Μήνυμα στις 31/1/2013 στις 22:59 @Μηχανήματα
γεια σας παιδια πριν 6 μηνες βαλαμε νοβα θα ηθελα να ρωτησω αν γινετε να αυξησω τα καναλια;; εχω και 2ρο lnb αλλα δεν ξερω αμα γινετε να το βαλω στην καιρεα επιδη εχω αυτον που ειναι 68cm επισης γινετε να βαλω και αλλα καναλια χωρις τιποτα μονο με τν εξοπλισμο της νοβας;;
Πήγαινε στο θέμα: δορυφορικη τηλεοραση (nova)
Μήνυμα στις 26/1/2013 στις 23:34 @Θ. Κλημεντίνη
ναι ομως εχω γιαυτο ρωταω για να μαθω γιατι μαλλον μπορει να παρω
Πήγαινε στο θέμα: lsd αποριες
Μήνυμα στις 25/1/2013 στις 18:59 @Θ. Κλημεντίνη
κανεις αλλος να μου λυση τις αποριες;;
Πήγαινε στο θέμα: lsd αποριες
Μήνυμα στις 24/1/2013 στις 20:33 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω τι παρενεργιες εχει το lsd? μπορει να πεθανεις αμα εχεις προβλημα;;;μπορουν να το βρουν σε εξετασης αιματος;;αμα σε πιασουν τ γινετε ιδιαιτερα αμα εισαι ανηλικος; εχει παρει κανεις απο εδω μεσα; θα ηθελε να μηραστει τις εμπιριες του; Σημείωση moderator: Αυτό το site δεν είναι για να δίνει συμβουλές χρήσης παράνομων ναρκωτικών. Σε δεύτερο φάουλ, έφυγες. Πήγαινε στο θέμα: lsd αποριες
Μήνυμα στις 6/1/2013 στις 16:17 @Μηχανήματα
παιδια κοιταξτε εχω εναν υπολογιστη παλιο 2002-2003 καπου κατα κι κολαει παραπολυ μεχρι και οταν ανοιγεις εναν περιηγητη στο ιντερνετ μπορειτε να μου πειτε τι μπορω να παρς για να μην κολλαει τοσο? λεφτα δεν υπαρχουν για καινουργιο γιαθτο προσπαθω να κανω κατι να τον φτιαξω... επισης εχω κατεβασει το λολ και κολλαει παιζει με 5 fps αν θα μπορουσα να μεγαλωσω τα fps
Πήγαινε στο θέμα: παλιος υπολογιστης
Μήνυμα στις 25/12/2012 στις 15:41 @Μηχανήματα
σε ευχαριστω πολυ φιλε μου
Πήγαινε στο θέμα: φθηνος υπολογιστης
Μήνυμα στις 24/12/2012 στις 01:00 @Μηχανήματα
παιδια θελω να παρω εναν φθηνο υπολογιστη και θελω να ρωτισω υπαρχει περιπτωση να βρω εναν υπολογιστη που να μπορει να παιζει λολ και αλλα παιχνιδια με 300 - 350 ευρω την οθονη την εχω πληκτρολογια και ποντικι επισης
Πήγαινε στο θέμα: φθηνος υπολογιστης
Μήνυμα στις 9/12/2012 στις 22:38 @Διάφορα
μακαρι να ηταν μονο μεσο ιντερνετ καλα θα ηταν... αλλα δεν ειναι
Πήγαινε στο θέμα: με δουλευει;
Μήνυμα στις 9/12/2012 στις 22:17 @Διάφορα
δεν μπορω, θελω να της μιλαω ειμαι μπερδεμενος νομιζω οτι εχω δαγκωσει την λαμαρινα :/ αλλα προσπαθω να ξεκοψω κιολας
Πήγαινε στο θέμα: με δουλευει;
Μήνυμα στις 9/12/2012 στις 20:21 @Διάφορα
τις εχω πει και ολο δεν μπορει:/
Πήγαινε στο θέμα: με δουλευει; |