Μήνυμα στις 20/6/2012 στις 10:58 @Μηχανήματα
δν υπαρχει στην Ελλαδα μας.:')
Πήγαινε στο θέμα: Yu-Gi-Oh
Μήνυμα στις 19/6/2012 στις 16:04 @Sex
Ας παρει το χαπι της επομενης μερας....απο γυναικολογο η κοπελα σου..αν 9ες δωσε αποδεκτη:)
Πήγαινε στο θέμα: thn ekena thn milkia?
Μήνυμα στις 19/6/2012 στις 16:01 @Κλάψιμο
Τωρα που τελειωσε το σχολειο..που 9α τους βρω; :/ και δεν 9ελω κοριτσια για παρεα..9ελω αγορια...η παρεα με τα κοριτσια δεν μαρεσει τοσο..:/ Ευχαριστω παντως..σε ψυχολογο δεν παω:)
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι μόνος...:/
Μήνυμα στις 18/6/2012 στις 21:12 @Κλάψιμο
:// δεν ξερω τι να κανω πειτε μου λγο αν μπορειτε τι να κανω και τι να λεω να με συμπα9ησουν;)
Μήνυμα στις 18/6/2012 στις 20:58 @Κλάψιμο
που να το βρω αυτο το παιδι; εχουνε τελειωσει οι εξετασεις...:/ στο φβ; εχω δοκιμασει αλλα ολοι λενε να ειναι και ενας φιλος μ μαζι οποτε:/
Μήνυμα στις 18/6/2012 στις 20:49 @Κλάψιμο
δεν με αντιπα9ουνε..οι περισσοτεροι αδιαφορουνε για μενα..και οι αλλοι με χλευαζουν δεν ξερω γτι:/ ουτε γυμνασμενος ειμαι...τπτα δεν εχω:/
Μήνυμα στις 18/6/2012 στις 20:39 @Κλάψιμο
αμα η9ελα να παω σε ψυχολογο 9α πηγαινα...:/ Αν μπορειτε βοη9ηστε..αν οχι δεν πρζει:) Αν μπορειτε να μ βρειτε μια τακτικη για να βοη9ησετε πειτε το:)
Μήνυμα στις 18/6/2012 στις 20:26 @Κλάψιμο
Γεια σας... Το προβλημά μου είναι οτι δεν εχω φίλους...δεν εχω φιλους για να βγω...ουτε για ενα καφε..για μενα έξοδος είναι να παω στο μακρκετ να ψωνισω στην μανα μου,να βγαλω το σκυλο βολτα,να πληρωνω λογαριασμους και να πηγαινω σχολεο...! Ολοι με αντιπα9ουνε,κανενας δεν μου εχει πει να βγουμε,εγω εχω προσπα9ησει απειρες φορες να πω σε παιδια να βγουμε,και σχεδον ολες μου λενε εχω δουλειες,εχω κανονισει κ.λ.π :/ Με οσα παιδια εχω βγει...δεν υπηρξε ποτε 2η φορα..γτι δεν 9ελανε..οι περισσοτεροι και οι περισσοτερες μου το λενε και ανοιχτα οτι δεν με πανε...:/ Ειμαι 17 και παω δευτερα λυκειου,ειμαι 1.79,65 κιλα,πρασινα ματιαα.:) Δεν ειχα ποτε σχεση με κοπελα,γιατι καμια δεν γυρισε να με κοιταξει...οσο και αν προσπαθησα..:) Δεν εχω φιλησει ποτκαι ουτε ξερω πως γινεται..:/Πηγαινω στο σχολειο..στο διαλειμμα ειμαι μονος...και μολις παω στα αλλα παιδια ξυνιζουν και φευγουν:/ Ειμαι αρκετα κλειστο ατομο και δεν παει κανεις...ολοι με κραζουν και κανεις δεν με 9ελει για παρεα....:/ Δεν την 9ελω την ζωη μου....Σας παρακαλω βοη9ηστε με..:/ δεν ξερω τι να κανω..εχωσκεφτει να αυτοκτονησω:| Ευχαριστω και μακαρι να μπορουσα να γνωρισω καποιο ατομο απο εδω που να περναει τα ιδια..αλλα απο οτι ειδα...απαγορευεται..δεν ξερω αν γινεται στο τσατ και παλι ευχαριστω:) Πήγαινε στο θέμα: Είμαι μόνος...:/ |