Μήνυμα στις 8/1/2015 στις 21:37 @Sex
Δεν έχεις να χάσεις και τίποτε αν δοκιμάσεις. Προσωπικά νομίζω πως θα σου αρέσει. Στο σεξ δεν υπάρχει αρχή και τέλος. Μπορεί ένα ζευγάρι να κάνει τα πάντα εφ΄'οσον συμφωνούν και οι δύο σ΄αυτό. Μην επηρεάζεσαι από συντηρητικές απόψεις. Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια
Μήνυμα στις 15/10/2014 στις 14:35 @Sex
Γιά σου φίλε. Το πρόβλημά σου κατά πάσα πιθανότητα είναι η λεγόμενη φίμωση του πέους. Αν είναι εντελώς αδύνατο να κατέβει τελείως, η λύση είναι η χειρουργική επέμβαση. Συζήτησέ το με τον πατέρα σου και κανονίστε να κάνετα μία επίσκεψη στο γιατρό για να κάνει αυτός εκτίμηση του προβλήματος και της αντιμετὠπησής του. Ελπίζω να σε βοήθησα. Υ.Γ Δεν είναι σοβαρό ούτε και η επέμβαση. Θέλει όμως ωποσδήποτε αντιμετώπιση γιατί θα δυσκολεύεσαι στιςσεξουαλικές επαφές και για λόγους υγιεινής γιατί ένα κλειστό κεφαλάκι δεν καθαρίζεται εύκολα. Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με το πεος μου;;;
Μήνυμα στις 20/8/2014 στις 13:30 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε μου πάνω απ´ὀλα χρειάζεται ψυχραιμία. Η ψυχολογία του άντρα σε αυτό το θέμα είναι το Α και το Ω.Ξέρω ότι η ικανότητα στύσης στον άνδρα είναι πολύ βασικό πράγμα και τον επηρεάζει αφάνταστα. Εμένα μου συνέβει πρώτη φορά στα 53 μου και κλονίστηκα . Σίγουρα για ένα νέο θα είναι πολύ διαφορετικά. Δεν χρειάζεται βέβαια να τρελαθούμε κιόλας ούτε έχουμε να αποδείξουμε τίποτα. Δεν είμαστε μηχανές που πατάς την μίζα και παίρνουν ανά πάσα στιγμή μπροστά. Θα σου πρότεινα για αρχή να κάνεις ένα μικρό διάστημα αποχή για να ηρεμήσεις και να αναλάβεις δυνάμεις γιατί η συχνότητα των επαφών παίζει μεγάλο ρόλο και για αναίβουν λίγο οι ορμόνες σου. Επίσης προσπάθησε την επόμενη φορά να υπάρχουν καλές συνθήκες , περιβάλλον , κατάλληλη ώρα , άνεση χρόνου, όχι άγχος και προ πάντων καλή διάθεση. Σου εύχομαι καλή επιτυχία. Πήγαινε στο θέμα: Στυτικη Δυσλειτουργια
Μήνυμα στις 7/8/2014 στις 19:35 @Sex
Θα έπρεπε να ανησυχείς αν συνέβαινε το αντίθετο. Στην ηλικία που είσαι η τεστοστερόνη σου είναι στο φούλ και η παραγωγή σπέρματος επίσης. Αυτό το σπέρμα ο οργανισμός πρέπει να το αποβάλλει. Αυτὀ γίνεται η αυτόματα στον ύπνο με τη διαδικασία της ονείρωξης , με αυνανισμό και φυσικά με την σεξουαλική επαφή αν έχεις ολοκληρωμένη σχέση . Αρα δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας. Πήγαινε στο θέμα: ειναι καλο να χυνω?
Μήνυμα στις 12/4/2014 στις 12:41 @Sex
Του θύμισες τα νιάτα του. Δεν υπάρχει άντρας που να μην το έχει κάνει σε κάποια φάση της ζωής του. Ενα μεγάλο ποσοστό το κάνει και στην έγγαμη ζωή του. Αλλοι δεν το σταματούν ποτέ. Πήγαινε στο θέμα: με έπιασε να την παίζω
Μήνυμα στις 31/3/2014 στις 21:07 @Sex
Φίλε είναι τελείως απερίσκεπτο να ρισκάρεις την ίδια τη ζωή σου για 5 δευτερόλεπτα ηδονής.
Πήγαινε στο θέμα: συμβουλες
Μήνυμα στις 26/3/2014 στις 15:08 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ημουν Αξκός στην Πολεμική Αεροπορία. Δεν έχει καμμιά σημασία η ηλικία ή το επάγγελμα για τον αν ένας άνθρωπος είναι ανοιχτόμυαλος ή όχι.Συμφωνώ μαζί σου στο ότι αν δεν νοιώθεις άνεση η οικειότητα να συζητάς τέτοια θέματα με τον πατέρα σου είναι προτιμότερο να μη το κάνεις. ΧΑΛΑΡΩΣΕ Καλό απόγευμα. Πήγαινε στο θέμα: Ο πατέρας μου στο pc
Μήνυμα στις 26/3/2014 στις 13:42 @Sex
Φίλε καλησπέρα. Απ´ὀτι φαίνεται από αυτά που γράφεις , ο πατέρας σου δεν είναι ανατολίτης αλλά ένας σύγχρονος άνθρωπος και ως εκ τούτου νομίζω πως το άγχος σου είναι υπερβολικό. Αν έχεις άνεση επικοινωνίας με τον πατέρα σου θα σου πρότεινα να έκανες μια συζήτηση μαζί του. Εχω και εγώ στα 61 μου ένα γιό 13 ετών που με ρωτάει διάφορα και αυτό το βρίσκω πολύ θετικό από το να ακούει από τους φίλους του διάφορες χαζομάρες σχετικά με σεξουαλικά θέματα. Η άλλη λύση είναι να περιμένεις από αυτόν να ανοίξει θέμα και εφ´ὀσον δεν το κάνει σημαίνει ότι δεν τον απασχολεί κάτι. Πάνω από όλα χαλάρωσε και μη κάνεις υπερβολικές σκέψεις και εκτιμήσεις Πήγαινε στο θέμα: Ο πατέρας μου στο pc
Μήνυμα στις 17/2/2014 στις 14:09 @Sex
Ολα είναι πιθανά. Κάνε πολύ ώρα προκαταρτικά. Οσο περισσότερα τόσο καλύτερα για την γυναίκα. Πήγαινε στο θέμα: προβλημα στο σεξ..την βοηθεια σας:-\ |