παλιος υπολογιστης
Μήνυμα #115663 από psychopathy στις 06 Ιανουαρίου 2013, 4:17μμ
παιδια κοιταξτε εχω εναν υπολογιστη παλιο 2002-2003 καπου κατα κι κολαει παραπολυ μεχρι και οταν ανοιγεις εναν περιηγητη στο ιντερνετ μπορειτε να μου πειτε τι μπορω να παρς για να μην κολλαει τοσο? λεφτα δεν υπαρχουν για καινουργιο γιαθτο προσπαθω να κανω κατι να τον φτιαξω... επισης εχω κατεβασει το λολ και κολλαει παιζει με 5 fps αν θα μπορουσα να μεγαλωσω τα fps | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #115664 από KwnstantinosS στις 06 Ιανουαρίου 2013, 4:21μμ
![]() μηνύματα: 353 ![]() |
Σβησε το LOL ...αφου βλεπεις δεν το σηκωνει.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #115667 από asap στις 06 Ιανουαρίου 2013, 4:43μμ
δεν αξιζει να κανεις τιποτα... μαζεψε λεφτα και κανε μια απλη συνθεση με 300-400 ευρω... πραγματικα ομως οτι και να κανεις σε αυτο δε θα δεις διαφορα, τσαμπα τα λεφτα που θα ριξεις | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #115672 από pantelis20 στις 06 Ιανουαρίου 2013, 6:16μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΚαταρχάς τρέξε ένα πρόγραμμα σαν το speecyhttp://www.piriform.com/speccy ώστε να μας γράψεις ram, hdd, motherboard, graphic card etc Αυτό που έκανα εγώ στον παλιό μου υπολογιστή για τους ίδιους λόγους με εσένα είναι να μπω ricardo και να βρω έξτρα μνήμη και νέα κάρτα γραφικών. Μη φανταστείς τρελά πράγματα αλλά από 256 mb ram του είχα βάλει 1gb και κάρτα γραφικών από 32mb του έβαλα 128mb. Αυτά μεταχειρισμένα τα πήρα από ένα παιδί 20 ευρώ που μου τα έφερε και ο ίδιος. Τρελή διαφορά φυσικά δεν είδα αλλά ήταν άνετος για έναν chrome με facebook για ένα ταβλάκι online και για office. Α, επίσης παλαιότερα του είχα αλλάξει δίσκο από 80άρι σε 250 γιατί ο δίσκος έκανε σα κομπρεσέρ... Θηρίο δε μπορείς να τον κάνεις απλά και μόνο γιατί επεξεργαστής ΔΕΝ αλλάζει. Η μνήμες θα είναι αργές DDR-1 και η κάρτα γραφικών AGP. Αλλά σίγουρα το να μην κολλάει σε Office και internet είναι εφικτό... Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις καμία μαύρη έκδοση windows xp lite ή puppy linux... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |