Μήνυμα στις 28/8/2007 στις 17:35 @Διάφορα
Ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει. Με για του και χαρα του αλλα το τσιγαρο προκαλει ποσα προβληματα. Καρκινο, προβλημα στους πνευμονες και αλλα τοσα. Αλλα δε μπορω να καταλαβω...το κανουν για μαγκια...Τι μαγκια; Ολοι αυτο κανουν πια. Εχετε δει τη διαφημιση που λει..."καπνοζει για να ειναι διαφοερικος, οπως ολοι αλλοι" ...καπως ετσι ηταν. Εγω προσπαθω εδω και τοσο καιρο να το κοπσω απο το πατερα μου. Το ειχε κοψει για ενα μεγαλο διαστημα αλλα δεν αντεχε και ξανακαπνισε. Παθαινεις εξαρτηση. Μονο αν το θελεις πολυ το κοβεις...αλλα ειναι μια πολυ κακια συνηθεια, πραγματι Τζημη.
Πήγαινε στο θέμα: Τελικά είναι δικαίωμα?
Μήνυμα στις 28/8/2007 στις 17:29 @Sex
Loipon kai egw ligo arga to anoiksa auto. Kainouria edw vlepete...alla re kopela mou. Kai egw dekatria eimai alla oxi kai etsi...Kai emena mporei na me areze ena agori alla oxi epeidh einai 8eos 8elw na...de to katalava auto...twra einai dikia sou douleia. An exei ginei elpizw na peires profilaksh, sorry kiolas pou sto lew etsi. Elpizw na proskses....gt eisai mikrh akomh gia auto opws kai o ka8enas se hlikia dekatriwn. Twra an exei ginei elpizw na mhn to ma8an sto sxoleio. Kai kanonika afto 8a eprepe na to peis kai sth mana sou....etsi skeftomai egw. An ginotan tipota kai emenes egkuos, 8a htan xeirotera. Elpizw na eixes mualo, na to pes sth mana sou an h8eles toso polu na ginei...
Πήγαινε στο θέμα: Πώς και πού
Μήνυμα στις 27/8/2007 στις 22:06 @Κλάψιμο
Egw se lew na eisai o eautos sou....kaneis de mporei na se allaksei. Kai oti prepei panta na xamogelas kai na les geia, de to katalava. Giati prepei na vazeis maska dld? Epeidh to len autoi...to na spane tzamia kai tetoia einai paratravhgma. Giati na to kaneis auto? Allwste ti tous noiazei tous aresei to pws eisai kai ti xarakthra exeis? Autoi koitaxthkan sto ka8refth? Kai oxi mono ekswterika...giati sigoura sxoliazoun. Sto upografw. Ta exw perasei kai egw? Kai eksalou uparxoun tosa paidia me auto to stul...Sto sxoleio einai para polloi..Alla pote den edwsan shmasia. Opws den edwsa kai egw...Mh dineis apla shmasia. Ksexna to. As sxoliazoun. O ka8enas kanei oti 8elei. Esu 8es na eisai diaforetikh apo autous kai eisai. Giati na to allakseis? Kai Tzhmh, esena ti se peirazoun oi emo? Πήγαινε στο θέμα: den eimai etsi....
Μήνυμα στις 27/8/2007 στις 17:20 @Κλάψιμο
Να απαντήσουμε πρώτα σε αυτόν που άνοιξε το θέμα. Πιστεύω ότι οι γονείς σου ανησυχούν για εσένα. Δε ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά σε όποια ηλικία και να είσαι πάντα θα ανησυχούν για σένα...αν σε κάνουν τίποτα έξω, να μη πάθεις τίποτα και τέτοια... Τώρα για αυτό με τα αδέρφια. Εγώ έχω μεγαλύτερη αδερφή που με περνάει πέντε χρόνια και είμαστε κολλητές. Όλοι λένε ότι είμαστε αχώριστες....Μπορεί να μαλώσουμε καμιά φορά αλλά μέσα σε δέκα, δεκαπέντε λεπτά...η περισσότερη ώρα μετά από καυγά που περάσαμε χόρια ήταν τρεις ώρες...δε κρίβω τίποτα από αυτήν...τώρα σίγουρα υπάρχουν τα μικρά αδερφάκια που κάνουν τα έξυπνα..και όταν βλέπουν κάτι που το μεγάλο δε θέλει να το μάθουν οι γονείς το λένε...εγώ αυτό το είχα ξεκώψει από τα έξι μου..δεν έλεγα και τίποτα φοβερό, απλά αν έτρωγε τίποτε κρυφά ή έπαιρνε κανένα παιχνίδι... Η φιλία είναι διαφορετική από την αδερφική φιλία σίγουρα. Έχεις διαφορετική σχέση με τα αδέρφια και άλλο με τους φίλους....Αλλά πάντα κάτι θα υπάρχει κάτι που δε θα μπορείς να τα πεις στο φίλο σου αλλά να τα συζητήσεις μόνο με τον αδεφό σου ή την αδερφή σου ανάλογα...Θα έλεγε ποτέ κανείς τα προβλήματα της οικογένειας, τα οικονομικά, σχέσεις των γονιών...δε ξέρω...και άλλα υπάρχουν...δε νομίζω να υπήρχε κάποιος που να τον είχε βαρέσει ο πατέρας του, έστω ένα χαστούκι....(λέω τώρα)θα καθόταν να το συζητήσει με φίλο...που θα ξέσπαγε; Στα αδέρφια....γιατί αυτά θα ξέραν καλύτερα τον πατέρα, το πώς νιώθεις και γιατί είσαι έτσι....Πάντα χρειάζεσαι ένα φίλο αλλά και τα αδέρφια δεν είναι ρε παιδιά κάτι κακό...δεν είναι ωραίο να είσαι μοναχοπαίδι.....πρέπει να έχεις κα΄ποιον... Το να μην έχεις κάποιον δίπλα σου είναι φρικτό, και πιστέψτε το έχω νιώσει...και δε μιλάω τώρα για αδέρφια..όλοι έχουν παράπονα από τους γονείς...αλλά και αυτοί άνθρωποι είναι. Ανυσηχούν....και αυτό για τον αν θα βγω έξω δεν είναι τίποτα ρε παιδιά (για όσους έχουν πρόβλημα με αυτό). Απλά ανησυχούν...εντάξει..κάποιοι και υπερβολικά....αλλά οι γονείς είναι πολίτιμοι...πώς θα ζούσατε χωρίς τους γονείς σας να σας θρέφουν; Ε; Απλά σας λέω ότι κανείς σας δε θα μπορούσε να ζήσει χωρίς τα αδέρφια και τους γονείς. Γιατί αυτοί πάντα θα σας βοηθάνε.... Συγγνώμη για όλο αυτό τα κατεβατό αλλά με βγήκαν πολλά τα λόγια...Τέλος πάντων...αυτό ήταν!!! Πήγαινε στο θέμα: Δε με εμπιστεύονται οι γονείς μου
Μήνυμα στις 27/8/2007 στις 16:53 @Διάφορα
Γεια σας...λοιπόν εμένα με αρέσουν πολλά πράγματα....Λοιπόν ας αρχίσουμε με το ποδόσφαιρο!!! Τρελό κόλλημα με τη στρογγυλή θέα!!! Ας συνεχίσουμε με pc και video games...Τρέλα επίσης με τα video games...ποιος δεν έχει; Καλά υπάρχουν κάποιοι που δε έχουν...εντάξει, αλλά σίγουρα εγώ δε θα ξεκολλήσω ποτέ γιατί σίγουρα θα συνεχίσουν να βγάζουν καινούρια pro evolution soccer...έτσι δεν είναι; Τι άλλο, καλά...τρέλα με μουσική επίσης...rock, alter.rock, alter. metal...Και φυσικά έχω τρέλα με τα anime..για να καταλάβετε ιαπωνκά κινούμενα σχέδια και τέλος τρέλα με manga και βιβλία φαντασίας/περιπέτειας.
Πήγαινε στο θέμα: ποιο ειναι το αγαπημενο σας χομπυ?
Μήνυμα στις 27/8/2007 στις 16:45 @Κλάψιμο
Ναι ρε παιδιά, πια έχει η Ελλάδα έχει καταντήσει...ας μην τα λέμε...αλλά δε μπορώ να καταλάβω...αυτοί οι άνθρωποι λίγο μυαλό δεν έχουν? Έχουν κάψει όλο το πράσινο της Ελλάδας και δεν είναι μόνο αυτό...βάζουν φωτιές κοντά σε σπίτια....πόσοι άνθρωποι χάθηκαν άδικα? Αν συνέχισουν έτσι όμως...δε θα υπάρχει οξυγόνο να ζήσουν και οι υπόλοιποι...αναρωτιέμαι τι άλλο θα κάνουν..
Πήγαινε στο θέμα: Συλλυπητηρια σε ολους........
Μήνυμα στις 27/8/2007 στις 16:38 @Κλάψιμο
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί λένε ότι είσαι κακιά. Εγώ πιστεύω ότι ο καθένας μπορεί να είναι όπως θέλει...όπως θέλει ας βάφεται, όπως θέλει ας ντύνεται. Και η μουσική δε νομίζω να σε επηρεάζει προς το κακό...εμένα ίσα ίσα με κάνει να ξεσπάω, να ξεχνάω πράγματα και να έχω περισσότερο αυτοπεποίθηση. Δε ξέρω τι σκέψεις κάνεις αλλά εμένα η rock δε με κάνει καθόλου κακό...είναι είδος μουσικής..με τη μουσική μπορείς να εκφράζεσαι...και δε πιστεύω ότι η μουσική κάνει τον άνθρωπο να σκέφτεται κακίες...Ναι, η μουσική μπορεί να σε αλλάξει αλλά όχι και προς το κακό όμως...Οι φίλοι σου χαίρονται για εσένα γιατί σε φοβούνται, γιατί δε τα βάζεις κανείς μαζί σου...το ότι ακούς rock και ντύνεσαι διαφορετικά αυτό δε σε κάνει κακό...απλά αυτοί δε μπορούν να δεχτούν τη διαφορετικότητα. Και εγώ προβλήματα με αυτό, με λένε παράξενη....δε με νοιάζει όμως...ας λένε ότι θέλουν και να κοιτάν τους εαυτούς τους...αλλά το ότι σε λένε ότι είσαι κακιά είναι παρατραβηγμένο...άλλο το πως ντύνεται ο άνθρωπος και άλλο το πως νιώθει και σκέφτεται..
Πήγαινε στο θέμα: den eimai etsi.... |