Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Τότε που ξηλώσανε με λύσσα όλες τις Τούρκικες τουαλέτες με την τρύπα και βάλανε τη λεκάνη και το μπιντέ
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Πως να τη ξεχασω

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #105620 από Periptero στις 20 Ιουλίου 2012, 1:34πμ

Periptero

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 29/4/2012
Γεια σας παιδια...ειμαι 17,και εδω και καιρο ημουν τρελα κολλημενος με μια κοπελα...Εφαγα "Χ"....Εκει που αρχιζα να τη ξεπερναω ευκολα και να μην νοιαζομαι καν,μου εξομολογηθηκε προχτες,λιγες ωρες πριν φυγει για διακοπες,πως νιωθει πολλα για μενα και ηταν λαθος της που αρνηθηκε,και επεσε και φασωμα...αλλα μου εξηγησε πως προς το παρων δεν μπορουμε να μαστε μαζι.Γυρναει 5-6 Σεπτεμβρη παλι...Εχουν περασει 2-3 μερες απο τοτε που φυγε,και τωρα συνειδητοποιω ποσο μου λειπει...και να θελω δεν μου φευγει απτο μυαλο,αλλα δεν μπορω να κανω και τιποτα...Πλζ,πως να τη ξεχασω?εστω προσωρινα?δεν μπορω αλλο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #105629 από Rossonero στις 20 Ιουλίου 2012, 2:10πμ

Rossonero

Εικονίδιο
μέλος από: 2/8/2011
Να περνας οση περισσοτερη ωρα μπορεις με τους φιλους σου..πιστευω πως ετσι δεν θα την θυμασαι τοσο συχνα..εγω παντος οταν ειμαι με την παρεα μου ξεχναω τα γκομενιλικια :P
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #105633 από Periptero στις 20 Ιουλίου 2012, 3:27πμ

Periptero

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 29/4/2012
Ισχυει πολυυ φιλε μου...Αλλα σε λιγες μερες την κανω κιεγω,και παει και η παρεα και πανε και ολα....γιαυτο σου λεω,αστα να πανε.Ευχαριστω παντως,ωραιος
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #105641 από Scandal στις 20 Ιουλίου 2012, 10:38πμ

Scandal

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 12/7/2012
Αυτο ειναι στην ψυχολογια σ ...φαινετε πως θες πολυ αυτη την κοπελα και επειδη ειναι και αρχη την θες υπερβολικα....τωρα οπως ειπαν τα παιδια μπορεις να περνας χρονο με τουσ φιλους σ ...μαλλον ειναι η μονη λυση γιατι ειναι λιγο δυσκολο να ξεκολλησεις ...αλλα ενταξει σιγα αν θες μην ξεκολλας ,παρε την κανα τηλεφωνο να μιλατε καμια φορα και οταν ερθει θα ειστε μαζι.....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #105672 από παο13 στις 20 Ιουλίου 2012, 7:41μμ

παο13

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2012
περνα παρα πολυ ωρα φιλε με τους κολλητους σου.Οι φιλοι σου ξερουν τον τροπο να σου αποσπασουν την σκεψη σου και να μην σκεφτεσαι την κοπελα αυτην
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login