Μήνυμα στις 11/5/2013 στις 13:37 @Διασκέδαση
καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φτου:) είμαι 15 και δεν έχω πίει ακόμα καφέ..έχω μόνο δοκιμάσει.. έχω ακούσει ότι την πρώτη φορά που θα πιώ φραπέ μπορεί να με πειράξει στο στομάχι.. αληθεύει ? Πήγαινε στο θέμα: καφές για πρώτη φορά
Μήνυμα στις 7/3/2013 στις 22:50 @Θ. Κλημεντίνη
Καλα να περασεις τοτε και μην σκας για την κοπελα..μπορει να τη δεις καποια αλλη φορα.
Πήγαινε στο θέμα: Που να πάω τελικά ????
Μήνυμα στις 7/3/2013 στις 22:46 @Θ. Κλημεντίνη
Τοτε κανε το αλλο..πηγαινε για λιγο στα γενεθλια, κατσε για κανα 40λεπτο και μετα σφαιρα για την χοροεσπεριδα αν θελεις τοσο πολυ να πας. Παντως εγω το ξαναλεω..τους φιλους μην τους κρεμας γιατι στις δυσκολες στιγμες αυτοι θα ειναι στο πλαι σου και οχι η κοπελα που σ'αρεσει.
Πήγαινε στο θέμα: Που να πάω τελικά ????
Μήνυμα στις 7/3/2013 στις 22:31 @Sex
Καλησπερα.. Εγω θα σου ελεγα να το πεις στη μητερα σου. Ειναι προτιμοτερο να το μαθει απο σενα παρα απο καποιον τριτο. Αν ειναι οντως ανοιχτομυαλη οπως λες θα το δεχτει πιο ευκολα. Κανε μια προσπαθεια να της μιλησεις κι αν δεις να εχει αρνητικη σταση εξηγησε της μερικα πραγματα περι ελευθεριας επιλογων. Οπως και να χει μη διστασεις να της μιλησεις. Δεν μπορεις να κρυβεσαι μια ζωη..ασε που αν το μαθει απο καποιον αλλο πιθανον να κλονιστει η εμπιστοσυνη της απεναντι σου κ να χαλασει η σχεση σας.
Πήγαινε στο θέμα: Ομοφυλοφιλια και κοινωνια
Μήνυμα στις 7/3/2013 στις 17:41 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Να πας όπου πιστεύεις οτι θα περάσεις καλύτερα. Βέβαια όπως λέει και ο αποπάνω τα γενέθλια μια φορά το χρόνο τα γιορταζουμε και νταξ δεν είναι ωραίο να γραφουμε τους φίλους..στη χοροεσπερίδα και να μην πας δεν θα παρεξηγηθεί κανένας. Και στην τελική αμα θέλετε κάντε τα γενέθλια πιο νωρίς και πηγαίντε μετά όλοι μαζι στη χοροεσπερίδα να το κάψετε :DΛύσεις υπάρχουν. Πήγαινε στο θέμα: Που να πάω τελικά ????
Μήνυμα στις 7/3/2013 στις 17:30 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν έχει νόημα. Και δύσκολο θα ναι για σένα να την ρίξεις και αυτή θα καταλάβει τι παίζει. Βρες καμια άλλη.
Πήγαινε στο θέμα: αρχαριος
Μήνυμα στις 7/3/2013 στις 13:47 @Μηχανήματα
τα λες λιγο μπερδεμενα...παντως αν εννοεις αυτο που καταλαβα... 1.κανε πρωτα copy το λινκ που θελεις 2.πηγαινε μετα στην απαντηση και πατα το συμβολακι με την γη στα αριστερα. 3.Γραψε τη λεξη που θες να εμφανιζεται και πατα ΟΚ. 4.Μετα κανε paste το λινκ, ξαναπατα ΟΚ και εισαι ετοιμος ! Πήγαινε στο θέμα: Επικόλληση, ιστοσελίδας, φωτογραφίας.
Μήνυμα στις 6/3/2013 στις 18:52 @Sex
Ηρεμησε βρε..για ολα υπαρχει η πρωτη φορα. Εγω σου προτεινω να ρωτησεις πρωτα την κοπελια αν θελει να κανετε φαση κ μετα να προχωρησεις..Δλδ μην την βουτηξεις εκει που καθεστε κ την πλακωσεις στο φιλι κ στο χουφτωμα γιατι κατι τετοια ξαφνικα δεν τα θελουμε. Βεβαια απο τη στιγμη που θα βγειτε σημαινει οτι κατι παιζει κ λογικα ισως ειναι προετοιμασμενη για φασωμα. Οποτε δες την συμπεριφορα της κ πραξε αναλογα.
Πήγαινε στο θέμα: Πως να φασώσω
Μήνυμα στις 6/3/2013 στις 18:36 @Διάφορα
Καλησπερα.. Δεν ξέρω πόσο ακριβώς μπορεί να σου πάρει αλλά τις περισσότερες φορες αυτά τα πράγματα θέλουν χρόνο..κοντά στις 4 με 5 βδομάδες πιστευω θα δεις διαφορά..πάντως ακόμα κι αν δεν δεις αποτελέσματα από την αρχή μην απογοητευτείς κ συνέχισε κανονικά.. Καλη επιτυχία :)
Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστικη κ ορατα αποτελεσματα
Μήνυμα στις 6/3/2013 στις 15:47 @Διασκέδαση
Μείνε ανορθόγραφη.. πρόβλημα σου :)
Πήγαινε στο θέμα: Αγάπη-Έρωτας |