Μήνυμα στις 12/7/2013 στις 19:29 @Sex
δεν ειμαι κοριτσι αλλα μου εχουν πει κοριτσια οτι ειναι ειναι απιστευτα ανετα και εχεις την αισθηση οτι δεν φορας εσωρουχο...επισης οπως ειπε και ο DIALOGOS τα κοριτσια θελουν να αρεσουν και για τα στρινγκ ακουνε συνηθως ωραια πραγματα..
Πήγαινε στο θέμα: κιριος για τα κοριτσια
Μήνυμα στις 2/7/2013 στις 13:15 @Sex
εσεις μιλατε κατα τη διαρκεια του σεξ με τον / την παρτενερ σας και αν ναι τι λετε?
Πήγαινε στο θέμα: μιλατε στο σεξ?
Μήνυμα στις 17/6/2013 στις 21:09 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα σας..πριν αρκετους μηνες (τον σεπτεμβριο συγκεκριμενα) εκανα κατι με μια κοπελα (μια φαση) αλλα μετα απο καποιο καιρο μου ειπε οτι ηθελε να το τελιωσουμε και να μην γινει τιποτα παραπανω..Μετα απο λιγο καιρο ομως αρχισαμε να ξαναμιλαμε και πηγε να ξαναγινει κατι αλλα δεν εκατσε..απο τοτε την εβλεπα ως φιλη χωρις να δινω ιδιαιτερη σημασια..Μεχρι σημερα..πηγα για μπανιο με φιλους αλλα ηταν και εκεινη στην παραλια με καποιες φιλες της (οι παρεες μας ειναι κοινες οποτε κατσαμε ολοι μαζι)..δεν ξερω γιατι αλλα εφαγα φλασια οταν την ειδα με το μαγιο..απιστευτη εξελιξη που δεν ειχα παρατηρησει πιο πριν (δεν φενοταν κ ιδιετερα)..Να μην τα πολυλογω αρχισα τα πειραγματα μεσα στην θαλασσα κ απ' εξω στα οποια ανταποκρινοταν θετικα απ οτι καταλαβα..οταν γυρισα σπιτι ειδα οτι ειχε γραψει στο χρονολογιο μου στο facebook οποτε αρπαξα τηε ευκαιρια και της μιλησα..(να προσθεσω οτι εχει αδυναμια σε κοιλιακους και "V" τα οποια κατεχω οποτε πιστευω πως μετραει)..Αυτο που θελω απο εσας ειναι συμβουλες ως προς το πως να την ξανακερδισω..Ευχαριστω..
Πήγαινε στο θέμα: πως να την ξανακερδισω
Μήνυμα στις 13/5/2013 στις 21:11 @Κλάψιμο
Καλησπερα σας..Με λενε Αντωνη και ειμαι 16 χρονων..Πριν ενα μηνα περιπου εκανα ενα τατουαζ στην πλατη (λιγο πιο χαμηλα απο τον σβερκο)για τον πατερα μου που δυστυχως εφυγε πριν 3 μηνες..Ως γνωστον το τατουαζ χρειαζεται χρονο επουλοσης και φροντιδας..Λοιποον..στον ελευθερο μου χρονο (πριν το τατουαζ) πηγαινα γυμναστηριο και ειχα φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο ομως λογο της θεσης του τατουαζ δεν μπορουσα (απο τοτε που το εκανα μεχρι και για ακομα μια εβδομαδα) να κανω τις περισσοτερες ασκησεις απο αυτες που εκανα συνηθως..Ετσι ο γυμναστης μου εβγαλε ενα προγραμμα με ασκησεις τις οποιες οταν τις εκτελω δεν ακουμπαω πλατη..Οι ασκησεις αυτες ομως ηταν παλιες ασκησεις που τις εκανα συνεχως στο παρελθον και το προγραμμα ηταν μονο ενα (πριν ειχα προγραμμα για 4 μερες με διαφορετικες ασκησεις) με αποτελεσμα μετα απο την 4η - 5η φορα που το εκανα να αρχισω να το βαριεμαι..Αποτελεσμα: σταματησα να πηγαινω και εκανα οτι μπορουσα απο γυμναστικη σπιτι (εχω αρκετο εξοπλισμο) ομως οπως ηταν αναμενομενο δεν θα μπορουσα να εχω ποικιλια ασκησεων αναλογη γυμναστηριου με αποτελσμα να βαρεθω και σπιτι)..Μετα ηρθαν και οι διακοπες του πασχα που ως γνωστον κυριαρχει το φαι και ετσι οτι ειχα φτιαξει χαλασε ακομη περισσοτερο..Πλεον δεν μπορω να πεισω τον εαυτο μου οτι ειμαι ικανος να ξαναφτασω στο σημειο που ειμουν με αποτελεσμα να μην εχω καποιο κινητρο ωστε να παω στο γυμναστγριο..και αυτο με ενοχλει και με στενοχορει αφανταστα..Αθλουμαι απο 3η δημοτικου και πλεον η γυμναστικη εχει γινει τροπος ζωης για μενα..Οποιαδηποτε αποψη σχετικα με το πως να ξαναβρω το κινητρο μου θα εκτιμηθει πολυ.Συγνωμη αν σας κουρασα..Ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: χαμενο κινητρο - βοηθεια
Μήνυμα στις 9/5/2013 στις 14:14 @Μηχανήματα
Galaxy S4 με τα μπουνιαα! ειμαι κατοχος του S3 και ειμαι υπερευχαριστημενος οποτε φανταζομαι το S4 θα ειναι ακομα καλυτερο..τα iphone ειναι απλα για την μοστρα κατα τη γνωμη μου
Πήγαινε στο θέμα: IPHONE 5 VS GALAXY S4
Μήνυμα στις 2/11/2012 στις 16:08 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:γεια σου φιλε...λοιπον εχουμε και λεμε..το φρυδι ΜΗΝ το ξυρησεις γιατι θα ξαναβγει πιο πυκνο..δοκιμασε με τσιμπιδακι οσο για το αλλο πολλα κοριτσια θεωρουν το ξυρισμα του πεους ως σημαδι καθαριοτητας οποτε δοκιμασε με ενα ξυραφι να κανεις οτι μπορεις (συμβουλη: να σου ειναι καβλομενο για να τεντοθει το δερμα και να εχεις καλυτερο αποτελεσμα)..οι τριχες τον κολο δεν νομιζω οτι ειναι προβλημαΠήγαινε στο θέμα: να το κανει κανεις? ή οχι?
Μήνυμα στις 19/10/2012 στις 21:44 @Sex
την ωρα που σου εχει βαλει το 1 δαχτυλο οπως ειπε και ο fisherakos δειξε οτι σου αρεσει και ζητα παραπανω..δεν υπαρχει περιπτωση να αρνηθει
Πήγαινε στο θέμα: δάχτυλο κ οργασμός:$
Μήνυμα στις 19/10/2012 στις 17:38 @Sex
ευχαριστω κοριτσια καμια αλλη?
Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση για κοριτσια
Μήνυμα στις 19/10/2012 στις 14:42 @Sex
Λοιπον κοριτσια για πειτε..ποιο θερωρειτε το πιο σεξυ σημειο του ανδρικου σωματος? (εγω για παραδειγμα ακουω πολλα σχολια για το "V" που εχω κατω απο τους κοιλιακους)
Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση για κοριτσια
Μήνυμα στις 18/10/2012 στις 21:33 @Sex
οταν νιοθεις οτι ξεκιναει ας πουμε να σου ερχετε η στυση κανε κατι για να ξεχαστεις..αν εισαι στην ταξη ζωγραφισε, σκεψου ακυρα πραγματα ή ακομα προσεχε και το μαθημα..θα ξεχαστεις ετσι και θα πεσει το καταρτι..δοκιμασμενο
Πήγαινε στο θέμα: Καύλες στο σχολείο |