φαίνομαι ψώνιο....
Μήνυμα #106635 από arxangelos στις 03 Αυγούστου 2012, 5:04μμ
![]() |
πολλά παιδιά πριν με γνωρίσουν μου λένε πως φαίνομαι ψωναρα κ πόλυ σνομπ. Αλλα,με το που με γνωρίζουν αλλάζουν πλήρως γνώμη. Δεν μπορω να καταλάβω πραγματικά τι τους κανέι να πιστεύουν κατι τέτοιο, αυτό πραγματικά με δυσκολευει απίστευτα να αποκτήσω παρέες |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #106637 από kalakalatom@@to στις 03 Αυγούστου 2012, 5:59μμ
![]() |
μηπως φορας μαρκες και ντυνεσαι μοντερνα , και αν εχεις facebook και απο εκει , γι αυτο .. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #106640 από PiTSiRiKi στις 03 Αυγούστου 2012, 6:17μμ
![]() ![]() μηνύματα: 65 ![]() |
Πραγματικά, έχω βαρεθεί τους ανθρώπου που κρίνουν τον άλλον από την εξωτερική τους εμφάνιση κ μόνο!!Λένε ξέρω γω "αα δες, αυτή είναι όμορφη, έχει φβ, είναι δημοφιλής, φοράει μαρκάτα ρούχα,είναι δημοφιλής, ακούει την χ ψ μουσική, άρα είναι ψώνιο-τρεντυ-σκύλα κ οοοοότι άλλη παπαριά τους έρθει στο μυαλό ανάλογα την περίσταση....έλεος εγώ ακούω altern. rock μουσική κ έτσι αλλά δν ντύνομαι με τρόπο που θα χαρακτήριζε τέτοιου είδους κοπέλα, ντύνομαι αλλιώς επειδή ΤΟ ΘΕΛΩ.Και απαξ κ μάθουν τις προτιμήσεις μου "αα κ δν σε έκανα για τέτοιου είδους κοπέλα" κ άλλα παρόμοια..λες κ η rock είναι αλήτικη.Αλλά τι να κάνεις, η σημερινή κοινωνία χωρίζει σε κατηγορίες τους ανθρώπους.Τεσπα, αυτοί που στα λένε αυτά, λογικά σε ζηλεύουν να ξες, μην δίνεις βάση. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #106647 από Noir Désir στις 03 Αυγούστου 2012, 7:08μμ
![]() |
Συμφωνώ απόλυτα με την κοπέλα απο πάνω..αν τα ρούχα που αρέσουν σε κάποιον είναι μάρκες και μπορεί να τα πάρει, τότε καλά κάνει και τα φοράει, σιγά μη ζητήσει και έγκριση. Τέλος πάντων, δε νομίζω πως έχει να κάνει με το ντύσιμο αυτό που λες, αλλά ποιο πολύ με το ύφος, τη σταση του σώματος κλπ που παίρνεις ακομα κ αν δεν το καταλαβαίνεις..μήπως νοιωθεις άβολα και έχεις ανασφάλεια μπροστα σε άτομα που δεν ξέρεις και σου βγαίνει σαν άμυνα; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #106680 από arxangelos στις 04 Αυγούστου 2012, 1:43μμ
![]() |
Κανω κολυμπι απο μικρος και το στηθος μ και η πλατη μου ειναι μεγαλα. Αναγκαστικά οταν φοραω λιφο στενες μπλουζες φαινομαι "τουμπανο". Δηλαδη επειδη καποιος φοραει μπλουζες volcom,dc κτλ ειναι ψωνιο?( δεν εχω ουτε 100 σκουλαρικια ουτε τατου ουτε στρετσινγκ ουτε τιποτα) Στο φβ σε φωτο πανω απο τα 60 λαικ δεν εχω παει ποτε. Επισης με κρινουν μονο απο μακρυα σαν ψωνιο, οταν με γνωρισουν τους φευγει εντελως αυτη η εικονα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #106772 από kalakalatom@@to στις 05 Αυγούστου 2012, 9:08μμ
![]() |
φιλε βασικα να σου , γραψτους ολους και μην δινεις σημασια !! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |