Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Είσαι μεσήλικας όταν έχεις συναντήσει τόσο πολύ κόσμο ώστε κάθε άνθρωπος που γνωρίζεις σου θυμίζει κάποιον άλλο.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Κλεινει το pc

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #102092 από PaizeiKanenasLO στις 01 Ιουνίου 2012, 11:00μμ

PaizeiKanenasLO

Εικονίδιο
μέλος από: 1/6/2012
Παιδια εκει που παιζω στον υπολογιστη ή ψαχνω κατισ το ιντερνετ μου σβηνει ο υπολογιστης και γινετε μπλε η οθονη και λεει κατι βλακιες και κατω κατω στην οθονη μετραει μεχρι το εκατα αλλα το παει 10-10 περιπου και οταν φτασει 100 σταματαει ακι μενει ετσι ο υπολογιστης.Μονο αν τον κανω επανακινηση απο το κουμπι ξανανοιγει...Μηπως ξερει κανεις τι να κανω για να μην κλεινει γιατι μου δημιουργει προβλημα...Σας παρακαλω βοηθηστε

ΥΓ.->Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα μεγαλωσα τη RAM κατα 1 ΜΒ αλλα αυτο το εκανε και [ριν μεγαλωσω οποτε δεν νομιζω να εχει σημασια

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102096 από tasos41997 στις 01 Ιουνίου 2012, 11:20μμ

tasos41997

Εικονίδιο
μέλος από: 13/12/2010
Blue Srceen

Λοιπον αναλογος δεν ξερεις ακριβως τι μπορει να φταιει

Την μπλε οθονη την κανει αυτοματα για να μην παθει κατι ο υπολογιστης ισως π.χ φταιει επειδη δεν αντεχει το pc σου καποιο λειτουργικο συστημα ή ανεβενει πολυ η θερμοκρασια..

Οταν κανει μπλε οθονη λεει καπου τι προβλημα ειναι π.χ Hardware προσπαθησε να δεις αν δεν μπορεις να το λυσεις μονος πηγενε σε εναν τεχνικο και πεστου τι φταιει..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102097 από PaizeiKanenasLO στις 01 Ιουνίου 2012, 11:24μμ

PaizeiKanenasLO

Εικονίδιο
Αν οταν το ξαναβγαλει σας πω τι λεει μηπως μπορεισ να καταλαβεις?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102106 από Diapliktistis στις 02 Ιουνίου 2012, 12:26πμ

Diapliktistis

Εικονίδιο
μέλος από: 12/4/2012
φιλε μου το pc σου βγαζει μπλε οθονη που σημενει οτι υπαρχει καποιο προβλημα δλδ η ειναι υπερφορτομενος και δεν μπορει να τρεχει πολα μαζι η οτι ζεστενεται το μηχανημα αν θες να μην σου ξαναβγαλει πηγενε σε τεχνικο η κανε τις ρυθμισεις απο το BIOS (οταν ανοιγεις τον υπολογιστη πατα F12)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102143 από PaizeiKanenasLO στις 02 Ιουνίου 2012, 12:23μμ

PaizeiKanenasLO

Εικονίδιο
Δηλαδη τι να κανω στις ρυθμισεις????
Πες σε παρακαλω μου δηνιουργει προβλημα αυτο το πραγμα

Ευχαριστω προκαταβολικα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102151 από PaizeiKanenasLO στις 02 Ιουνίου 2012, 2:22μμ

PaizeiKanenasLO

Εικονίδιο
Σας παρακαλω βοηθηστε με...
Στις ρυθμισεις ΒΙΟS τι να κανω???
Εχω προβλημα

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102156 από pantelis20 στις 02 Ιουνίου 2012, 3:03μμ

pantelis20

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2010
Δεν χρειάζεται να αλλάξεις κάτι στο bios. Αν δεν πείραξες ήδη κάτι εκεί.

Όταν σου βγάζει μπλέ οθόνη ανάμεσα στα κινέζικα κάπου βγάζει και έναν κωδικό κάτι που ξεκινάει απο 0xκαι μια σειρά απο νούμερα και ίσως 1-3 αγγλικές λέξεις που απο κει μπορείς να καταλάβεις ίσως κάτι για το πρόβλημα.

Τώρα μπορεί να φταίει ή η ζέστη με αποτέλεσμα να υπερθερμένεται ο υπολογιστής και να σβήνει οπότε ή θέλει καθάρισμα (φραγμένοι αεραγωγοί και ανεμιστήρες) ή πρόσθετο ανεμιστήρα στο κουτί.

Αν έβαλες πρόσφατα κανένα βαρύ εξάρτημα, εννοώ καμία σούπερ κάρτα γραφικών τότε ίσως το τροφοδοτικό δεν μπορεί καν να τις δώσει την ισχύ που χρειάζεται.

Κάνε και κανέναν έλεγχο με το antivirus για κανέναν ιό και θυμήσου γενικά τι έκανες λίγο πριν ξεκινήσει το πρόβλημα.

Εγκατέστησες κανένα βαρύ παιχνίδι κατεβασμένο απο το ίντερνετ; Εγκατέστησες κανέναν unofficial οδηγό της κάρτας γραφικών;

Ίσως τέλος η παλιά σου ραμ είχε κάποιο πρόβλημα. Κάπου στα windows έχει εργαλείο που ελέγχει τις μνήμες για προβλήματα. Στα windows 7 που έχω εγώ αν πατήσεις το start και γράψεις Memory Diagnostic στο εμφανίζει...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102158 από Noir Désir στις 02 Ιουνίου 2012, 3:18μμ

Noir Désir

Εικονίδιο
μέλος από: 11/5/2012
Να πω την αληθεια εγω ειμαι τελειως ασχετη μ αυτα οποτε δεν μπορω να σ πω τι εχει παθει και τετοια, απλα θα σου λεγα να κανεις backup σε εξωτερικο σκληρο ο,τι αρχειο εχεις ή τελος παντων ο,τι σου ειναι απαραιτητο και δ γιεν θες να χασεις, γιατι μου το κανε και μενα αυτο με την μπλε οθονη και τα ασπρα γραμματα το παλιο μου λαπτοπ (μαλλον τα χε παιξει επειδη το χα φορτωσει με βαρεια προγραμματα) και μετα απο καποιες φορες δεν ξανανοιξε, τα παιξε ο σκληρος
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102202 από PaizeiKanenasLO στις 02 Ιουνίου 2012, 11:06μμ

PaizeiKanenasLO

Εικονίδιο
Φιλε αν μου απαντησεις σε 2-3 ερωτησουες ακομα θα την παρεις την αποδκετη αλλα κοιτα το εβαλα το προγραμματακι και η θερμοκρασια ηταν απο 45 μεχρι 50 και το pc δεν κελεινει τι φταει και τι μπορω να κανω για πες σε παρακαλω και την πηρες την αποδεκτη
προφίλάλλα...˵quote˶
2
Μήνυμα #102206 από Kastoras1 στις 02 Ιουνίου 2012, 11:52μμ

Kastoras1

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 2/6/2012

Αποδεκτή απάντηση

Έβαλες απλά το πρόγραμμα και σου έβγαλε απλά τς θερμοκρασίες ή πάτησες και για να ξεκινήσει το τεστ?
Αποκλείεται να ξεκινούσε το τεστ και να έφτανε μόνο 50...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login