα στις 28/2/2013 στις 22:40 @Διασκέδαση
Πια η διαφορά μεταξύ ''Αγάπης'' και ''Έρωτα''? Έχω μπερδευτεί.
Πήγαινε στο θέμα: Αγάπη-Έρωτας
Μήνυμα στις 27/2/2013 στις 10:42 @Sex
Με κάποια σωστή γυμναστική και διατροφή γίνεται. Μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον γυμναστή ή διατροφολόγο.
Πήγαινε στο θέμα: μικρο σεξουαλικο προβλημα.
Μήνυμα στις 27/2/2013 στις 10:40 @Διάφορα
Μην απαντατε ''ειναι μαλακιες'' και τετοια. Swag είναι στιλ και νοοτροπια. Είμαι στιλάτος (με το συγκεκριμενο στιλ), γαμαω, βρωμικο χρημα... αυτό. Και ως μουσική είναι κάτι σαν ραπ.
Πήγαινε στο θέμα: Swag
Μήνυμα στις 26/2/2013 στις 18:56 @Διασκέδαση
Στην πλατεια συνταγματος για κανα καφε... ή στο θησειο για κανα καφε σε οποιαδηποτε καφετερια. δεν νομιζω να εχει καπου αλλου.
Πήγαινε στο θέμα: Βολτα στο Θησειο - Ακροπολη
Μήνυμα στις 26/2/2013 στις 15:10 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:Στο θησείο πάνω στην ακρόπολη. Στου φιλοπάπου. Ανεβαίνεις σαν βουνό είναι και εχει θέα όλη την αθήνα πιάτω.Πήγαινε στο θέμα: Βολτα στο Θησειο - Ακροπολη |