Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Τότε που έτρωγες ξύλο απ' τους γονείς και όχι από τις γκόμενες.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

LINUX, ε??? Νααααα!!!!:

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #41076 από Linux power στις 19 Ιουλίου 2007, 7:51μμ

Linux power

μέλος από: 19/7/2007

-Ti παληολειτουργικο & αυτο, ρε παιδι μου, ε???
Α,πα-πα-πα, χαλια- χαλια...
Καλυτερα τα windoze, βρε κουτα. Προσφερουν τοοοοοοσα πολααααααα αλωστε...!!

-Close the windows,open your mind. Use LINUX-

προφίλάλλα...
Μήνυμα #41512 από Denara στις 04 Αυγούστου 2007, 12:37πμ

Denara

Εικονίδιο
μέλος από: 2/8/2007
χαχχαχαχχα εισαι κολλημενος ρε παιδι μου!
δεν περιμενω να μου απαντησεις στο θεμα που εγραψα για τα vista αλλα οκ να σου πω οτι εχω και τα δυο για να μην φρικαρεις με το θεμα.

Συμφωνω οτι ειναι πολυ καλα (πραγματικα) αλλα ρε παιδι μου πρεπει να τα ψαξεις πολυ και να τα συνηθισεις....
προφίλάλλα...
Μήνυμα #41531 από neos_ceidas στις 07 Αυγούστου 2007, 8:20μμ

neos_ceidas

Εικονίδιο
μέλος από: 13/2/2004
Εγω παντως μαγκα μου που ειχα dual boot το μηχανημα με mandrake 9.2 και θελησα να το αλλαξω σε fedora 7 μου εβγαλε την παν.... καθως το grub στα partition δεν μου εδειχνε ουτε το filesystem ουτε το μεγεθος τους για να καταλαβω ποιο ειναι ποιο. Μονο hdb1, hdb2, hdb3. Σωπα ρε μαγκα που θα θυμαμαι εγω πως βαφτιζει η μαλακια το καθε partition απ'εξω....

Πως λυθηκε? Περασα τα windows απο πανω για να στρωσει το master boot record και απο κει και περα εκανα δουλεια μου!!!!

ουστ!!!!!

προφίλάλλα...
Μήνυμα #41895 από ToFonikoAgouri στις 20 Αυγούστου 2007, 5:54μμ

ToFonikoAgouri

μέλος από: 20/8/2007
Ας μην κοροϊδευόμαστε. Τα Windows είναι καλό λογισμικό, δεν θα τα χρησιμοποιούσαν τόσοι άλλωστε. Σαφώς τα LINUX είναι κλάσης ανώτερα, μα αν δεν υπάρξει full support από τους διάφορους παραγωγούς software-hardware εγώ δεν κάνω τη μετάβαση. Θέλω games, πως να το κάνουμε.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #41958 από Linux power στις 22 Αυγούστου 2007, 4:33μμ

Linux power

H αγνοια, καποιες φορες, μας κανει να λεμε διαφορα, τα οποια φυσικα ΚΑΜΙΑ σχεση δεν εχουν με τη πραγματικοτητα.
-Τα windows καθιερωθηκαν, λογω συγκυριων σε καποιες αλλες πιο... σκοτεινες εποχες.
ΟΧΙ, τα widows ΔΕΝ ειναι καλο λειτουργικο.
Το ποσο "καλο" OS ειναι φαινεται στη καθημερινοτητα!
Το Linux, εχει υποστηριξη, εχει εταιρειες, που πουλανε ΟΧΙ το λειτουργικο, μα την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ! (υπαρχει & το Ελληνικο εμπορικο LINUX της Μagneta)
-Tελος ΚΑΝΕΙΣ δε σας υποχρεωσε να χρησιμοποιησετε LINUX.
Aφου σας ικανοποιoυν τα windows, χρησιμοποιειτε αυτα.
-Προσωπικα πιστευω οτι ολα τα OS, εχουν δικαιωμα ν' ...ανθισουν & ο καθενας εχει το δικαιωμα της επιλογης.
Η δικη μου επιλογη ηταν ενα OS, που να μου ανηκει, που να μπορω να το παραμετροποιησω οπως θελω.
Και εγω windows ειχα. Ειλικρινα οταν ανακαλυψα το LINUX & εφτασα στο σημειο να το εγκαταστησω ΜΟΝΙΜΑ στο σκληρο δισκο, σα το ΜΟΝΟ λειτουργικο μου, ανκαλυψα τη χαρα του υπολογιστη μου.

pc: Αμα δε ξερετε κατι, please, μην εκφραζετε αποψη,επειδη υπαρχουν ΠΟΛΛΟΙ πια που ξερουν κατι παραπανω, απο αυτα που ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ εσεις & αν μη τι αλλο φαινεστε... αστειουληδες!
Κατα τ΄αλλα για οποιον δε το πηρε ακομα ειδηση το LINUX κανει προελαση & με ολες τις μελλοντικες (αμεσα) ενεργειες (π.χ: "One Laptop for A Child), την επομενη τριετια θα κυριαρχει. Αλλωστε ολα πια εχουν γινει πανευκολα:
Εγκατασταση, χειρισμος, εφαρμογες, παραμετροποιηση στα μετρα σας, εγκατασταση δικτυου. & ΟΛΑ με μερικα "κλικ" Απλα & ευκολα.
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΠΛΕ/ΜΑΥΡΕΣ οθονες, ε???
προφίλάλλα...
6
Μήνυμα #41963 από ToFonikoAgouri στις 22 Αυγούστου 2007, 8:58μμ

ToFonikoAgouri

Αποδεκτή απάντηση

Ρε, όταν έγραψα υποστήριξη από παραγωγούς εννούσα τους τρίτους, και όχι τους εκ των έσω των Linux... Άλλωστε έχει και ωράια μασκότ, tux rulez!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #41964 από Linux power στις 22 Αυγούστου 2007, 10:38μμ

Linux power

Dell H/P IBM Nvindia ATI, κατα τ' αλλα ολες οι οθονες, ολοι οι εξωτερικοι σκληροι, το 98% απο wb camera, κινητα (που καποια δεν αναγνωριζουν καν τα windows!)
Oτι θες....
(και, που εισαι?? Κατα λαθος πιεσα το: "Αποδεκτη Απαντηση", ε??)
προφίλάλλα...
Μήνυμα #41965 από ToFonikoAgouri στις 22 Αυγούστου 2007, 11:47μμ

ToFonikoAgouri

Για games μιλάω ΙΣΩΣ! Τι μου αναφέρεις τώρα τις εταιρίες hardware
προφίλάλλα...
Μήνυμα #42592 από artenakia στις 04 Σεπτεμβρίου 2007, 5:17μμ

artenakia

Εικονίδιο
μέλος από: 2/9/2007
re seis me douleyete?ti windoze lete mwre!pare periballontiko unix na deis ti tha pei ypologisths!kouzoulathikate oloi????:P\\

oso gia ta greeklish exoriste me!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #42594 από TzhmhS στις 04 Σεπτεμβρίου 2007, 6:13μμ

TzhmhS

Εικονίδιο
μέλος από: 21/6/2007
Κοίτα FonikoAggouri αμα ενδιαφερεσαι για games παρε ενα PS3 αλλα με Linux αν ενδιαφερεσαι για Lineage2 warcraft και counter strike νομιζω πως τα παιζει πηγαινε google και πατα Lineage2 και ουτε καθεξης και θα σου βγαλει πολλα...(Ουτε εγω το ηξερα χτες το εμαθα)
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login