Μήνυμα στις 7/5/2016 στις 00:03 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα.Η ερώτηση ειναι απλη,η απάντηση δεν ξερω Θα γυριζε καποιος πισω σε παλαιότερη σχεση μετα απο 1 η 2 χρόνια.Αξιζει να δωθει και στους δυο δευτερη ευκαιρια η επειδη η πρωτη δεν τράβηξε θα παει και η δευτερη ετσι Πήγαινε στο θέμα: Eπιστροφή σε παλιά σχέση
Μήνυμα στις 21/7/2013 στις 12:38 @Θ. Κλημεντίνη
Μονο το πεος σου δεν θα επιρεασει.Αυτο θα μεινει καλα.Το θεμα ειναι οτι δεν θα ζησεις πολυ για να το χρησιμοποιησεις... Πήγαινε στο θέμα: καπνιζω
Μήνυμα στις 31/10/2012 στις 11:29 @Sex
Σαφως και οχι.Δεν νομιζω να το εχει κανει καποιος/α αυτο.Ειναι απιστευτο.Για εμενα δευτερη φορα δεν θα υπηρχε.Αν γουσταρει να κοβει βολτες ετσι ας κοβει....χωρις εμενα ομως εκει...
Πήγαινε στο θέμα: το πουλι του αγοριου μου-φιλες μου
Μήνυμα στις 15/7/2012 στις 23:53 @Θ. Κλημεντίνη
+1 Staurakomathiak Οτι ειπε ισχυει Ελεος κοπελια.Και οχι το μεγεθος δεν μετραει.Η αγαπη μετραει Και να σου πω?Εγω πιστευω οτι δεν τον αγαπας αλλα επειδη οπως ειπες ειναι κουκλος και γυμνασμενος το ποιο πιθανο ειναι να θες να εισαι διπλα του επειδη εχει αυτα τα χαρισματα για να ζηλευουν ισως οι φιλες σου.Οσο για τους γκομενους των φιλεναδων σου που το ξερεις?Τους εχεις δει η μηπως εχεις δοκιμασει και αυτους? Πήγαινε στο θέμα: μικροτσουτσουνος
Μήνυμα στις 14/7/2012 στις 23:57 @Sex
Eγω θα τους εβριζα αν ηταν ετσι μπροστα σε κοσμο και μικρα παιδια,αν ειναι δυνατον..Ανωμαλια...
Πήγαινε στο θέμα: τους ειδα ολογυμνους
Μήνυμα στις 13/7/2012 στις 22:41 @Θ. Κλημεντίνη
Μια χαρα εισαι.Εσυ το βλεπεις νορμαλ οταν ο αλλος το κανει στα 13-14? Ελεος...Μια χαρα εισαι κοπελια και νομιζω οτι ο πρωτος σου θα χαρει παρα πολυ και σιγουρα(100%) δεν θα ξενερωσει
Πήγαινε στο θέμα: Παρθένα-ανησυχία
Μήνυμα στις 13/7/2012 στις 22:37 @Θ. Κλημεντίνη
Σοφια βαλε στοχο την γλωσσα του..Ξυλο ρε παιδακι μου..Οπου παει η δικη του απο πισω εσυ με την δικη σου..Σιγα τον χωρο που εχει ¨-) Ολα αυτα θα ερθουν μονα τους εξαλλου δεν θα εισαι μονη σου ;-)
Πήγαινε στο θέμα: γλωσσοφιλο η αλλιως γαλλικο φιλι
Μήνυμα στις 7/7/2012 στις 23:31 @Sex
Eπισης επειδη ΘΕΣ να ειναι παρθενα, αν τελικα ειναι, κοιτα να την κανεις να το θυματε για μια ζωη αυτο.Σε εμας η πρωτη φορα μας μενει και αν δεν ειναι καλη μπορει να μας μεινει και τραυμα.Στα αγορια ειναι λιγο διαφορετικο...
Πήγαινε στο θέμα: Αν ειστε παρθενες το λετε?
Μήνυμα στις 5/7/2012 στις 23:07 @Sex
ΑΠο την στιγμη που εισαι στις γονιμες νομιζω οτι πρεπει να το παρεις.Αυτο που κανατε,βγαινω-σκουπιζω-ξαμπαινω ειναι τραγικο...
Πήγαινε στο θέμα: ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ?
Μήνυμα στις 24/6/2012 στις 23:25 @Θ. Κλημεντίνη
Παρτο μια και ανάποδα και ελα στην θεση του.. Με το ζορι παντως τιποτα δε γινεται.. Πήγαινε στο θέμα: pws na xwrisw xwris na plhgwsw? |