Μήνυμα στις 29/4/2012 στις 00:58 @Κλάψιμο
νομιζω οτι διακρινω μια ειρωνεια...τελος παντων δεν κρατω κακια! αν οντως σε βοηθησαμε μου αρκει αλλιως ζηταω συγνωμη...!! καλη συνεχεια. Πήγαινε στο θέμα: Σεξουαλική ταυτότητα ή εμμονή?
Μήνυμα στις 28/4/2012 στις 13:25 @Κλάψιμο
χαιρετω και εγωω...! λοιπον βρισκομαι και εγω στην ιδια θεση.... αυτο που καταλαβα μεσα απο το φτου ειναι οτι μια ζωη εχουμε! δεν σου λεω να κανεις αυτο που σ'αρεσει και να μην σε ενδιαφερει τιποτε αλλο....απλαα ζυγισε τα πραγματα,δες τι σου αρεσει περισσοτερο δηλαδη τι σε ελκυει και οδηγηδου προς εκει! μπορεις βεβαια να τα εχεις και τα δυο....τελος παντων! θελω να καταληξω οτι με τον να καθεσαι να το σκεφτεσαι κοιτωντας το ταβανι δεν προκειτε να βγαλεις ακρη...βασανιζεις την ζωη σου και σε αυτην την ηλικια(εγω ειμαι 18 προφανως σχεδον συνομηλικοι ειμαστε) ειναι κριμα γιατι εχουμε πολλα να ζησουμε! εχεις δικαιο στο οτι ενω το ξεπερνας σε μια φαση μετα ξαναερχεται....γααααμα το το γαμημενο! ειναι τοσο βασανο το ξερω αλλα....αλλα κριμα πραγματικα! μια συμβουλη που θεωρω οτι ειναι πολυ σημαντικη για να πας ενα βημα πιο περα και να ξεβρωμισει το κεφαλι μας απο τις βασανιστικες-"απανθρωπες" σκεψεις ειναι να ΜΙΛΗΣΕΙΣ.να μιλησεις με φιλους....καλους φιλους που θα σε βοηθησουν.μην βιαστεις βεβαια γιατι ισως μερικοι να μην σε αποδεχτουν (μεεεεεεγαλη μαλακια αλλα ετσι οπως ειναι η κοινωνια.....χεσε μεσα).εγω δεν το εχω κανει ηδη...αλλα εχω ερθει πολλες σε αυτην την θεση.να παω να πιασω τα φιλαρακια μ και να τους τα πω ολα!!! αλλα ποτε δεν τα καταφερνω... σε καταλαβαινω πραγματικα....ειναι βασανο! υπομονη και αυτοπεποιθηση στην ζωη μας φιλε μου....αλλιως την πατησαμε! αν χρειαστεις τιποτε...στειλε μου....εγω παντως εχω την αναγκη να μιλησω με εναν ανθρωπο που τον βασανιζουν σχεδον ιδια με τα δικα μου προβληματα!! ελπιζω να βοηθησα εστω και λιγο...βασικα σιγουρα σε βοηθησα ελαχιστα και δεν εχουν απαντηθει ολα τα ερωτηματα σου αλλα οπως ειπαμε ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ....η ζωη ειναι μικρη Πήγαινε στο θέμα: Σεξουαλική ταυτότητα ή εμμονή?
Μήνυμα στις 22/3/2012 στις 09:56 @Θ. Κλημεντίνη
εεεελα ρε φιλε σιγαα!! σκεψου οτι δν πας για να της τν πεσεις για να εισαι πιο χαλαρος!! σκεψου οτι ειναι ενα απλο κοριτσι του σχολειου και τν πλησιαζεις για να μιλησετε απλαα! Αλλα για αρχη θα πρεπει να δεις αν υπαρχει ανταποκριση απο αυτην! κουλαρεεε προχωρα γιατι μια ειναι η ζωη και τα λαθη(αν κανουμε) ειναι για καλοο! οποτε χαλαραααα κανε το βημα! Πήγαινε στο θέμα: Την θελω τρελά!
Μήνυμα στις 19/3/2012 στις 17:45 @Κλάψιμο
τι να πω....? εκει που συμφωνουσα με τα παιδια(οτι δν ειναι κακο και να σκεφτεσαι θετικα) αλλαζω γνωμη λιγο!! αλλα ετσι και αλλιως διατυπωνω μια συντιριτικη, περιθωριακη θα ελεγα καλυτερα σταση απεναντι σα σεξουαλικα ζητηματα!! τι να πω...εγω τν αισιοφοξια μου την πηρα!! Πήγαινε στο θέμα: Νιωθω ασχημα
Μήνυμα στις 16/3/2012 στις 10:02 @Κλάψιμο
ευχαριστω πολυ..! μολις εχω νεοτερα θα στειλω! το θαρρος που δινετε απο μεσα σας ειναι πραγματικα θαυματουργο για εμενα και για αλλους πολλους! Πήγαινε στο θέμα: Νιωθω ασχημα
Μήνυμα στις 15/3/2012 στις 12:08 @Κλάψιμο
Γεια σας παιδια..! εχω ενα πολυ σημαντικο προβλημα το οποιο με καταβαλει και δεν μπορω να μιλησω σε καποιον δικο μου!λοιπον.ειμαι ενα αγορι 18 χρονων.μου αρεσει να κανω σεξ και με τα δυο φυλα.η πρωτη μου επαφη με το σεξ ηταν με αγορι,δυστυχως ευτυχως δεν ξερω.με κοριτσι δεν εχω παει ακομη! εγω αμεσως μετα ενιωσα ασχημα...δν ξερω γιατι!συνεχισε το αυτο.μπορει να μετανιωσα αλλα συνεχισα να θελω να παω με αγορι οπως και πηγα! ο ενθουσιασμος με το σεξ με εκανε να μην προσεξω,ετσι και κολλησα εναν ιο ο οποιος βγαζει κονδυλοματα.εννοειτε οτι δεν ειπα σε κανεναν απο τους δικους μου οτι εκανα σεξ με αγορι.δοξα το θεο με θεραπεια πηγαν ολα καλα.αλλα τα ψυχολογικα μου δεν ειναι και τοσο ρε γαμ..το! δεν νιωθω καθολου ωραια οταν το μυαλο μ πηγαινει στο σεξ....κατευθειαν σκεφτομαι οτι η πρωτη επαφη με το σεξ ηταν με αγορι και καπως μου καθεται! οταν βρω μια κοπελα(εχω βρει και προχωραει το θεμα)θα σκεφτομαι αυτο συνεχεια και δεν μ'αρεσει.αν ερθει η στιγμη να κανω ποτε σεξ με μια κοπελα (με την οποια παμε στα σοβαρα ετσι οχι ξεπετα) θα νιωσω ασχημα γιατι θα σκεφτομαι τν πρωτη μ φορα η οποια ηταν με αγορι και δν μ'αρεσει.θα μου πεις δεν το σκεφτοσουν νωριτερα? οχι δεν το σκεφτομουν,ημουν ανωριμος στο μυαλο και σαν αγορι ειχα πολλες κα..λες!! Δεν ειμαι καθολου ενταξει πιστευω με τν εαυτο μου...εχω κανει ενα μεγαλο λαθος λεω συνεχεια και εκτος απο αυτο λεω συνεχως οτι δεν θα το συνεχισω αλλα με κερδιζει!Δεν ξερω αν το θελω ή οχι.μπορει να το θελω αλλα να φοβαμαι να το συνειδητοποιησω και φοβαμαι ολους τους γυρους μου(οικογενεια-φιλοι κλπ)!! Δεν ειμαι και τοσο καλα τωρα τελευταια και ευχομαι να μπορειτε να με βοηθησετε! Σας ευχαριστω! Πήγαινε στο θέμα: Νιωθω ασχημα |