Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην έχεις καλές ιδέες αν δεν είσαι πρόθυμος να πάρεις και την ευθύνη τους.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

4 κορίτσια... & εγώ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #107377 από Anjel17 στις 16 Αυγούστου 2012, 8:02μμ

Anjel17

μέλος από: 8/10/2011
Χαιρετώ το ftou.gr
Φέτος στο φροντιστήριο, στο μάθημα φυσικής, είμαι εγώ με τέσσερα ακόμα κορίτσια στο ίδιο τμήμα. Η μία μάλιστα που κάνει και τον περισσότερο χαβαλέ εν ώρα μαθήματος, είναι απίστευτο μωρό!

Τέλος πάντων, αυτό που με προβληματίζει είναι ότι επειδή ακόμα δεν τις ξέρω και παράλληλα είμαι λίγο ντροπαλός, κάθομαι σε μια γωνιά και δεν βγάζω άχνα. Ακόμα και όταν, η καθηγήτριά μας διορθώνει τις ασκήσεις, εγώ κάθομαι και κοιτάω τον πίνακα ή κάνω ότι διαβάζω και καλά τη θεωρία κτλπ. Αν δεν χαιρετίσω εγώ πρώτος, αυτές ούτε που κάνουν το κόπο να πουν ένα "γεια".

Δεν ξέρω τι να κάνω περίπου... πέρυσι επειδή ήμουν σε ένα τμήμα μόνο με αγόρια, φέτος μου φαίνονται τελείως διαφορετικά όλα! Έχετε να μου προτείνετε κάτι;

Ευχαριστώ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107378 από Arthas στις 16 Αυγούστου 2012, 8:14μμ

Arthas

Εικονίδιο
μέλος από: 11/1/2011
Πρεπει να χαλαρωσεις, να ξεκινησεις απο να τις χαιρετας εσυ πρωτος, απο οτι καταλαβα αυτες καθονται 2-2 ε οταν λειψει μια κατσε εσυ μαζι με μια απο τις κοπελες. Επιπλεον καλο θα ηταν οταν τις βλεπεις να πανε προς το φροντιστηριο να πιανεις συζητηση ή οταν περιμενουν απεξω για να μπουνε. Το χειροτερο ειναι αυτο που κανεις τωρα απο οτι καταλαβα δηλαδη απομακρος και λιγομιλητος, φερσου οπως φέρεσαι με τους κολλητους σου, απλα με μεγαλυτερη ευγενεια
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107379 από Anjel17 στις 16 Αυγούστου 2012, 8:37μμ

Anjel17

Κοίτα, δεν είναι ότι δεν μιλάω... μιλάω αλλά με την καθηγήτρια, καθώς συνδυάζει μάθημα και λίγο χαβαλέ. Αυτές στην αρχή μιλάνε λίγο για τις ασκήσεις, αλλά το πρόβλημα είναι ότι επειδή είναι καλύτερες μαθήτριες από εμένα, δεν μπορώ να τις πιάσω συζήτηση για αυτό το θέμα.

Πρέπει να βρω κάποιον τρόπο να τις πιάσω συζήτηση... γιατί δεν γίνεται να βγει μια χρονιά έτσι!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107380 από Geiaaaa στις 16 Αυγούστου 2012, 8:38μμ

Geiaaaa

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 30/7/2012
Να κανεις και εσυ λιγο χαβαλε ....και να αρχισεις να λες εσυ γεια πρωτος .....ειναι λιγο νωρις ,πιστευω μεσα στη χρονια θα βρεις θαρρος 100% και εγω ντροπαλος ειμαι αλλα.......ο χρονος θα δειξει
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107388 από Kwnstantinos95 στις 16 Αυγούστου 2012, 10:25μμ

Kwnstantinos95

Εικονίδιο
μέλος από: 2/8/2012
Ξεκίνα τα γεια τι κάνεις και δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι...άμα την πετυχένεις μόνη της να την πιάνεις την συζήτηση σιγά σιγά πάρε και το κινητό της στείλε της μηνύματα και δείξ' την ότι την θέλεις...και μετά αν δεις ότι ανταποκρίνετε πες την ότι την γουστάρεις...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107408 από ptheolo στις 17 Αυγούστου 2012, 12:17πμ

ptheolo

μέλος από: 19/10/2011
Αν γουσταρεις να γινει κατι, κατ αρχας πρεπει να εισαι αστειος. δεν θα δινεις σημασια(οσο φτυνεις τοσο κολλανε), δηλαδη οχι σαν να μην υπαρχουν, απλα θα μιλατε μονο οταν σου μιλανε αυτες και στα γρηγορα χωρις να δινεις πολυ σημασια στην συζητηση.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107426 από Anjel17 στις 17 Αυγούστου 2012, 2:12μμ

Anjel17

Για αρχή θα ήθελα περισσότερο να μπορώ να μιλάω και να μην νιώθω άγχος για το τι πρέπει να κάνω εκείνη τη στιγμή...
Σκέφτηκα πέρα από το "γεια" που θα πω, να πετάξω κανένα υπονοούμενο μπας και καταλάβει ότι υπάρχω... ή να πιάνω πιο πολύ σε συζήτηση την κολλητή της μπας και ζηλέψει και θελήσει να μου μιλήσει κ' αυτή;
Ποιο είναι καλύτερο;
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #107553 από Pro Gamer στις 19 Αυγούστου 2012, 12:38μμ

Pro Gamer

Εικονίδιο
μέλος από: 2/2/2012

Αποδεκτή απάντηση

Πωωωω εισαι πολυ τυχερος 5 ατομα στην ταξη 4 κοριτσια.Σωστο χαρεμι πρεπει να γινεις πιο δραστηριος φιλε μου οι γκομενες θελουν πολυ μπλα μπλα απλα να μιλάς επι του 8εματος που μιλαν και αν βλεπεις οτι δεν τραβαει αλλαξε το θεμα εσυ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108766 από iJohn_97 στις 04 Σεπτεμβρίου 2012, 12:59μμ

iJohn_97

Εικονίδιο
μέλος από: 9/8/2012
Φιλε σε καταλαβαινω απολυτως!Βρισκομαι και εγω στην ιδια θεση με εσενα (δλδ σε φροντιστηριο με τρια κοριτσια και ειμαι μονος)μονο που εγω κανω εκει μεσα τον χαβαλε και τραβαω το ενδιαφερον.Σου το συνιστω ανεπιφυλακτα ΚΑΝΕ χαβαλε!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login