Μήνυμα στις 18/9/2013 στις 01:41 @Διάφορα
Έλα Ηρακλάκι μου εγώ σου έχω την απάντηση! Μπορείς να πας μέσω πανελληνίων, στο ΤΕΙ Χαλκίδας "Μηχανικών Τεχνολογίας Αεροσκαφών". Έχει βάση περίπου στο 10-11 χιλιάδες μόρια. 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ Πήγαινε στο θέμα: Μηχανικος αεροσκαφων
Μήνυμα στις 12/9/2013 στις 22:11 @Κλάψιμο
Φίλε μου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις ραντεβού σε κάποιον δερματολόγο, ώστε αυτός εάν κρίνει ότι υπάρχει πρόβλημα να σε καθοδηγήσει καταλλήλως. Εγώ θα σου πρότεινα την αλλαγή του σαμπουάν σου και να σταματήσεις το πιστολάκι και την ισιωτική (εάν κάνεις χρήση). Πήγαινε στο θέμα: λύση για την καράφλα
Μήνυμα στις 12/9/2013 στις 21:28 @Διάφορα
Ένας αστυφύλακας δουλεύει 5-6 μέρες την εβδομάδα για 8 ώρες! Μπορεί να δουλεύει πρωί (6:00-14:00), απόγευμα (14:00-22:00), αλλά και βράδυ (22:00-6:00). Πήγαινε στο θέμα: Ωρες εργασιας αστυφυλακα
Μήνυμα στις 12/9/2013 στις 21:23 @Διάφορα
Καλησπέρα στα μέλη του φόρουμ! Έφτασε η ώρα μου σαν φοιτητής και σε λίγες μέρες θα επισκεφθώ την Αθήνα για να βρω σπίτι. Όσοι μένετε στην πρωτεύουσα, μπορείτε να μου πείτε ποιες περιοχές θεωρούνται "καλές" για ζωή; Δηλαδή να μην έχει πολλούς αλλοδαπούς και γενικά εγκληματικότητα, αλλά να υπάρχουν οικογένειες και να μπορεί να ζήσει κάποιος όμορφα. Σας ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: Ενοικίαση σπιτιού - Αθήνα
Μήνυμα στις 21/8/2013 στις 17:33 @Διασκέδαση
Σε υπερευχαριστώ φιλαράκι μου!
Πήγαινε στο θέμα: Shaker - Ποτά
Μήνυμα στις 21/8/2013 στις 17:01 @Διασκέδαση
Ωραία! Σου έχει τύχει μήπως να πληρώσεις και 40 ευρώ για ένα σέικερ; Γιατί ρώτησα τον αδελφό μου και λέει ότι για 30 ευρώ βρίσκεις στα μπαρ και όχι στα κλαμπ..
Πήγαινε στο θέμα: Shaker - Ποτά
Μήνυμα στις 21/8/2013 στις 16:30 @Διασκέδαση
Και για να καταλάβω το shaker μέσα έχει ποτά ή κάτι σαν χυμό; Μπορώ να πω στον μπάρμαν ανάμειξη δύο ποτών; Πήγαινε στο θέμα: Shaker - Ποτά
Μήνυμα στις 21/8/2013 στις 15:23 @Διασκέδαση
Καλησπέρα παιδιά! Θα μπορούσατε να με πληροφορήσετε πόσο κοστίζει ένα shaker για σφηνακια σε ενα κλαμπ-μπαρ συνήθως; Σας ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: Shaker - Ποτά
Μήνυμα στις 11/8/2013 στις 17:36 @Διασκέδαση
Καλησπέρα στα μέλη του ftou.gr Σε λίγες μέρες κλείνω τα 18 και δεν έχω κατασταλάξει ακόμα που θα τα γιορτάσω. Επειδή μία φορά ενηλικιώνεσαι, θα ήθελα να είναι ένα ιδιαίτερο μέρος.. σκέφτομαι να πάω με τους φίλους μου (μόνο αγόρια) σε κάποιο "κολόμπαρο". Αλλά από αυτά που είναι πιο οργανωμένα! Τι λέτε; Είναι καλή ιδέα; Έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Πήγαινε στο θέμα: 18 Γενέθλια!
Μήνυμα στις 3/7/2013 στις 15:14 @Διάφορα
Μάγκες, δεν μπορώ να βρω τον κωδικό ασφαλείας για να κάνω το μηχανογραφικό μου! Τι να κάνω;; Υπάρχει κάποια λύση, εκτός του να πάω στο σχολείο μου; Πήγαινε στο θέμα: Μηχανογραφικο-Πανελλαδικές |