Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η τύχη είναι ένας χαμάλης που του φορτώνουμε πάντα τις βλακείες.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Είμαι μόνος...:/

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #103405 από vak410 στις 18 Ιουνίου 2012, 9:16μμ

vak410

Εικονίδιο
μέλος από: 17/6/2012
Έγραψε:(akhs17@18 Ιουνίου 2012)
:// δεν ξερω τι να κανω πειτε μου λγο αν μπορειτε τι να κανω και τι να λεω να με συμπα9ησουν;)

προσπαθησε να γινεις φιλικος.. πχ. ξεκινα με: τι ομαδα εισαι, τη μουσικη ακους, βλεπεις ταινιες, πως σου φανηκαν οι εξετασεις, θελεις να παμε καμια μερα για μπαλα;.... Προπαντων μην δειξεις μηζερια!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103414 από Vasilis13 στις 18 Ιουνίου 2012, 11:23μμ

Vasilis13

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 31/5/2012
οπως εχω γραψει πριν κατι μηνες ειχα μονο το κοριτσι μου και ειχα σκεφτει την αυτοκτονια και οντως εφτασα ενα βραδυ κοντα(εννοω οτι ειχα παει να κανω αυτο που ηθελα απλα το μετανιωσα οπως καθε αλλος)...τα πραγματα αλλαξαν μεσα σε λιγους μηνες...τωρα οι φιλοι μου και οι φιλες μου δεν ξεκολλανε απο πανω μου,τα τηλεφωνα χτυπανε καθε 10 λεπτα και τα μηνυματα ερχονται και φευγουν.Δεν χρειαζεται να σκεφτεσαι ετσι και δεν θα προτινα να πας σε ψυχολογο...εχετε σκεφτει οτι σε κανει να νιωθεις διαφορετικος και δεν μπορεις ουτε να ξεπερασεις το προβλημα σου γιατι το ζεις σε καθε συνεδρια???Σιγουρα θα υπαρχει καποιος που να σε συμπαθει η εστω καποιος που θα ειναι αδιαφορος απέναντι σου...πανε μιλα σε εκεινον,προσπαθησε να τον κανεις να περασει καλα και την επομένη θα σε ξαναπαρει τηλεφωνο.Η φιλια ειναι κατι που χτιζεται,δεν το αποκτας απο την μια μερα στην αλλη.Εγω οταν ειχα τα ιδια προβληματα,εβγαινα εκανα μια βολτα να ξεκολλησω απο το σπιτι,καθομουν μεχρι αργα και σκεφτομουνα την μιζερι ζωη μου.Σε καποια φαση ηρθαν και με πλησιασαν ατομα που ειχα να μιλησω χρονια και μου ζητησαν εξηγησεις για τις καταθλιπτικες τασεις που ειχα.Με βοηθησαν,με εβγαλαν εξω οπως παλια,πηγαιναμε για καφε καθε μερα οπως εκανα παλια και τωρα ακομα και σε περιοδο εξετασεων ειμαι καθημερινα για 6-7 ωρες μαζι τους και οταν γραφουμε κλεινουμε και 10ωρο.Ετσι ειναι η ζωη με τα πανω και τα κατω της!!!Σημερα εισαι χαλια αυριο θα εισαι καλυτερα!!!

Ζησε την στιγμη :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103480 από akhs17 στις 19 Ιουνίου 2012, 4:01μμ

akhs17

Εικονίδιο
μέλος από: 18/6/2012
Τωρα που τελειωσε το σχολειο..που 9α τους βρω; :/ και δεν 9ελω κοριτσια για παρεα..9ελω αγορια...η παρεα με τα κοριτσια δεν μαρεσει τοσο..:/ Ευχαριστω παντως..σε ψυχολογο δεν παω:)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103506 από Vasilis13 στις 19 Ιουνίου 2012, 6:44μμ

Vasilis13

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 31/5/2012
Έγραψε:(akhs17@19 Ιουνίου 2012)
Τωρα που τελειωσε το σχολειο..που 9α τους βρω; :/ και δεν 9ελω κοριτσια για παρεα..9ελω αγορια...η παρεα με τα κοριτσια δεν μαρεσει τοσο..:/ Ευχαριστω παντως..σε ψυχολογο δεν παω:)

βγες καμια βολτα αγορινα μου εκει θα τους ξαναβρεις...οσο για την παρεα με τα κοριτσια δεν σου ειπα να κανεις μονο με αυτες...οι παρεες συνηθως ειναι αναμικτες...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103514 από asap στις 19 Ιουνίου 2012, 7:57μμ

asap

μέλος από: 12/2/2011
Έγραψε:(akhs17@19 Ιουνίου 2012)

γιατι δεν βρισκεις μια δουλεια τωρα το καλοκαιρι να πιαστεις απο καπου... ισως να γνωρισεις ατομα μεσα απο την δουλεια αλλα και μονο που θα εχεις επαφη με τον κοσμο... να γινεις ποιο κοινωνικος κλπ..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103629 από efi0 στις 21 Ιουνίου 2012, 11:15μμ

efi0

Εικονίδιο
μέλος από: 16/4/2012
Γιουρο δεν εχει αυτες τις μερες?Η ελλαδα δεν παιζει αυριο?Ευκαιρια ειναι.Πηγαινε σε ενα καφε που συχναζουν γνωστοί σου η εστω παιδια στην ηλικια σου,παρε μια μπυρα η οτι αλλο θες,πιασε μια καλη θεση και αρχισε...Ολο και με καποιον θα κολησεις εκει.Στην τελικη θα εχει και κοπελες που δεν τους αρεσει η μπαλα οποτε ο μονος ελευθερος παλι εσυ θα εισαι :-) Μην τρελενεσαι καθολου...Οπως λες ¨Ζήσε την καθε στιγμή'
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login