Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Καλύτερα να μετανιώσεις που κίκαρες παρά να μετανιώσεις που δεν κίκαρες. (Άρης)
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Tatoo time

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #123690 από Metalozouzounak στις 26 Οκτωβρίου 2013, 4:32μμ

Metalozouzounak

Εικονίδιο
μέλος από: 13/10/2013
Γεια σας! Σκέφτομαι να χτυπήσω το πρώτο μου tatoo και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το θέμα αυτό. Σκέφτομαι να κάνω tatoo τα αρχικά μου και την ημερομηνία γέννησης μου. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι πόσα € περίπου θα μου πάρει ένα τέτοιο tatoo. Να σημειώσω πως σε ένα τατουατζίδικο που πήγα κόστιζε τουλάχιστον 50€. Αν γνωρίζει κανείς, ας μου απαντήσει please!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #123697 από Aitherovamwn στις 27 Οκτωβρίου 2013, 12:37πμ

Aitherovamwn

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 5/11/2010
Οσο ειπες θα κανει παντου. το να κανεις το ονομα σου και την ημερομηνια γεννησης σου εγω το θεωρω βλακια, εγω πχ εχω 2 ταττοο, το ενα ειναι τα ονοματα των γονιων μου και το αλλο ειναι 'Οσο αναπνεω ελπιζω' βρες αν θες να κανεις ταττοο κατι με νοημα και οχι απλα να κανεις απλα για να κανεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #123701 από Rossonero στις 27 Οκτωβρίου 2013, 12:46μμ

Rossonero

Εικονίδιο
μέλος από: 2/8/2011
θα συμφωνησω με τον Aitherovamwn απο πανω...αμα κανεις ταττοο κανε κατι που σημαινει πολλα για σενα,κανε κατι το οποιο θα το βλεπεις και θα σου θυμιζει πολλα και θα σε κανει να νιωθεις χαρουμενη...ταττοο με νοημα δηλαδη..οσο για τις τιμες παντου τοσο κυμενονται 40 με 50 ευρω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #124187 από faidra:) στις 09 Δεκεμβρίου 2013, 6:39μμ

faidra:)

Εικονίδιο
μέλος από: 14/5/2011
Συμφωνώ κι εγώ με όλους! Έχω κάνει κι εγώ, αλλά την ημερομηνία γέννησης της αδερφής μου στα Λατινικά.Μην βιάζεσαι να κάνεις απλώς ένα ταττοου, καλό είναι να υπάρχει κάτι πίσω απο αυτό.
Όπως και να 'χει, εσύ ξέρεις καλύτερα, αλλά θέλη σκέψη.Για την ερώτηση σου γύρω στα 60 ευρώ είχα πληρώσει εγώ!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #124199 από Aprospelastos στις 09 Δεκεμβρίου 2013, 9:43μμ

Aprospelastos

Εικονίδιο
μέλος από: 7/12/2013
Συμφωνω και εγω με τους παραπανω...το να κανεις τα αρχικα σου ειναι τεραστια χαζομαρα.Και εγω σκεφτομαι να κανω καποια στιγμη αλλα θα πρεπει να ειναι κατι που θα ειναι προτυπο για την ζωη σου.Οπως αυτο του Aitherovamwn η το αγαπημενο μου "Όταν το σκοτάδι είναι βαθύ, μπορείς να δεις τ’ αστέρια." για μενα εχει μια ξεχωριστη ερμηνεια που δεν ειναι η καταλληλη ωρα να την μοιραστω(βεβαια θα το εκανα στα λατινικα η κατι τετοιο.).Υπαρχουν χιλιαδες κουβεντες μεγαλων ανθρωπων που για σενα με την δικη σου ερμηνεια μπορουν να γινουν προτυπα για την ζωη σου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #124206 από unknown200 στις 10 Δεκεμβρίου 2013, 12:05πμ

unknown200

μέλος από: 8/12/2013
Έγραψε:(Metalozouzounak@26 Οκτωβρίου 2013)
Γεια σας! Σκέφτομαι να χτυπήσω το πρώτο μου tatoo και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το θέμα αυτό. Σκέφτομαι να κάνω tatoo τα αρχικά μου και την ημερομηνία γέννησης μου. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι πόσα € περίπου θα μου πάρει ένα τέτοιο tatoo. Να σημειώσω πως σε ένα τατουατζίδικο που πήγα κόστιζε τουλάχιστον 50€. Αν γνωρίζει κανείς, ας μου απαντήσει please!

Κανε χεννα που ειναι φθηνη ;ρ
Το ονομα και η ημ γεννησης δεν ειναι και τοσο καλη ιδεα για μονιμο τατουαζ ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login