Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Δεν κάνει θόρυβο ο δίσκος, κύριε. Η δεσποινίς δίπλα σας έκλασε.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Δε με εμπιστεύονται οι γονείς μου

Σελ. 4
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #40332 από Antre στις 20 Ιουνίου 2007, 4:43μμ

Antre

μέλος από: 28/4/2007
Απλά ο φίλος δεν έχει δεσμό συγγένειας... είναι πιο πιθανό να σε εγκαταλείψει ο φίλος ή να αμφιβάλεις για αυτόν
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40333 από senza paura στις 20 Ιουνίου 2007, 4:47μμ

senza paura

μέλος από: 21/5/2007
Το ότι δεν είναι συγγενείς είναι προτέρημα για εμένα... Πιστεύω πολύ στον θεσμό της φιλίας... Οι συγγενείς πιο πολλές φορές έχουν να κερδίσουν κάτι από εσένα παρά οι φίλοι... Τι έχεις να χωρίσεις με τους φίλους; Ενώ με τους συγγενείς όλο και κάτι υπάρχει...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40335 από Antre στις 20 Ιουνίου 2007, 5:50μμ

Antre

μέλος από: 28/4/2007
Ο φίλος σου μπορεί να προκύψει ανταγωνιστής αύριο μεθαύριο σε οποιοδήποτε τομέα... άλλωστε τις περισσότερες φορές η φιλία προκύπτει επειδή κάνουμε παρέα... πολλές φορές και απο συμφέρον.. αν όμως περάσουν πολλά χρόνια και έχετε δοκιμαστεί σε πολλά... και αρχίζει να υπάρχει αγάπη... πλέον τον βλέπεις ως συγγενή... ενδεχομένως αυτός να σε παντρέψει ή να σου βαπτίσει το παιδί

Ο συγγενής τι να κερδίσει από σένα; Αν αναφέρεσαι σε κληρονομικά.. μάλλον θα τσακωθείτε για αυτά παρά θα το παίξετε φίλοι... αν αναφέρεσαι σε οτιδήποτε άλλο, αυτό μπορεί να το κάνει και ο φίλος
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40338 από senza paura στις 20 Ιουνίου 2007, 6:18μμ

senza paura

μέλος από: 21/5/2007
Δεν έχεις άδικο... Στηρίζεις τις απόψεις σου με πολύ σωστά επιχειρήματα... Αλλά θεωρώ καλύτερο η οικογένεια να μην μπλέκεται στην προσωπική σου ζωή... Δηλαδή είναι καλύτερο να μιλάς για τα προσωπικά σου με κάποιον πιο "ξένο"... Εγώ τουλάχιστον νιώθω πιο "χαλαρός" έτσι...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40615 από .OBLIVION στις 03 Ιουλίου 2007, 12:23μμ

.OBLIVION

Εικονίδιο
μέλος από: 2/4/2007
Λοιοπον ''παρακολούθησα'' ολη τη σηζητηση κι εχω να πω τα εξης¨
Κα'τ αρχην Αντρε δεν πιστευω οτι εγινε ετσι.Ο αδερφος μου ηταν ''σχεδον παντα μαζι μου'' η ετσι θημαμε.Ειναι μικρη η διαφορα, και ετσι δεν θημαμε ποτε τον εαυτο μου μοναχοπαιδι.Παντα αυτος διπλα.Τωρα πιστευω οτι η διαφορα παιζει τρομερο ρολο.Πχ εχω μια 3χρονη αδερφη.Ε αυτη αμα μεγαλωσει δεν πιστευω να εχουμε προβληματα.
Τωρα για τους φιλους...ειναι δυσκολο να τους ξεχωρισεις...
πχ εχω κατι φιλους τρομερους, πχ οτι κατι χρειαζομε
και το εχουν θα μου το δωσουν(πχ καρτες,ενταξυ οχι και μεγαλα
πραγματα).Εχω κι εναν φιλο, καλο παιδι, αλλα κοιταει και λιγο το συμφερον του.Κι εδω αρχειζω και αμφιβαλω..ειναι σε τι θα πεσεις.Παντος ππιστευω πως οι καλυτεροι φιλοι ειναι οι σχολικοι(του δημοτικου).Αυτοι μενουν,γιατι δεν υπυρχαν τοτε ουτε συμφεροντα, ουτε ελξη σαν φυλλο υοτε τιποτα.Και οταν μεγαλωσεις θα δεις οτι δεν θα θυμασε τπτ κακο.(πρωσοπικα ελειπα απο αυτην την περιοχη για 2 χρονια, κι οταν γιρισα δεν θυμομουν τπτ κακο.Μονο καλες αναμνησεις)
προφίλάλλα...
Μήνυμα #42158 από moongirl στις 27 Αυγούστου 2007, 5:20μμ

moongirl

Εικονίδιο
μέλος από: 27/8/2007
Να απαντήσουμε πρώτα σε αυτόν που άνοιξε το θέμα. Πιστεύω ότι οι γονείς σου ανησυχούν για εσένα. Δε ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά σε όποια ηλικία και να είσαι πάντα θα ανησυχούν για σένα...αν σε κάνουν τίποτα έξω, να μη πάθεις τίποτα και τέτοια...

Τώρα για αυτό με τα αδέρφια. Εγώ έχω μεγαλύτερη αδερφή που με περνάει πέντε χρόνια και είμαστε κολλητές. Όλοι λένε ότι είμαστε αχώριστες....Μπορεί να μαλώσουμε καμιά φορά αλλά μέσα σε δέκα, δεκαπέντε λεπτά...η περισσότερη ώρα μετά από καυγά που περάσαμε χόρια ήταν τρεις ώρες...δε κρίβω τίποτα από αυτήν...τώρα σίγουρα υπάρχουν τα μικρά αδερφάκια που κάνουν τα έξυπνα..και όταν βλέπουν κάτι που το μεγάλο δε θέλει να το μάθουν οι γονείς το λένε...εγώ αυτό το είχα ξεκώψει από τα έξι μου..δεν έλεγα και τίποτα φοβερό, απλά αν έτρωγε τίποτε κρυφά ή έπαιρνε κανένα παιχνίδι...

Η φιλία είναι διαφορετική από την αδερφική φιλία σίγουρα. Έχεις διαφορετική σχέση με τα αδέρφια και άλλο με τους φίλους....Αλλά πάντα κάτι θα υπάρχει κάτι που δε θα μπορείς να τα πεις στο φίλο σου αλλά να τα συζητήσεις μόνο με τον αδεφό σου ή την αδερφή σου ανάλογα...Θα έλεγε ποτέ κανείς τα προβλήματα της οικογένειας, τα οικονομικά, σχέσεις των γονιών...δε ξέρω...και άλλα υπάρχουν...δε νομίζω να υπήρχε κάποιος που να τον είχε βαρέσει ο πατέρας του, έστω ένα χαστούκι....(λέω τώρα)θα καθόταν να το συζητήσει με φίλο...που θα ξέσπαγε; Στα αδέρφια....γιατί αυτά θα ξέραν καλύτερα τον πατέρα, το πώς νιώθεις και γιατί είσαι έτσι....Πάντα χρειάζεσαι ένα φίλο αλλά και τα αδέρφια δεν είναι ρε παιδιά κάτι κακό...δεν είναι ωραίο να είσαι μοναχοπαίδι.....πρέπει να έχεις κα΄ποιον...

Το να μην έχεις κάποιον δίπλα σου είναι φρικτό, και πιστέψτε το έχω νιώσει...και δε μιλάω τώρα για αδέρφια..όλοι έχουν παράπονα από τους γονείς...αλλά και αυτοί άνθρωποι είναι. Ανυσηχούν....και αυτό για τον αν θα βγω έξω δεν είναι τίποτα ρε παιδιά (για όσους έχουν πρόβλημα με αυτό). Απλά ανησυχούν...εντάξει..κάποιοι και υπερβολικά....αλλά οι γονείς είναι πολίτιμοι...πώς θα ζούσατε χωρίς τους γονείς σας να σας θρέφουν; Ε; Απλά σας λέω ότι κανείς σας δε θα μπορούσε να ζήσει χωρίς τα αδέρφια και τους γονείς. Γιατί αυτοί πάντα θα σας βοηθάνε....

Συγγνώμη για όλο αυτό τα κατεβατό αλλά με βγήκαν πολλά τα λόγια...Τέλος πάντων...αυτό ήταν!!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #42162 από ksanthoulla στις 27 Αυγούστου 2007, 6:36μμ

ksanthoulla

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 12/8/2007
exeis dikaio moongirl..i mama m itan monaxopaidi kai safws kakoma8imeno,panta nai tis elegan kai twra avti meta apo 37 xronia zwis apofasise na ginei ligaki avstiri..den lew m kanei ta xatiria alla einai k avstiri tavtoxrona..p.x mama ginete na vgw??nai kori m alla..mexri tis 11 kai kati spiti..ok tis lew..ftanei p me afinei

oso g to an exw aderfia,exw akoma 2 aderfes..i mia 15 kai i alli 7..dld 10 xronia diafora me tin mikri..panta plakwnomai me tin 15xroni,alla panta kollites..me tin mikri..ase..ola ta xatiria tis ta kanw..k an tin xtipisei i 15xroni tote ginete xamos...

i mama m xerete gt leei ekeini den eixe aderfia,kai t spiti sfizei apo zwi..alla kapoies fores evxomoun n imoun monaxopaidi..me enoxlei p merikes fores 8elw na klayw kai den me afinoun se isixia...ontws kourastiko..

oso g tin empistosini sizita mazi tous,sovaraq..xwris fwnes..kai min tonizeis t oti diavazeis ktl ktl..gt etsi einai san na tous kaneis tin xari,kaib oxi epd t 8es esy...

dei3e oti mporeis mesa apo ena dialogo na vreis t dikaio s...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #42566 από balomenos στις 03 Σεπτεμβρίου 2007, 10:42μμ

balomenos

Εικονίδιο
μέλος από: 31/8/2007
gi'autous pou exoun goneis oi opoioi einai uperprostateutikoi, autarxikoi kai theloun na tous elegxoun. h monh lush na apalagoun apo ola auta einai otan apoktisoun oikonomikh ane3artisia. tote tha exoun megaluterh eukairia kinisewn giati den tha exoun anagh tous goneis tous kai den tha kanoun pisw brosta stous "ekviasmous" (tha sou kopsw ta lefta, tha se diw3w apo to spiti, tha se paratisw ktl)
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login