Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Μύκονος: Σόδομα με ανεμόμυλους.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

IPHONE 5 VS GALAXY S4

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #120072 από jonny στις 08 Μαΐου 2013, 10:13μμ

jonny

Εικονίδιο
μέλος από: 8/5/2013
παιδιά θέλω να πάρω ένα κινητό αλλά δεν ξέρω ποίο από τα 2 να πάρω πείτε μου εσείς τη μου προτείνετε
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120075 από aglina στις 08 Μαΐου 2013, 10:47μμ

aglina

Εικονίδιο
μέλος από: 7/12/2012
Γιατι να δωσεις 900ευρο για ενα κιντο? το οποιο σε λιγο καιρο θα εχει περασει η μοδα του κ θα βγει το επμενοο μοντελο. Ασε που ειναι κ ευθραφστο αφου ειναι απο κρισταλο (μονο αλλαγη οθονης κοστιζει 300ευρο). Εγω θα σου προτηνα να παρεις ενα καλο αλλα πιο φτινο κινητο κ αν παθει κατι μην κλαις για κανα χρονο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120082 από pantelis20 στις 09 Μαΐου 2013, 3:24πμ

pantelis20

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2010
Ακριβώς. Δε δίνουμε τόσα λεφτά για κινητό.
Αλλά αν όντως σου περισσεύουν εγώ είμαι φανατικά υπέρ του android γιατί είναι πιο εύκολο δηλαδή πετάς ότι θες στην κάρτα μνήμης και έτοιμος.

Όχι βλακείες με i-tunes και δε ξέρω γω τι.
Αν το θες για μόστρα και είσαι από τα τυπάκια που παίρνουν πανάκριβο κινητό μόνο για να μπαίνουν ίντερνετ και να κάνουν μόστρα τότε πάρε το μήλο που χτυπάει και στο ΄ματι
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120097 από Kolias στις 09 Μαΐου 2013, 2:14μμ

Kolias

Εικονίδιο
μέλος από: 18/10/2012
Galaxy S4 με τα μπουνιαα! ειμαι κατοχος του S3 και ειμαι υπερευχαριστημενος οποτε φανταζομαι το S4 θα ειναι ακομα καλυτερο..τα iphone ειναι απλα για την μοστρα κατα τη γνωμη μου
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120098 από klowe στις 09 Μαΐου 2013, 2:43μμ

klowe

Εικονίδιο
μέλος από: 21/2/2013
παιδια δεν ειμαι φανατικος της apple αλλα μην λεμε οτι θελουμε οτι ειναι μονο για μοστρα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120945 από kapoios* στις 11 Ιουνίου 2013, 5:40μμ

kapoios*

Εικονίδιο
μέλος από: 17/2/2013
Κοίτα φίλε μην τολμίσεις και πάρεις το iphone 5 αντί για το samsung galaxy s4.
Το iphone είναι για εμένα σχετικά μόνο εμφάνιση και απλό κινητό που επιδή είναι ακριβό και όμορφο νομίζουν όλοι ότι είναι τέλειο ενώ δεν έχουν ουδεμία ιδέα στο τι γίνετε
Το samsung galaxy s4 εκτός το ότι είναι και μεγαλήτερο με full hd οθόνη είναι και τετραπύρηνο και στο ebay μπορείς να το βρεις και οχταπύρινο ενώ το iphone είναι διπύρηνο.Επίσης το iphone έχει 8 mb κάμερα ενώ το s4 έχει 13 mb και βγάζει βίντεο full hd.
Το SAMSUNG GALAXY S4 εκτός από όλα αυτά έχει απίστευτη ταχύτητα
δηλαδή για να σου κολήσει πρέπει να έρθει ο Τσακ Νόρις στο σπίτι σου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121320 από GiannisL στις 26 Ιουνίου 2013, 6:30μμ

GiannisL

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 26/6/2013
Έγραψε:(kapoios*@11 Ιουνίου 2013)
Κοίτα φίλε μην τολμίσεις και πάρεις το iphone 5 αντί για το samsung galaxy s4.
Το iphone είναι για εμένα σχετικά μόνο εμφάνιση και απλό κινητό που επιδή είναι ακριβό και όμορφο νομίζουν όλοι ότι είναι τέλειο ενώ δεν έχουν ουδεμία ιδέα στο τι γίνετε
Το samsung galaxy s4 εκτός το ότι είναι και μεγαλήτερο με full hd οθόνη είναι και τετραπύρηνο και στο ebay μπορείς να το βρεις και οχταπύρινο ενώ το iphone είναι διπύρηνο.Επίσης το iphone έχει 8 mb κάμερα ενώ το s4 έχει 13 mb και βγάζει βίντεο full hd.
Το SAMSUNG GALAXY S4 εκτός από όλα αυτά έχει απίστευτη ταχύτητα
δηλαδή για να σου κολήσει πρέπει να έρθει ο Τσακ Νόρις στο σπίτι σου.

Φιλε τα λες λαθος.Εγω εχω το ιφονε και ο αδερφος μου το samsung galaxy s4.Ειμαι υπερεφχαριστιμενος.Ο αδερφος μου αντιθετα ειναι στεναχωριμενος και μου λεει να ανταλαξουμε και να μου δοσει 200€
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login