Μήνυμα στις 23/2/2008 στις 21:22 @Διάφορα
σκαλες!!! το τελειο εργαλειο.
Πήγαινε στο θέμα: απορία: τέλεια γυμναστική για οπίσθια
Μήνυμα στις 14/9/2007 στις 21:32 @Μηχανήματα
thanks! αλλα να σας πω την αμαρτια μου τα εβαλα στο λαπτοπ μου το καινουργιο και ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα. Αλλα γενικώς εχουν τα προβληματα σιγουρα. linux με ζαλιζουν, ισως ειναι γιατι δεν το δουλευω και δεν εχω συνηθισει. Πήγαινε στο θέμα: Ακούω γνώμες για (s)Vista...
Μήνυμα στις 19/8/2007 στις 00:13 @Θ. Κλημεντίνη
περιεργα τα πραγματα εδω.... εξαρταται ποιον θα πιστεψει.... απλα να εισαι ο εαυτος σου.... Πήγαινε στο θέμα: Μπήκαν άλλοι ανάμεσά μας
Μήνυμα στις 19/8/2007 στις 00:11 @Μηχανήματα
σε κανα 4αρι χρονια θα ειναι καλα πιστευω
Πήγαινε στο θέμα: Ακούω γνώμες για (s)Vista...
Μήνυμα στις 18/8/2007 στις 21:52 @Μηχανήματα
ναι φιλε μου, πολλα προβληματα δυστηχως
Πήγαινε στο θέμα: Ακούω γνώμες για (s)Vista...
Μήνυμα στις 15/8/2007 στις 00:25 @Θ. Κλημεντίνη
ρε συ mysticc, τοσες μερες γραφεις γιαυτην ουσιαστικα αλλα τοσα χρονια εισαι κολλημενος....αφου βλεπεις οτι δεν ασχολειται και αν θελει να ασχολειται δεν το δειχνει γιατι δεν ξεκολλας να τελειωνει η υποθεση? αφου ειστε μακρια που ειστε αντε αστην να παει στην ευχη της παναγιας και εσυ ηρεμησε και κατι καλυτερο θα ερθει. δεν υπαρχει λογος να μετανιωσεις που την αγαπας απλα καλυτερα να φυγει τωρα παρα μετα να πονεσεις πιο πολυ και στην τελικα να πεις "κοιτα τι εκανα ο #$(&*!@#" και να μετανιωσεις.Πιστευω να με καταλαβεινεις. Εισαι πολυ νεος για να αγαπησεις, απλα ειναι ο πρωτος σου ερωτας και εισαι πολυ ενθουσιασμενος. Δεν κανεις κατι λαθος ετσι κανουμε ολοι, απλα ολοι το καταλαβαινουμε μετα και γελαμε για τα λαθη που καναμε και τον χρονο που χαραμισαμε. Θα καταλαβεις αργοτερα αλλα καλυτερα να το καταλαβεις απο τωρα Πήγαινε στο θέμα: εφυγε μακρια....
Μήνυμα στις 12/8/2007 στις 15:50 @Θ. Κλημεντίνη
παιδες.... το κουρασαμε νομιζω... δεν εχει νοημα να σου λεμε εμεις τι να κανεις, κανε οτι λεει η καρδια σου (αν και το εκανες) απλα μην μετανοιωσεις μετα για τα πραγματα που νιωθεις. καντο καλο και ριξτο στο γυαλο. και αν δεν σου δινει σημασια απλα ΧΕΣΤΗΝ! φιλια Πήγαινε στο θέμα: εφυγε μακρια....
Μήνυμα στις 12/8/2007 στις 12:49 @Θ. Κλημεντίνη
mysticc δυο ειναι τα τινα. Ή θα της τα πεις εξω απο τα δοντια ή θα το παιξεις cool! Ρε συ κοιτα να δεις μην ασχολεισαι και πολυ, ειμαι σιγουρος οτι θα καταλαβεις τι θελει και αυτη. Αν ειναι αδιαφορη χεστην, αν την θες τοοοσο πολυ τοτε μιλα της πως αισθανεσαι. Να ξερεις 1 αν το κανεις αυτο μαγκια σου και σε παραδεχομαι, 2 αν σου πει χεστηκα παλι μαγκια σου γιατι εισαι κυριος και ξεκαθαριστηκες, 3 δεν θα εχεις βαρος πια, 4 θα συνειδητοποιησεις τι σκατα θελει και αυτη. αν δεν ασχοληθει ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ!!! θα τελειωσει η ιστορια. Αν της εξηγηθεις και δεν ασχοληθει δεν θα ξανασχοληθεις οσο και αν πληγωθεις. καντο για να ηρεμησεις παιδακι μου και να πας τις διακοπες σου χωρις βλακειες στο κεφαλι σου. Πήγαινε στο θέμα: εφυγε μακρια....
Μήνυμα στις 12/8/2007 στις 12:43 @Θ. Κλημεντίνη
Ρε συ εγω δεν καταλαβα οτι χωρισατε. anyway, οπως σου ειπα και πριν οι γυναικες ειναι καχυποπτες και αν δουν κατι την πατησες. Το οτι σου λεει δεν σαγαπαει ..τι θα σου πει? αφου στο δικο της κεφαλι σημαινει οτι την κερατωσες? Προσπαθησε να την πολιορκεις αλλα με μετρο γιατι ισως και να σε βαρεθει. Ειναι δυσκολες οι γυναικες και ειδικα στην ηλικια της δικη σας. Μην ξεχνας οτι οσο πιο νεος εισαι τοσο πιο ευκολα θα παρατησεις καποιον. Καλη τυχη φιλε !
Πήγαινε στο θέμα: Μου την έπεσε ξαφνικά
Μήνυμα στις 12/8/2007 στις 01:04 @Θ. Κλημεντίνη
senza στην αρχη που διαβασα αυτα που εγραφες σε θεωρησα απαραδεκτο καθως εισαι με μια κοπελα 7 χρονια και επειδη ειχες κ*$@*#&%ς θεωρησες οτι ισως να εκανες καλα να φιλουσες την αλλη. Η αλλη θα την χαρακτηρισω ως ενα απλο και ασημαντο τσουλακι καθως ειναι φιλη της φιλης σου και ηξερε οτι τα εχεις με την φιλη της. Το οτι τα βρηκες με την κοπελα σου ειναι πολυ θετικο αλλα κοιτα να εχεις υποψην σου οτι (αφου το εμαθε η κοπελα σου) παντα θα εχει καχυποψιες.... και κολληματα. Πήγαινε στο θέμα: Μου την έπεσε ξαφνικά |