Μήνυμα στις 12/3/2008 στις 19:11 @Διάφορα
Το τι γινεται στην πραγματικοτητα ολοι το ξερουμε! Απλα ηθελα να ακουσω και την δικαιολογια τους!!!!! Πήγαινε στο θέμα: Απορια με την κυρα Αλεκα
Μήνυμα στις 11/3/2008 στις 14:29 @Διάφορα
Απορια, θεμελιωδης απο τα εφηβικα μου χρονια. Αφου οι κομμουνιστες ειναι αθεοι,(και αφου ειναι οι μοναδικοι που δε λαϊκιζουν και δε δημαγωγουν, lol) γιατι καθε καθαρα δευτερα παριστανται στα κουλουμα και γιατι καθε πασχα η κυρα-Αλεκα τσουγκριζει αβγα και σουβλιζει αρνια????? Θα προτιμουσα απαντηση απο καποιον εκ των "εσω" !!!! (ετσι απο περιεργεια να δω τι λεει ο οδηγητης) Πήγαινε στο θέμα: Απορια με την κυρα Αλεκα
Μήνυμα στις 23/2/2008 στις 12:17 @Μηχανήματα
Ποιους players χρησιμοποιειτε σε Linux για ηχο και εικονα? Totem και mp3buster δεν με εχουν καλυψει στο ελαχιστο...
Πήγαινε στο θέμα: Players@Linux
Μήνυμα στις 14/2/2008 στις 12:29 @Μηχανήματα
Θελω να χρησιμοποιησω το συγκεκριμενο προγραμμα για να γραψω μια εργασια. Ωστοσο, ψαχνωντας στο internet βρηκα πολλες παραλλαγες του προγραμματος που ψιλοχαθηκα.. Εχει καποιος να προτεινει συγκεκριμενο πακετο? (που να υποστηριζει και ελληνικα ..)
Πήγαινε στο θέμα: LaTeX
Μήνυμα στις 2/2/2008 στις 13:30 @Θ. Κλημεντίνη
Εγω εχω την αλλη απορια. Γιατι τσαντιστηκες με την κοπελα??? Ηταν ενας και την κοιταζε και της εκλεισε και το ματι... Αυτη δηλαδη σε τι εφταιγε? Αν τσαντιζοσουν και ειχες και αρχ@@ια ας σηκωνωσουν και ας ζηταγες το λογο απο τον αλλο. (Εγω συνηθως τους παιρνω στο ψιλο, πχ τους κλεινω και εγω το ματι με αποτελσμα αυτοι να την κανουν με ελαφρα και εγω με την κοπελα μου να εχουμε σκασει στα γελια!! ) Πήγαινε στο θέμα: lete oti imoun uperbolikos??
Μήνυμα στις 2/2/2008 στις 12:27 @Διάφορα
Ελπιζω απο σεπτεβρη να εχω αφησει την ματαιη τουτη χωρα και να συνεχιζω τις σπουδες καπου στο εξωτερικο. Οι χωρες τις οποιες σκεφτομαι ειναι κυριως οι βορειο-ευρωπαικες, πχ Νορβηγια, Σουηδια, Δανια χωρις αυτο να ειναι δεσμευτικο. Εχοντας μηδενικη γνωση γυρω απο το θεμα, ανοιγω αυτο το thread ετσι ωστε να βοηθηθω (και οχι μονο εγω ελπιζω ) απο οσους εχουν καποια εμπειρια και να συλλεξω πληροφοριες για πανεπιστημια και ενεργειες που πρεπει να γινουν. Εγω τελειωνω μια ελληνικη πολυτεχνικη σχολη στο computer science με βαθμο 7,5. Πήγαινε στο θέμα: Μεταπτυχιακο στις βορειο-ευρωπαικες χωρες
Μήνυμα στις 27/11/2007 στις 11:55 @Μηχανήματα
Ρε φιλε χαχανουλη πραγματικα πες μου, αφου δεν το κατεχεις πως μπορεις και δινεις ετσι ελαφρα τη καρδια συμβουλες? Τι ειναι τρακαρισμενο αυτοκινητο να του λες οτι δε συμφερει να το φτιαξει και καλυτερα να παρει καινουργιο??? Ημαρτον ρε πουστη μου.... Φιλε McAntonio , δοκιμασε να κανεις restore το pc σε μια ημερομηνια πριν απο κανα μηνα περιπου (η εστω σε μια ημερομηνια που δεν εκανε τετοια ναζια). start>accesories>system tools>system restore η για ελληνικα εναρξη>βοηθηματα>εργαλεια συστηματος>επαναφορα συστηματος. Πήγαινε στο θέμα: Big provlima
Μήνυμα στις 6/11/2007 στις 14:02 @Μηχανήματα
Σε περιπτωση που δεν εγινε αντιληπτο: Magaz, The Greek Linux Magazine Το αρθρο προερχεται απο την κοινοτητα του Linux και μαλιστα με τον πιο επισημο τροπο.. Πήγαινε στο θέμα: LINUX-αδες.... |