Βοηθεια Για κινητο : Samsung Galaxy Ace
Μήνυμα #115656 από Gray στις 06 Ιανουαρίου 2013, 3:47μμ
μέλος από: 29/4/2011 μηνύματα: 464 0 |
Hallo , γνωστες του φτου , θελω την βοηθεια σας για ενα κινητο που θελω να παρω , σαν καλο παιδι που ημουν και εγω θελω να μου παρω δωρακι χαχα , αλλα δεν προκειτε να δωσω πολλα λεφτα για "κινητο" δεν τρελαθηκα ακομα . Εβλεπα λοιπον τιμες και ποσο καλα ειναι τα κινητα και επειδη ξερω πως τα samsung ειναι πολυ καλα κινητα , τα χperia χαλανε , και τα nοκια δεν μου αρεσουν , Ειπα να σας ρωτησω για τα Samsung galaxy ace ... φυσικα λεφτα για S δεν εχω ! αλλα και να ειχα δεν νομιζω να το επερνα οσο καλο και αν ειναι ! Γνωμες ? Galaxy ace η Galaxy ace plus ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο απο ολα τα reviews που εχω δει ειναι και τα δυο καλα και οικονομικα , εσεις τι αποψη εχετε ? κατι "κακο" που εχουν? κατι Καλο? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #115661 από stelios1234 στις 06 Ιανουαρίου 2013, 4:09μμ
μέλος από: 25/11/2012 μηνύματα: 16 0 |
απο αυτα τα δυο σου προτεινω το plus εχει γρηγοροτερο επεξεργαστη και μεγαλυτερη μνημη και οθονη.παντως τα xperia δεν χαλανε.εγω και ενας φιλος μου εχουμε xperia και λειτουργουν αψογα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #115665 από KwnstantinosS στις 06 Ιανουαρίου 2013, 4:23μμ
μέλος από: 27/11/2012 μηνύματα: 353 0 |
Εγω θα σ πω πως το Samsung galaxy ace ειναι πολυ τελειο κινητο ..το εχω αρκετους μηνες.....σ λεω μονο για αυτο καθως το αλλο δν το ξερω καθολου..... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #115670 από Gray στις 06 Ιανουαρίου 2013, 5:58μμ
μέλος από: 29/4/2011 μηνύματα: 464 0 |
ναι Στελιο το ακουσα αυτο αλλα δεν το βρησκω το πλας θα ψαξω τωρα στο ιντερνετ ... Οκ Κωστα ευχαριστω ^^ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #115671 από pantelis20 στις 06 Ιανουαρίου 2013, 6:11μμ
μέλος από: 9/4/2010 μηνύματα: 648 0 |
Το galaxy ace το έχει ο πατέρας μου πολύ καιρό. Φυσικά όταν το είχε πάρει το είχα ξεπατώσει στις δοκιμές κάμερα, ταινίες, office, παιχνίδια κτλ... Το κινητό σκυλί. Η οθόνη υπέροχη. Η κάμερα δυστυχώς ανεπαρκής μπροστά σε ericsson και nokia αλλά είναι το μοναδικό αδύνατο σημείο του. Ο ήχος τέλειος. Όλα άψογα και η ποιότητα. Από κει και πέρα καλό είναι να πάρεις το plus γιατί η ram και η μνήμη στο απλό ace είναι μικρές με αποτέλεσμα να μη μπορείς να τρέξεις πολλά προγράμματα μαζί (η ram γεμίζει αμέσως) και να μη μπορείς να βάλεις και πολλές εφαρμογές. Θεωρώ πως αν μπορείς να σηκώσεις το ace plus τότε σίγουρα είναι best value for money :-))) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |