Μήνυμα στις 16/1/2013 στις 20:23 @Κλάψιμο
ΦΙλε μου δεν μιλαμε τοσο πολυ του ξεφτιλισματως μιλαμε σε λογικα πλαισια τωρα και μ ειπε οτι δεν νιωθει πιεσμενη απο μενα απλα νιωθει οτι πιεζετε απο διαφορα γενικα ευκολα...οι φιλες τις δεν με παν και της εχουν πει διαφορα ..ειμαι πολυ οριμος πραγματικα σε μια σχεση και οχι παραλογος και της εχουν πει οτι επειδη ειπα σαγαπω την 3η βδομαδα για 4η οτι ειναι ψευτικο μα δεν ξερουν πως νιωθω ! μερα με τν μερα αυτα που νιωθω γ αυτην μεγαλωνουν και οσο και παραξενο ας φενεται..την αγαπω ειχα αρκετες σχεσεις των 2 3 8 μηνων...2 4 βδομαδων και μπορεσα να καταλαβω και να ξεχωρισω ποτε ειναι αγαπη η απλα ερωτας η απλα ενθουσιασμος....αυτην μ λεει σαγαπαω την παραεπομενη μερα αφου το ειπα εγω και μετα στην επετειο μας μ λεει οτι δεν ειναι σιγουρο οτι μ αγαπαει γιατι οι φιλες της της ειπαν οτι το σαγαπαω σημαινει να πεθαινω για καποιον ...εε ελεος σιγα μην κοψει και της φλεβες της...αγαπαω σημαινει νοιαζομαι παραπανω απο το κανονικο γ καποιον οτι νοιαζομαι γ αυτον τον ανθρωπο οπως νοιαζομαι για τον ιδιο μ τον εαυτο και παραπανω..εγω νιωθω οτι την αγαπαω περισσοτερο απο τον εαυτο μου πρωτα θελω να ειναι καλα αυτην και μετα ολα τα αλλα νιωωθω οτι χωρις αυτην ειμαι αδειος ενα κενο μεσα μου! στεναχωριεμαι πολυ στην ιδεα οτι μπορει να την χασω και δεν το θελω καθολου! οι φιλες τις εχουν ξαναδημιουργησει θεμα αναμεσα μας μα δεν μπορει να το ξεχωρισει γιατι για το σαγαπω της το χουν πει πολλες φορες.... μα αυτην νιωθει οτι μ αγαπαει το ξερω το νιωθω μου διχνει πως μαγαπαειι! μου το διχνει το κτλβαινω μα αυτην δεν λεει να κατλααβει οτι αυτο ειναι ααγαπηη ....οταν την ρωτουσα μ αγαπας ? μ ελγε οσο τοιποτα αλλο μωρο μου και με κοιτουσε στα ματια το πιστευε το εβγαζε απο μεσα της το ενιωθε κ αυτην κ εγω και τωρα μ λεει χαζομαρες γενικα.......μ λεει οτιπιστευει οτι θα την κανω να νιωσει το σαγαπαω....ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΤΛΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙ ΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ! και αυτο με νευριαζει γιατι οι φιλες της τα κανουν αυτα!!! παιδες λιγο βοηθεια..ευχαριστω δεν ξεερω τι να κνω και τι να της πω..!
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με την κοπελα μου...
Μήνυμα στις 14/1/2013 στις 23:02 @Κλάψιμο
Καλησπερα παιδια...ειμαι σε μια πολυ δυσκολη κατασταση και χρειαζομαι καποιες γνωμες .. ειμαι με μια κοπελα 1 μηνα ..δεν εχω νιωσει ποτε τοσο ξεχωριστα οσο γ αυτην ποτε δεν αγαπησα καμια τοσο δυνατα ποτε δεν ενιωσα οτι αγαπαω καποια οοσο αυτην η δεν ενιωσα οτι αγαπαω.....για μενα ειναι τα παντα κανω τα παντα για αυτην την ζηλευω παρα πολυ μα την εμπιστευωομαι ποιο πολυ απο εμενα την αγαπαω παρα πολυ και στεναχωριεμαι οτν ειναι μακρια μου γτ μ λυεπει .ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΜ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΤΡΕΛΑ ΚΑΨΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ !!! τελως παντνων αυτα ηταν ο προολογος για να καταλαβετε τι νιωθω γ αυτην και πως ειμαστε..μιλαμε συνεχεια σχεδον ειναι 2α λυκειου ...δεν θελω να την περνω απο τα μαθηματα μα οταν μ αφηνει χωρισ να μ πει οτι πχ να μωορ μου παω γ διαβασμα η για στιβο η το ενα η το αλλο φοβμααι μηπως επαθε κατι... σημερα π λετε μ λεει οτι νιωθει οτι την πιεζω μα οτι νιωθει να με πιεζει επειδη εγω στεναχωριεμαι ευκολα....γ αυτην θελω να αλλαξω και θα κανω τα παντα γ αυτην..ειμαι 1η λυκειου εγω και δεν θελω να χωρισουμε ουτε αυτην θελει ...της ειπα οτι δεν θελω να την ενοχλω ολη μερα ουτε να την πιεζω γιατι οι δικοι της ειναι λιγο συντιριτικοι και δεν τουσ αρεσει να την βλεπουν με ενα κιν στο χερι και εγω της εχω πει οτι αν δεν μπορει να μ λεει μα τελος παντων στεναχωρεθηκα πολυ σμρ γτ την αγαπαω και ειναι η επαιτιος μας και μαλωσαμε ..τι να της πω τι να κανω για να καταλαβει τι νιωθω γ αυτην για να μπορεσει να συνιδιτοποιησει οτι μ κανει καλο !! και οτι κανει λαθος σ αυτα π λεει ρε παιδια? ΣΥΓΝΩΜΗ Γ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με την κοπελα μου...
Μήνυμα στις 11/12/2012 στις 16:59 @Διάφορα
Γεια σας παιδιαα θελω να μ πειτε καποιους τροπους για να μεγαλωσουν γρηγορα τα μαλλια μου!
Πήγαινε στο θέμα: τροποι για να μεγαλωσουν τα μαλλια
Μήνυμα στις 10/12/2012 στις 00:51 @Διάφορα
εμενα τα δικα μου ειναι ετσι μονο που μεσα εχουν διαφορα σχεδια σαν λουλουδια ;)
Πήγαινε στο θέμα: ΜΑΤΙΑ
Μήνυμα στις 9/11/2012 στις 16:35 @Μηχανήματα
Με 200 ευρω εγω σ προτεινω το Lumia 610 αξιζει και με το παραπανω τα λεφτα του εγω το πηρα κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος!
Πήγαινε στο θέμα: Αγορά κινητού τηλεφώνου
Μήνυμα στις 3/11/2012 στις 17:37 @Flame
Εγω παιδια πιστευω οτι ο καθενας μπορει να υπερασπιζεται οτι θελει!!! τωρα το πιοι ειναι φασιστες δεν χριαζεται να το λεμε γιατι αν ειναι οι χρυση αυγη φασιστες οι ΑΝΤΙΦΑ εινα 1000 φορες πιο φασιστες απο ολους!!!!! Γιατι δεν λετε κατι για τους αντιφα? Οι αντιφα ειναι ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ...αλλα κανεις δεν γυρισε ποτε να πει τπτ για αυτους...αυτοι οι ανθελληνες που εχω δει και συνθημα που να λεει Καλη η ελλαδα αλλα εχει πολλους ελληνες!!! σκουπιδια της κοινωνιας ειναι ολοι τους χωρις κανεα ιχνως παιδειας και μορφωσης!!Δεν υπερασπιζομαι κανενα απο τα 2 κομματα απλα μιλαω αντικειμενικα!
Πήγαινε στο θέμα: Χρυσή Αυγή
Μήνυμα στις 3/11/2012 στις 17:34 @Sex
Εμενα μ εχουν πιασει εις διπλουν και μ αντιμετοπισε με χαβαλε ο πατερας μου χαχαχαχ λεει φυσικο ειν χΔ
Πήγαινε στο θέμα: Σας έχουν πιάσει στα πράσα;
Μήνυμα στις 19/10/2012 στις 17:37 @Μηχανήματα
Γεια σας παιδιααα θα ηθελα να μ πειτε τροπο ετσι ωστε να χωρισουμε ειρινκα χωρις να μαλωσουμε και να πληγωθει οσο λιγοτερο γινεται !!
Πήγαινε στο θέμα: Πως να της πω να χωρισουμε
Μήνυμα στις 19/9/2012 στις 14:05 @Κλάψιμο
Φιλε geiaaa εχεις γραψει αυτο θα το προσπαθησω ;) !! Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
Πήγαινε στο θέμα: Πως να της δειξω ποσο την αγαπω.?
Μήνυμα στις 17/9/2012 στις 23:12 @Κλάψιμο
σωστοο κ αυτοο ..για πειτε παιδια θελω κ αλλες αποψεις φιλε Τελη σ ευχαριστω πολυ!!!
Πήγαινε στο θέμα: Πως να της δειξω ποσο την αγαπω.? |