Μήνυμα στις 18/12/2012 στις 22:32 @Κλάψιμο
Ευχαριστω και παλι...Στο σχολειο οπου πηγαινω ομως τα παιδια τα περισσοτερα ειναι σπαστικα και το παιζουν μαγκες...δεν ταιριαζουμε...με την καμια... απο αλλο σχολειο εχω 2-3 φιλους...αλλα βαριεμαι στο σχολειο μου να ειμαι μονος μου... Πήγαινε στο θέμα: φιλοι
Μήνυμα στις 14/12/2012 στις 19:59 @Κλάψιμο
οχι ρε συ δεν ειναι το οτι με πειραζει επειδη φοραει αυτες τις περιεργες μπλουζες...το θεμα ειναι οτι αυτο το παιδι οι γονεις δεν το αφηνουν να πηγαινει σχεδον πουθενα...εδω περα του ελεγα να παμε σινεμα και ελεγε δεν μπορω γιατι πρωτον δεν εχω λεφτα στον κουμπαρα και δευτερον δεν με αφηνουν οι γονεις μου...τι να του πω? και οταν ειναι στο σχολειο,λεει ολο μαλακιες και το παιζει μαγκας... αυτο ειναι το προβλημα.. μπορειτε να με βοηθησετε? Πήγαινε στο θέμα: φιλοι
Μήνυμα στις 13/12/2012 στις 19:36 @Κλάψιμο
ευχαριστω φιλε για την απαντηση..πολλες φορες ο φιλος μου(και καλα)λεει μαλακιες και με ειρωνευεται και ολας μπροστα σε αλλους..οταν ειμαστε μονοι μας σκεφτομαι και λεω μεσα μου οτι ειναι μια χαρα παιδι..αλλα οταν ειναι και αλλοι με κανει να νιωθω αβολα...οταν ειναι μαζι με αλλους ειναι μαγκας,ενω οταν ειναι μονος του ειναι μαμοθρεπτο.... Εσυ τι θα εκανες ? Πήγαινε στο θέμα: φιλοι
Μήνυμα στις 12/12/2012 στις 16:47 @Κλάψιμο
παιδια ευχαριστω...κατι αλλο...στην ταξη πολλες φορες νιωθω αβολα...δεν ξερω τι να πω...γενικα ντρεπομαι να μιλησω στα κοριτσια κλπ(ενω τα αλλα παιδια τα πειραζουν κλπ)... και πολλες φορες ο φιλος μου αυτος που αναγκαστικα κανω παρεα μαζι του μου ερχεται να τον πλακωσω...ειναι σπαστικος... τι να κανω? Πήγαινε στο θέμα: φιλοι
Μήνυμα στις 6/12/2012 στις 16:02 @Κλάψιμο
Παιδια ευχαριστω... Ομως στο σχολειο που πηγαινω τα επρισσοτερα παιδια δεν ειναι καλα...επισης δνε ταιριαζω με καποιον... Επιπλεον,στο φροντιστηριο που πηγαινω που το εχει η μανα μου ειναι και εκει κατι παιδια που βριζουν την καθηγητρια στο διαλειμμα και οτι βρουν το κοριευουν(πχ καποιο παλιο αντικειμενο κλπ)...και νιωθω πολυ αβολα...στην αρχη δεν τους μιλαγα καν αλλα επο φετος μιλαω οσο μπορω.... Τι να κανω? Πήγαινε στο θέμα: φιλοι
Μήνυμα στις 5/12/2012 στις 16:09 @Κλάψιμο
ρε παιδια....σας παρακαλω απαντηστε....
Πήγαινε στο θέμα: φιλοι
Μήνυμα στις 4/12/2012 στις 13:48 @Κλάψιμο
Παιδια,καλησπερα σας...Ειμαι ο Νικος,14 χρονων...εχω 2-3προβληματακια.Καταρχας,εχω φιλους αλλα οχι πολλους(2-3),οι αλλοιπου εχω δε ειναι φιλοι..το προβλημα ειναι πως οι πραγματικοι μου φιλοι και καλα παιδια ειναι στο αλλο γυμνασιο απο αυτο που πηγαινω εγω..ετσι στο γυμνασιο που πηγαινω δεν εχω καποιον αληθινο να το ποω ετσι φιλο...Κανω πολυ παρεα με ενα παιδι που μκου την σπαει πραγματικα αλλα τον κανω παρεα γιατι δεν εχω καποιον αλλον να γυρναω απο το σχολειο ή να κανουμε πολλη παρεα στα διαλειμματα...Επισης αυτον δεν τλον αφηνουν οι γονεις του να βγαινει συχνα,ντυνεται με ρυχα φθηνα(μια φορα φοραγε μια μπλουζα με κατι φρουτακια κλπ)και το παιζει λιγο μαγκας στο σχολειο,αλλα οταν πηγαινει σπιτι,οτι πει η μαμακα κανει....παιδια τι να κανω? Επισης νρεπομαι λιγο να μιλησω στα κοριτσια...δεν ξερω τι να τους πω..πολλες φορες νιωθω καπως αβολα μπροστα σε αλλους...μου μιλανε,τους λεω ενα γεια..μια μου ειπε γιατι την αποφευγω...τι να της πω?παιδια βοηθεια.... Επιπλεον,ειναι κατι παιδια που ειναι αδυμαμα κλπ αλλα ερχονται και μου κολλανε μαγκες(πολλοι για πλακα)αλλα και η πλακα εχει τα ορια της..παλια δεν ειχα δυναμη...τωρα παροτι λεπτος(1.77-59 κιλα)εχω δυναμη τουλαχιστον περισσοτερη απο αυτους...αλλα δεν ξερω δεν εχω τα κοτσια να πω κατι..μαλλιστα ειναι και κατι χοντρομπαλαδες που μου λενε μαλακιες... παιδια σας παρακαλω απαντηστε μου σε ολα τα παραπανω και θα σας ειμαι ευγνωμων... Πήγαινε στο θέμα: φιλοι
Μήνυμα στις 7/8/2012 στις 12:55 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπον ειχα κ γω αυτο το προβλημα κ με λιγη εξασκιση σε καμια δυο εβδομαδες θα μπορεις ν τον παιξεισ κανονικα ..με αυτον τον τροπο χυνεις κ πιο πολυ!!!!Πήγαινε στο θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ...
Μήνυμα στις 5/8/2012 στις 16:41 @Sex
Οκ,σας ευχαριστω ολους για τις γνωμες και τις συμβουλες σας...τελικα θα σας πω τι θα γινει σε 2 βδομαδιτσες...
Πήγαινε στο θέμα: Απορια για φιλια |