Στείλε λεφτά στο ftou.gr
A)bort, R)etry, I)gnore, V)alium?
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Σεξουαλική ταυτότητα ή εμμονή?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #99171 από Καθικόμυαλος στις 27 Απριλίου 2012, 12:55πμ

Καθικόμυαλος

μέλος από: 27/1/2012
Φέτος είναι η χειρότερη χρονιά μου. Νιώθω πραγματικά απαίσια και ειλικρινά τα έχω φτύσει! Ξέρω ότι πρίζω μπάλες με το να λέω συνέχεια τα ίδια και πραγματικά δεν έχω σκοπό να βρεθώ και εδώ σε αντιπαραθέσεις με κάποιον, μερικοί μπορεί να το θεωρήσουν τρολάρισμα η οτιδήποτε άλλο. Μακάρι να είχε ξεφύγει από αυτό και να μην ήμουν τόσο εκνευριστικός.

Εκεί που ξεχνάω για λίγο το ΠΡΟΒΛΗΜΑ που με γαμάει πραγματικά τη ζωή... Διαβάζω τις απόψεις σας τα παίρνω λίγο πάνω μου και μετά ξανα και ξανά στην ίδια κατάσταση!

Μπαίνω στο ιντερνετ και ψάχνω ή διαβάζω κάτι και ξαφνικά φρικάρω ξανά!

Διάβασα αυτό: Ότι αν κάποιος έχει την μαραμικρή αμφιβολία για τον σεξουαλικό προσανατολισμό δεν είναι 100% στραιτ.

Ότι αν κάποιος είναι γκει και έχει σχέση με κοπέλα το μόνο που καταφέρνει είναι να κρύβεται και να δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα στον εαυτό του ( κατάθλιψη,άγχος και άλλο σοβαρότερα )

Νιώθω τόσο απαίσια ρε γαμώτο! Με την κοπέλα μου ολοκλήρωσα και όλα εντάξει... όμως με αυτές τις σκέψεις όλα πάνε σκατά και όσο παιρνάει ο καιρός είμαι καχύποπτος σε όλο και περισσότερα θέματα.

Βγαίνει το ΔΙΑΒΟΛΑΚΙ και το ΑΓΓΕΛΑΚΙ και πάντα βρίσκω αδιέξοδο και ξανά από την αρχή.

Τι στο πούτσο να κάνω επιτέλους? Εσείς αν βρισκόσασταν στη θέση μου τι θα κάνατε?

Αυτό είναι που με έφτασε σε αυτό το σημείο και μου δημιούργησε όλα τα προβλήματα, δεν εξηγείται αλλιώς.

Στο τέλος θα μου στρίψει γαμώ την ξεφτίλα μου γαμώ.

Ευχαριστώ και παρακαλώ όχι κράξιμο!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99185 από M1k3y στις 27 Απριλίου 2012, 12:14μμ

M1k3y

Εικονίδιο
μέλος από: 29/12/2010
Έγραψε:(Καθικόμυαλος@27 Απριλίου 2012)
Τι στο πούτσο να κάνω επιτέλους? Εσείς αν βρισκόσασταν στη θέση μου τι θα κάνατε?

Για αρχή, σταμάτα να πρήζεις τον πούτσο τον δικό μας και, κυρίως, τον δικό σου (να αυτοπρήζεσαι δηλαδή). Βγες έξω μια ωραία μέρα, περπάτα στον ήλιο, πιες κρύο νερό, φάε γλυκά, κάνε σεξ χωρίς άγχη και ενδοιασμούς και σκέψου: "Η ζωή είναι πολύ ωραία για τη χαλάω επιβάλλοντας στον εαυτό μου σκέψεις και πράξεις που με δυσαρεστούν". Ή, ακόμη και αν δεν είναι τόσο ωραία σε πολλές εκφάνσεις της, το δεύτερο argument συνεχίζει να ισχύει. Γιατί να χαλιέσαι μόνος σου;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99190 από Καθικόμυαλος στις 27 Απριλίου 2012, 2:26μμ

Καθικόμυαλος

Ή, ακόμη και αν δεν είναι τόσο ωραία σε πολλές εκφάνσεις της, το δεύτερο argument συνεχίζει να ισχύει. Γιατί να χαλιέσαι μόνος σου;

Δηλαδή?

Εσύ ας πούμε όταν έχεις προβλήματα βγαίνεις στον ήλιο, πίνεις κρύο νερο, τρως παγωτά, κάνεις σέξ,δεν πρίζεις μπάλες, τα γράφεις όλα στα αρχίδια σου και γενικότερα είσαι σε μια SLOW MOTION διάσταση???

ΟΚ κατάλαβα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99199 από zifeis στις 27 Απριλίου 2012, 4:06μμ

zifeis

Εικονίδιο
μέλος από: 19/3/2012
κοιτα αφου δε μπορεις να ξεπερασεις τα προβληματα αυτα μονος σου πηγαινε σε ενα ψυχολογο να σε βοηθησει
για μενα παντως τα προβληματα τα δημιουργεις μονος σου
δηλαδη γιατι να θες να βαλεις ταμπελα στον εαυτο σου "ειμαι γκει", "ειμαι στρεητ"
αφου σου αρεσει η κοπελα σου ας ειστε μαζι
αν σου αρεσει ενας αντρας χωρισε την κοπελα σου και προσεγγισε αυτον
αν σου αρεσει αλλη κοπελα παλι χωρισε και προσεγγισε την
δε βλεπω εγω κανενα προβλημα
απλα ζησε τη ζωη σου
αν δε μπορεις τοτε πρεπει να πας σε ψυχολογο γιατι απο οτι ειδα απο τα ποστ σου βασανιζεσαι και χανεις τη ζωη σου χωρις λογο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99203 από Καθικόμυαλος στις 27 Απριλίου 2012, 4:25μμ

Καθικόμυαλος

Πρώτον αυτά τα λες επειδή δεν είσαι στη θέση που βρίσκομαι!

Πόσο έξυπνο αυτό που είπες? "αφου σου αρεσει η κοπελα σου ας ειστε μαζι
αν σου αρεσει ενας αντρας χωρισε την κοπελα σου και προσεγγισε αυτον
αν σου αρεσει αλλη κοπελα παλι χωρισε και προσεγγισε την
δε βλεπω εγω κανενα προβλημα"

Τέλος πάντων, τι να πω δεν ξέρω!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99228 από Gray στις 28 Απριλίου 2012, 1:46πμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
Γεια σου φιλε μου ...

Η εφηβεια ειναι πολυ παραξενη και το ξερουμε ολοι μας , ετσι λοιπον οταν φτανουμε σε αυτην οι ορμονες μας αυξανονται κατα πολυ . Το να προσπαθεις να βρεις την σεξουαλικη σου ταυτοτητα και το να προσπαθεις να μαθεις το ποιος εισαι εναι ΑΠΟΛΥΤΟΣ " Φυσιολογικο " δεν υπαρχει πιο φυσιολογικο πραγμα απο αυτο στα χρονια της εφηβειας. Το να εισαι λοιπον αυτο που λεμε "Curious" παραξενος στο θεμα αυτο , του να θες δηλαδη να μαθεις αν σου αρεσουν και τα 2 φυλα ειναι φυσιολογικο . Τα ταμπου να τα γραψεις στα παπαρια σου . Εισαι ο Ταδε και κανεις αυτο που σου αρεσει . Και συνεχιζω λοιπον , Αφου καταλαβεις οτι το ολο αυτο ειναι φυσιολογικο και το αποδεχτεις μπορουμε να παμε στο επομενο σταδιο .

Τι κανουμε για αυτο? (Εδω ερχεται αυτο που διαβασες και σε προβληματισε , οταν εδω σε αυτο το σημειο σταματας και λες ψεματα στον εαυτο σου επειδη εισαι χομοφοβικος , τοτε ναι ισχυει αυτο που διαβασες . Αλλα δεν ειναι τιποτα απο μια ταμπελα . Αυτο που πρεπει ολοι μας να καταλαβουμε ειναι οτι πρεπει το μυαλο μας να ειναι ανοιχτο ) Οταν εισαι στην φαση της "Curiosity" τοτε φιλε μου , Δοκιμαζεις πραγματα .. να δεις τι σου αρεσει ..

1) Εχεις Κανει πραγματα με την κοπελα σου , σου αρεσε? μπορουσες? εχεις βρει το μισο του εαυτου σου ...

Κανε πραγματα με ανδες και δες αν ειναι το ιδιο και σε αυτο . ξερω δεν ειναι ευκολο σε μια τετοια κοινωνια .. αλλα δεν το κανεις για τουσ γυρω σου , για εσενα το κανεις .

αλλα μου αρεσε αυτο που ειπαν και απο πανω , μην βαζεις ταμπελες και ζησε την ζωη σου με βαση αυτο που σου αρεσει και αυτο που θες , Και τι αν εισαι Bi/Straight/Gay , εισαι ανθρωπος 100% .. και αν εισαι? στα αρχιδια σου ;) στο 2012 ζουμε .

Αρα , αυτο που θελω να πω ειναι οτι για να τα βγαλουμε περα , πρεπει να εφαρμοσουμε εναν κανονα της ψυχολογιας " Αποδοχη " ρε παιδια .. αφου το παραδεχτουμε τοτε μπορουμε να παμε στο παρακατω "level"

και παλι μπορει να ειναι μια εφηβικη φαση , μπορει να ειναι κατι παραπανω , εσυ αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να το αποδεχτεις και να εχεις μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ αν εχεις αυτο τοτε δεν φοβασε τιποτα μεγαλε , την αξιοπρεπια σου να εχεις και να κανεις αυτο που σου αρεσει και εισαι αρχοντας .

Θα εγραφα πιο πολλα αλλα ειναι νυχτα ^^

Τεσπα .. αυτα απο μενα για τωρα ;)

::Gray::
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99241 από paparia στις 28 Απριλίου 2012, 1:25μμ

paparia

Εικονίδιο
μέλος από: 15/3/2012
χαιρετω και εγωω...!
λοιπον βρισκομαι και εγω στην ιδια θεση....
αυτο που καταλαβα μεσα απο το φτου ειναι οτι μια ζωη εχουμε!
δεν σου λεω να κανεις αυτο που σ'αρεσει και να μην σε ενδιαφερει τιποτε αλλο....απλαα ζυγισε τα πραγματα,δες τι σου αρεσει περισσοτερο δηλαδη τι σε ελκυει και οδηγηδου προς εκει! μπορεις βεβαια να τα εχεις και τα δυο....τελος παντων!
θελω να καταληξω οτι με τον να καθεσαι να το σκεφτεσαι κοιτωντας το ταβανι δεν προκειτε να βγαλεις ακρη...βασανιζεις την ζωη σου και σε αυτην την ηλικια(εγω ειμαι 18 προφανως σχεδον συνομηλικοι ειμαστε) ειναι κριμα γιατι εχουμε πολλα να ζησουμε! εχεις δικαιο στο οτι ενω το ξεπερνας σε μια φαση μετα ξαναερχεται....γααααμα το το γαμημενο! ειναι τοσο βασανο το ξερω αλλα....αλλα κριμα πραγματικα!
μια συμβουλη που θεωρω οτι ειναι πολυ σημαντικη για να πας ενα βημα πιο περα και να ξεβρωμισει το κεφαλι μας απο τις βασανιστικες-"απανθρωπες" σκεψεις ειναι να ΜΙΛΗΣΕΙΣ.να μιλησεις με φιλους....καλους φιλους που θα σε βοηθησουν.μην βιαστεις βεβαια γιατι ισως μερικοι να μην σε αποδεχτουν (μεεεεεεγαλη μαλακια αλλα ετσι οπως ειναι η κοινωνια.....χεσε μεσα).εγω δεν το εχω κανει ηδη...αλλα εχω ερθει πολλες σε αυτην την θεση.να παω να πιασω τα φιλαρακια μ και να τους τα πω ολα!!! αλλα ποτε δεν τα καταφερνω...

σε καταλαβαινω πραγματικα....ειναι βασανο!
υπομονη και αυτοπεποιθηση στην ζωη μας φιλε μου....αλλιως την πατησαμε!
αν χρειαστεις τιποτε...στειλε μου....εγω παντως εχω την αναγκη να μιλησω με εναν ανθρωπο που τον βασανιζουν σχεδον ιδια με τα δικα μου προβληματα!!
ελπιζω να βοηθησα εστω και λιγο...βασικα σιγουρα σε βοηθησα ελαχιστα και δεν εχουν απαντηθει ολα τα ερωτηματα σου αλλα οπως ειπαμε
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ....η ζωη ειναι μικρη
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99266 από Καθικόμυαλος στις 28 Απριλίου 2012, 6:42μμ

Καθικόμυαλος

Δηλαδή απ΄'οτι κατάταβα με βγάζεται γκει ή μπαι και φυσικά ομοφοβικό.

Οκ κατάλαβα η ζωή είναι μικρή και γαμάτη οπότε ποιος ο λόγος να βασανίζομαι έτσι! Είμαι ΑΝΘΩΠΟΣ εξάλλου και κάποια στιγμή θα φτάσω στο τέλος της ζωή μου λέγοντας απλά ότι ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΗ!

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, με βοηθήσατε Πάαααρα πολυ.

Καλό απόγευμα σε όλους.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99285 από paparia στις 29 Απριλίου 2012, 12:58πμ

paparia

Εικονίδιο
μέλος από: 15/3/2012
νομιζω οτι διακρινω μια ειρωνεια...τελος παντων δεν κρατω κακια!
αν οντως σε βοηθησαμε μου αρκει αλλιως ζηταω συγνωμη...!!

καλη συνεχεια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99303 από Gray στις 29 Απριλίου 2012, 11:47πμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
Κανεις δεν σε ειπε τιποτα . Εσυ θα πεις το ποιος εισαι οχι εμεις .

Δεν το ξερουμε το τι εισαι , μονο εσυ ξερεις . Εμεις απλα σου ειπαμε μερικα πραγματα .

εγω προσωπικα σου ειπα μαλιστα οτι μπορει να ειναι μια φαση με ορμονες , η μπορει να ειναι /Gay/bi , αλλα δεν θα σου πω εγω τι απο ολα αυτα ειναι , οχι οτι αν εισαι τιποτα απο αυτα ειναι κακο . προς θεου . Εσυ ξερεις , και αν δεν ξερεις τωρα σου ειπα πως θα μαθεις .
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login