Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η μουσική δεν είναι πάντα τόσο κακή όσο ακούγεται.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

δεν υπαρχουν πια αληθινοι φιλοι

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #64605 από rapas στις 05 Αυγούστου 2010, 10:24μμ

rapas

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 4/8/2010
emena o kolitos m elhpe kataskinosh k ego hmoun diakopes se nhsi .hmastan kollhtoii ka8e mera mazi pernousame pl orea molis girise apo thn kataskhnosh to polu na bgikame mia fora arxise na kanei parea m kati paidia apo thn kataskhnwsh. emena m egrapse kanonika. akoma dn borw na to 3eperaso alla upomonh aporw pos m t ekane auto?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64612 από Doctoras στις 06 Αυγούστου 2010, 12:22πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Έγραψε:(rapas@05 Αυγούστου 2010)
emena o kolitos m elhpe kataskinosh k ego hmoun diakopes se nhsi .hmastan kollhtoii ka8e mera mazi pernousame pl orea molis girise apo thn kataskhnosh to polu na bgikame mia fora arxise na kanei parea m kati paidia apo thn kataskhnwsh. emena m egrapse kanonika. akoma dn borw na to 3eperaso alla upomonh aporw pos m t ekane auto?

Μου συνεβει και εμενα.Και τωρα απλα κανω παρεα ανικει στα 5 ατομα που ειπα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64615 από VeTeRaNoS στις 06 Αυγούστου 2010, 8:25πμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009

Αυτό είναι ένα καλο παράδειγμα ψεύτικης φιλιας.Δεν ήταν και ποτε δεν θα είναι πραγματικός σου φίλος για να τον εμπιστευτείς κλπ κλπ.Για παρέα ίσως ναι αλλα για κολλητός σου όχι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64617 από Doctoras στις 06 Αυγούστου 2010, 12:34μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Έγραψε:(VeTeRaNoS@06 Αυγούστου 2010)

Αυτό είναι ένα καλο παράδειγμα ψεύτικης φιλιας.Δεν ήταν και ποτε δεν θα είναι πραγματικός σου φίλος για να τον εμπιστευτείς κλπ κλπ.Για παρέα ίσως ναι αλλα για κολλητός σου όχι.

Σωστο........Τη παρτη μας και να περναμε καλα.Και αμα γνωρισουμε στην ζωη μας πραγματικους φιλους πιστεψτεμε θα το καταλαβουμε απο πραξεις και οχι απο το χρονο η το ποσο καλα περναμε μαζι.Στις δυσκολες στιγμες φενονται.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64622 από mariposa στις 06 Αυγούστου 2010, 1:32μμ

mariposa

Εικονίδιο
μέλος από: 3/8/2010
ρε παιδια μν απογοητευεστε!ολοι εχουμε κανει μαλακιες και σε ολους εχουν κανει μαλακιες...το να βρεις πραγματικους φιλους δεν ειναι καθολου ευκολο...εγω τν εχω πατησει πολυ χοντρα απο φιλη που ειμασταν κολλητες απο τν μερα που γεννηθηκαμε 15+ χρονια δλδ και σκεφτειτε οτι ηταν για γκομενο!
φυσικα και απογοητευτηκα αλλα δν θεωρησα οτι δν υπαρχουν αληθινοι φιλοι και θελω να πιστευω οτι δεν θα το θεωρησω και ποτε...αυτο που εχω καταλαβει πλεον ειναι οτι τουσ αληθινους φιλους δυσκολα τους βρισκεις και το κατα ποσο σε αγαπανε και τους αγαπας πραγματικα δεν εχει να κανει με το ποσες ωρες τν ημερα ειστε μαζι ή μιλατε στο τηλεφωνο γιατι αυτο ειναι το λαθος που κανουμε συνηθως...θεωρουμε καποιον κολλητο επειδη λιωνουμε καθε μερα μαζι και καποιον αλλον οχι γιατι βγαινουμε μια φορα τν εβδομαδα
αυτο ομως δν εχει να λεει το εχω διαπιστωσει μονη μου!το θεμα ειναι οτι το κατα ποσο ειναι καποιος πραγματικος φιλος θα το καταλαβεις μονο οταν θα περασεις/ει μια κριση...αν και βεβαια υπαρχουν και καποιες ενδειξεις που τς βλεπεις πιο πριν
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #66693 από panosx στις 27 Σεπτεμβρίου 2010, 10:07μμ

panosx

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 1/9/2010
εγω εκανα παρεα με κατι παιδια απο το δημοτικο αλλα μου κανα πολλεσ μλκιεσ μια με εδιωχνα μια οχι μετα με εβριζαν.τωρα μιλαμε σπανια αν τουσ δω στο δρομο.πηγα σε αλλο γυμνασιο απο αυτο που επρεπε για να τουσ αποφυγ.πηγα σε αυτο πυ πηγεναι η αδελφη μου.εκανα μια παρεα εκει ειμαστε 6-7 ατομα περιπου.κανουμε πλακα κλπ αλλα δν ειμαι σιγουροσ για ολουσ ελπιζω μετα να δεθω με ολουσ στο μελλον γιατι μου τη δυνει η συμπεριφρα καποιον μερικεσ στιγμεσ.α κι οσο για αυτο που λεσ εχεισ δικαιο υπαρχουν κατι πουστρακια εκει εξω που στο παιζουν φιλοι αλλα νομιζω ειπα αρκετεσ βρισιεσ για τωρα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #69803 από silisav1 στις 02 Ιανουαρίου 2011, 1:11πμ

silisav1

Εικονίδιο
μέλος από: 1/1/2011
φιλε..δεν 3ερεις ποσο σε καταλαβαινω..δεν μπορεις να καταλαβεις
και εγω σαν μαλακας εχω δοσει τοσες ευκαιριες
ολες χαμενες ρε πουστη,ολες.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #70051 από agelaki1 στις 05 Ιανουαρίου 2011, 12:25πμ

agelaki1

Εικονίδιο
μέλος από: 25/10/2009
και εγω σας καταλαβαινω ολους ρε παιδια...στο δημοτικο ειμασταν μια παρεα 5 ατομων πολυ δεμενη και μεσα σε αυτην την παρεα ηταν ο κολλητος μου. Ειχαμε ακριβως τον ιδιο τροπο σκεψης!!

Και τωρα που ειμαι 2 χρονια στο γυμνασιο δεν εχω βρει αληθινους φιλους. Ολοι νιαζονται για την παρτη τους και στις δυσκολες στιγμες σε εχουνε γραμμενο...

Τιποτα χειροτερο απο την μοναξια!!!
Ουτε και στον εχθρο μου!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login