Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Η επιτυχία να μη σου παίρνει τα μυαλά, ούτε η αποτυχία να μη σου πλακώνει την καρδιά.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

φιλοι

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #113606 από nikos l στις 04 Δεκεμβρίου 2012, 1:48μμ

nikos l

banned
μέλος από: 2/8/2012
Παιδια,καλησπερα σας...Ειμαι ο Νικος,14 χρονων...εχω 2-3προβληματακια.Καταρχας,εχω φιλους αλλα οχι πολλους(2-3),οι αλλοιπου εχω δε ειναι φιλοι..το προβλημα ειναι πως οι πραγματικοι μου φιλοι και καλα παιδια ειναι στο αλλο γυμνασιο απο αυτο που πηγαινω εγω..ετσι στο γυμνασιο που πηγαινω δεν εχω καποιον αληθινο να το ποω ετσι φιλο...Κανω πολυ παρεα με ενα παιδι που μκου την σπαει πραγματικα αλλα τον κανω παρεα γιατι δεν εχω καποιον αλλον να γυρναω απο το σχολειο ή να κανουμε πολλη παρεα στα διαλειμματα...Επισης αυτον δεν τλον αφηνουν οι γονεις του να βγαινει συχνα,ντυνεται με ρυχα φθηνα(μια φορα φοραγε μια μπλουζα με κατι φρουτακια κλπ)και το παιζει λιγο μαγκας στο σχολειο,αλλα οταν πηγαινει σπιτι,οτι πει η μαμακα κανει....παιδια τι να κανω?

Επισης νρεπομαι λιγο να μιλησω στα κοριτσια...δεν ξερω τι να τους πω..πολλες φορες νιωθω καπως αβολα μπροστα σε αλλους...μου μιλανε,τους λεω ενα γεια..μια μου ειπε γιατι την αποφευγω...τι να της πω?παιδια βοηθεια....

Επιπλεον,ειναι κατι παιδια που ειναι αδυμαμα κλπ αλλα ερχονται και μου κολλανε μαγκες(πολλοι για πλακα)αλλα και η πλακα εχει τα ορια της..παλια δεν ειχα δυναμη...τωρα παροτι λεπτος(1.77-59 κιλα)εχω δυναμη τουλαχιστον περισσοτερη απο αυτους...αλλα δεν ξερω δεν εχω τα κοτσια να πω κατι..μαλλιστα ειναι και κατι χοντρομπαλαδες που μου λενε μαλακιες...

παιδια σας παρακαλω απαντηστε μου σε ολα τα παραπανω και θα σας ειμαι ευγνωμων...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #113670 από nikos l στις 05 Δεκεμβρίου 2012, 4:09μμ

nikos l

banned
ρε παιδια....σας παρακαλω απαντηστε....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #113673 από oldman στις 05 Δεκεμβρίου 2012, 4:53μμ

oldman

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 5/12/2012
Φίλε αγχώνεσαι άδικα. Γιατί σώνει και καλά να έχεις φίλο στο Γυμνάσιο που πηγαίνεις ; Λες για παρέα στα διαλείμματα και για να γυρνάτε σπίτι παρέα.
Ο γιός μου είναι έκτη Δημοτικού και έρχεται στο σπίτι μόνος του.
Οι συμμαθητές σου που κάνεις παρέα στα διαλείμματα δεν σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει να είναι και φίλοι σου.
Το ότι δεν έχεις άνεση με τα κορίτσια συμβαίνει σε νέους της ηλικίας σου σε ποσοστό μεγαλύτερο από ότι φαντάζεσαι.
Τέλος για αυτούς που σου κολλάνε η καλύτερη λύση είναι να μην τους δίνεις καμιά σημασία.
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #113674 από _eks_nti στις 05 Δεκεμβρίου 2012, 4:59μμ

_eks_nti

μέλος από: 11/11/2012

Αποδεκτή απάντηση

Καλησπεραααα :)

Λοιπον εγω σου λεω να κανεις παρεα με ατομα που πιστευεις πως σου ταιριαζουν. Αν πιστευεις πως με αυτο το παιδι δν ταιριαζεις βρες αλλες παρεες. Αν και φενεται δυσκολο στην αρχη θα δεις πως θα βρεις ατομα που μπορουν να γινουν πολυ καλοι σου φιλοι. Βεβαια μη περιμενεις να ερθουν ουρανοκατεβατοι.. Πηγαινε να μιλησεις με ατομα που σου φενονται ενδιαφεροντα, προτεινε τους να πατε για κανα καφε και γενικα γινε λιγο πιο κοινωνικος.

Οσο αφορα τα κοριτσια.. να εισαι χαλαρος. Να ανταποκρινεσαι οταν σου μιλανε και να μη κομπλαρεις. Που ξερεις..μπορει να σου βγει σε καλο

Τωρα με αυτα τα "μαγκακια" που λες νομιζω πως θα ειναι καλυτερα να μην τους δινεις σημασια. Αμα αδιαφορησεις θα βαρεθουν και θα ξεκολλησουν!

Eλπιζω να σε βοηθησα καπως
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #113767 από nikos l στις 06 Δεκεμβρίου 2012, 4:02μμ

nikos l

banned
Παιδια ευχαριστω...
Ομως στο σχολειο που πηγαινω τα επρισσοτερα παιδια δεν ειναι καλα...επισης δνε ταιριαζω με καποιον...
Επιπλεον,στο φροντιστηριο που πηγαινω που το εχει η μανα μου ειναι και εκει κατι παιδια που βριζουν την καθηγητρια στο διαλειμμα και οτι βρουν το κοριευουν(πχ καποιο παλιο αντικειμενο κλπ)...και νιωθω πολυ αβολα...στην αρχη δεν τους μιλαγα καν αλλα επο φετος μιλαω οσο μπορω....

Τι να κανω?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #113942 από aglina στις 08 Δεκεμβρίου 2012, 10:57μμ

aglina

Εικονίδιο
μέλος από: 7/12/2012
πρωτον αυτο που λεσ για τα ρουχα δεν ειναι κακο9 να ωτυνεσε φτινα) στα περισσοτερα αγορια αρεσουν τα φανελακια(που φορανε τα καλοκαιρια τα κοριστια) ξερεις ποσο κοστιζουν? 3ευρο το πολυ 5 κ δευτερον εισαι πολυ τυχερος που εχεις κ 2-3 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ φιλους εγω παρατιρησα οτι δεν εχω κανεναν!(δεν ξερω αν φτεω μονο εγω) αρα να εισαι ευτιχισμενος που εχεισ κ αυτους
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #114126 από nikos l στις 12 Δεκεμβρίου 2012, 4:47μμ

nikos l

banned
παιδια ευχαριστω...κατι αλλο...στην ταξη πολλες φορες νιωθω αβολα...δεν ξερω τι να πω...γενικα ντρεπομαι να μιλησω στα κοριτσια κλπ(ενω τα αλλα παιδια τα πειραζουν κλπ)...

και πολλες φορες ο φιλος μου αυτος που αναγκαστικα κανω παρεα μαζι του μου ερχεται να τον πλακωσω...ειναι σπαστικος...

τι να κανω?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #114188 από nikos l στις 13 Δεκεμβρίου 2012, 3:57μμ

nikos l

banned
παιδια κανεις?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #114193 από _eks_nti στις 13 Δεκεμβρίου 2012, 4:18μμ

_eks_nti

μέλος από: 11/11/2012
Αυτο με τα κοριτσια μπορει να συμβει στο καθε αγορι της ηλικιας σου. Εγω σου λεω πως δεν υπαρχει λογος να κομπλαρεις και να ντρεπεσαι..ισα ισα που τοτε αυξανονται οι πιθανοτητες να τα σκατωσεις. Δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο που πρεπει να πεις. Οταν σε χεραιτανε να ανταποκρινεσαι..μη φοβασε. δεν προκειτε να σε φανε ;) Δε λεω πως πρεπει και συ να τις πειραζεις γιατι μπορει στην τελικη και να μη τους αρεσει απλα να αρχιζεις να τις πλησιαζεις χωρις ντροπη και αγχος.

Τωρα αυτο με τον φιλο σου δεν εχω κατι να πω... μηπως εσυ δινεις λιγο περισσοτερη βαρυτητα σε αυτα που γινονται και γι'αυτο σου φενεται σπαστικος ? δε ξερω τι γινεται οποτε δεν μπορω να σου απαντησω με σιγουρια. Αν κανει κατι που δν σου αρεσει μπορεις να του κανεις παρατηρηση ή να απλα να μη δινεις σημασια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #114208 από nikos l στις 13 Δεκεμβρίου 2012, 7:36μμ

nikos l

banned
ευχαριστω φιλε για την απαντηση..πολλες φορες ο φιλος μου(και καλα)λεει μαλακιες και με ειρωνευεται και ολας μπροστα σε αλλους..οταν ειμαστε μονοι μας σκεφτομαι και λεω μεσα μου οτι ειναι μια χαρα παιδι..αλλα οταν ειναι και αλλοι με κανει να νιωθω αβολα...οταν ειναι μαζι με αλλους ειναι μαγκας,ενω οταν ειναι μονος του ειναι μαμοθρεπτο....

Εσυ τι θα εκανες ?
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login