Μήνυμα στις 5/1/2011 στις 00:25 @Κλάψιμο
και εγω σας καταλαβαινω ολους ρε παιδια...στο δημοτικο ειμασταν μια παρεα 5 ατομων πολυ δεμενη και μεσα σε αυτην την παρεα ηταν ο κολλητος μου. Ειχαμε ακριβως τον ιδιο τροπο σκεψης!! Και τωρα που ειμαι 2 χρονια στο γυμνασιο δεν εχω βρει αληθινους φιλους. Ολοι νιαζονται για την παρτη τους και στις δυσκολες στιγμες σε εχουνε γραμμενο... Τιποτα χειροτερο απο την μοναξια!!! Ουτε και στον εχθρο μου!!! Πήγαινε στο θέμα: δεν υπαρχουν πια αληθινοι φιλοι
Μήνυμα στις 5/1/2011 στις 00:16 @Sex
απλα δε μου αρεσουν οι χαρακτηρες των ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ αγοριων!! Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορουμε να απολαυσουμε πραγματα που θα καναμε με τα αγορια... και δεν ξερω που θα οδηγησει αυτη η κατασταση.... Πήγαινε στο θέμα: Μοναξιά...
Μήνυμα στις 3/1/2011 στις 00:46 @Sex
Παω 2α γυμνασιου και στην ταξη μου τα αγορια ειναι λιγο χαζοχαρουμενα να το πω,λιγο ιλιθια τελοσπαντων. Και εγω στην ταξη μου κανω περισσοτερο παρεα με τα κοριτσια... Το θεμα ειναι οτι ποσο φιλος μπορει να ειναι ενα κοριτσι με ενα αγορι και ποσο ενα κοριτσι θα μοιραστει τα μυστικα της με ενα αγορι...? Παρολαυτα στο φροντηστηριο αγγλικων και στο δημοτικο εκανα παρεα καθαρα με αγορια γιατι ηταν πολυ εξηγημενα και cool! Αλλα σε μια εκδρομη οταν ειναι 10 κοριτσια μαζεμενα και λενε κοριτσιστικα πραγματα σας φαινεται ωραιο να υπαρχει και ενα αγορι..? Γι'αυτο πολλες φορες νιωθω μονος μου και οταν σκεφτομαι πραγματα που κανουν τα αγορια μαζι που δεν μπορει ενα αγορι και κοριτσια να το κανουν μαζι στεναχωριεμαι και σκεφτομαι οτι δεν προκυται να ζησω ολες αυτες τις ωραιες στιγμες που ζουν καποια αγορια(μαλακιες στις εκδρομες,μπιλιαρδα κλπ...) Στο σχολειο στο κατω κατω περναμε την μιση μας μερα. Εγω νιωθω ανετα με τα κοριτσια και μπορω να πω καποια μυστικα μου αλλα το ποσο ανετα νιωθουν αυτες απεναντι μου δεν μπορω να το ξερω...? Το ξερω οτι ειναι δυσκολο να με συμβουλευσεται πανω σε αυτο το θεμα αλλα please χρειαζομαι την αποψη σας και τις συμβουλες σας...!!! ΝΙΩΘΩ ΜΟΝΟΣ Πήγαινε στο θέμα: Μοναξιά... |