Μήνυμα στις 15/12/2018 στις 10:36 @Sex
Είμαι 20 χρονών και τον έχω 14-15 όπως εσένα. Μια χαρά είσαι! Εσένα θα μεγαλώσει κι άλλο , εμένα όχι... Όποτε μην ανησυχείς.
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πουτσας
Μήνυμα στις 18/4/2018 στις 19:37 @Μηχανήματα
Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω ποιά εξάτμιση θα προτιμούσατε για παπάκι. VPR Round Black ή GL Racing Trioval ; Ποιά κάνει ποιό δυνατό θόρυβο; Επειρεάζει μήπως κάποια από τις δύο την απόδοση; Φοράω μοτέρ 100cc μανήσιο και 24άρη καρμπυρατέρ.
Πήγαινε στο θέμα: VPR ή GL εξάτμιση;
Μήνυμα στις 6/3/2018 στις 13:17 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αυτό γίνεται όταν τραβάς συχνά. Μην τραβάς για μια εβδομάδα και μετά τράβα μία να δεις εκεί ευχαρίστηση και ποσότητα.Πήγαινε στο θέμα: Τι στον **** γινεται;;;
Μήνυμα στις 24/2/2018 στις 14:32 @Θ. Κλημεντίνη
Αρχικά με συγχωρείς αλλά με τέτοια ορθογραφία μου βγήκαν τα μάτια.Γράψε τα θέματα σου λίγο καλύτερα την επόμενη φορά ώστε να μπορούμε να τα διαβάσουμε και να σε συμβουλέψουμε.Τέλος πάντων,εγώ προσωπικά δεν το βλέπω καθόλου κακό να κάνει η κοπέλα την πρώτη κίνηση.Πάντως άμα θέλεις να κάνει αυτός κίνηση και να σου στείλει πρέπει να του δώσεις και εσύ έστω και ένα σημάδι ενδιαφέρον, πχ. να τον κοιτάζεις ή να του χαμογελάσεις.Μπορείς καμιά φορά στο διάλειμμα να τον πειράξεις λίγο,να τον χαιρετάς κλπ..Άμα του αρέσεις,το λογικό είναι να σε χαιρετάει και αυτός μετά και να αρχίσει να σου στέλνει.Τώρα θα μου πεις ότι δεν έχετε γνωριστεί ώστε να τον χαιρετάς ή να τον πειράζεις οπότε γνώρισε καμιά συμμαθήτριά του ή γνωστή του ώστε να το στήσετε έτσι ώστε να γίνει η γνωριμία.Στην τελική κιόλας δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι,πάνε στα ίσα καμιά φορά και γνώρισε τον ρωτώντας του κάτι σχετικά με το σχολείο,τα μαθήματα ή μπορείς κιόλας να ρίξεις κάτι σκόπιμα μπροστά του ώστε να κάνει την κίνηση να το σηκώσει και να αρχίσει έτσι η γνωριμία.
Πήγαινε στο θέμα: να κανω το πρωτο βημα
Μήνυμα στις 21/2/2018 στις 21:47 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:200 ευρώ και δικαστήριο οπότε βγάλε το διπλωματάκι σου σαν κύριος και οδήγα!Πήγαινε στο θέμα: Μηχανακι 50cc
Μήνυμα στις 21/2/2018 στις 10:23 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε, πέρυσι, σύμφωνα με αυτά που μας περιγράφεις, το παιχνίδι ήταν σχεδόν σίγουρο.Γιατί άργησες τόσο καιρό και δεν της είχες πει (τότε που της έδωσες τον μάρτη) να πάτε βόλτα κάποια στιγμή και να της πεις τι αισθάνεσε για αυτή; Τέλος πάντων, όπως και να έχει τώρα έγινε, άρα το αφήνουμε αυτό.Η ιδέα το να ξαναφτιάξεις μάρτη και να της τον δώσεις μου άρεσε πολύ, οπότε κατά την γνώμη μου μπες στην διαδικασία, απλά φρόντισε να βρεις το θάρρος και να της πεις και τι αισθάνεσε διότι αν δεν κάνεις κίνηση, θα μήνεις στάσιμος.Λες αυτό που νιώθεις και βλέπεις την εξέλιξη. Και στην τελική αν δεν κάτσει μπορεί να στεναχωρεθείς, αλλά σκέψου ότι δεν έχασες κάτι και καλύτερα που προσπάθησες αλλιώς πάλι δεν θα είχες κάτι.Πήγαινε στο θέμα: Έρωτας
Μήνυμα στις 23/6/2017 στις 17:58 @Sex
Πρέπει να κάνεις αυτό που λέει η καρδιά σου! Αν δεν νιώθεις άνετα μην το κάνεις.Αν σου αρέσει ο άλλος και θες να αποκτήσεις και αυτήν την εμπειρία κάντο.Είναι κάτι απλό το γλωσσόφιλο.Δεν χρειάζεται άνχος!Αν η απορία σου είναι πώς γίνεται το γλωσσόφιλο,απλά παίζετε με τις γλώσσες σας καθώς φιλάτε ο ένας τον άλλο.Όταν έρθει η ώρα θα μπεις από μόνη σου στο νόημα.
Πήγαινε στο θέμα: SOS Γλωσσοφιλο
Μήνυμα στις 23/6/2017 στις 17:26 @Sex
Τίποτα φίλε,χαίρομαι που σε βοήθησα! Της είπες να βγείτε και σε έιπε ότι δεν έχει καθόλου χρόνο; Αν σου είπε έτσι, δυστηχώς μάλλον έχει σε προτεραιότητα τον άλλον και δεν είναι σίγουρη για εσένα επειδή χρόνο για να βγείτε έστω και για μια βόλτα τώρα που είναι και καλοκαιράκι σίγουρα έχει. Αν επιλέξει τον άλλο σημαίνει ότι πιστεύει ότι θα είναι καλύτερα για αυτήν.Στην περίπτωση αυτή προτείνω να την αφήσεις ήσυχη άλλα να έχετε και μια μικρή επαφή, δηλαδή όταν την βλέπεις να της λες κάνα <<γεία,τι κάνεις; κλπ.>>.Σε αυτό το διάστημα που θα είναι με τον άλλο εσύ θα προσπαθήσεις να ανεβάσεις το όνομα σου και τον τρόπο που σε βλέπει ο κόσμος ώστε να ανεβείς στα μάτια της.Συνεχίζεις να παίζεις μπαλίτσα και με άλλες κοπέλες και δεν επικεντρώνεσαι σε αυτή.Κάποια στιγμή θα σταματίσει να ασχολείτε με αυτόν γιατί σίγουρα κάτι θα συμβεί μεταξύ τους,θα σε βλέπει και πιο ανεβασμένο και μετά η ίδια θα σε λέει να βγείτε και τότε παίρνεις το πάνω χέρι. Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι 3ο πρόσωπο σε σχεση
Μήνυμα στις 22/6/2017 στις 19:27 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν πρέπει να σε νοιάζει τι θέλει και τι κάνει ο άλλος.Εσύ παίξε το παιχνίδι σου με την κοπέλα από την στιγμή που και αυτή γουστάρει.Σου έκανε κοπλιμέντο και σε είπε να βρεθείτε... Έπρεπε ήδη να είχες πάει.Η κοπέλα σε θέλει αλλά δεν ξέρει τι θα είναι καλύτερο για αυτήν(Εσύ ή ο άλλος;).Θα της δείξεις λοιπόν ότι εσύ είσαι το καλύτερο για αυτήν.Πάρτην και πες της να πάτε καμιά βόλτα,να της μιλάς όμορφα και κέρασε την και κάνα παγωτάκι τώρα που είναι και καλοκαίρι και ύστερα καθήστε σε κάνα παρκάκι,πιάστην και φίλησε την.Άμα περάσει αρκετός καιρός, ίσως καλυτερέψουν τα πράγματα με τον άλλον και μετά θα είναι πιο δύσκολη η φάση.Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι 3ο πρόσωπο σε σχεση
Μήνυμα στις 18/6/2017 στις 15:53 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα φίλε! Εγώ από προσωπική εμπειρία, τώρα που είναι και καλοκαίρι, θα πρότεινα όσο πιο συχνά μπορείς να πηγαίνεις θάλασσα.Η θάλασσα βοηθάει σε πολύ μεγάλο βαθμό, στην εξαφάνιση των σπυριών,ιδιαίτερα στα χέρια και την πλάτη.Επίσης καλό θα ήταν να βάζεις καλό αντηλιακό, ειδικό για τα σπυριά και να μην εκτίθεσαι πολύ στον ήλιο διότι ο οργανισμός για να προστατέψει το σώμα από τον ήλιο αυξάνει την λιπαρότητα στο δέρμα όπου οφείλεται για τα σπυριά.Πιστεύω ότι εάν ακολουθήσεις τα βήματα που σου προτείνω, θα δεις σίγουρα αποτέλεσμα.Πήγαινε στο θέμα: Τροποι για να φυγουν τα σπυρακια |