Μήνυμα στις 9/12/2013 στις 22:23 @Sex
Αστοχη ερωτηση κατα την προσωπικη μου αποψη.Αν ο συντροφος σου πιστευει οτι επειδη εχεις παει με πολλους εισαι καποιο ειδος π****νας τοτε εγω θα τον ειχα ξεγραψει.Εχουμε και τα ιδια χρονια παναθεμα σε...και γω με 3 εχω παει και με την μια τα εχω ακομα. Δεν μπορω να καταλαβω πως σκεφτεστε εσεις οι γυναικες εδω περπαταω στον δρομο και ακουω κοριτσια να λενε "η Ταδε πηδηχτηκε με τον Μπαμπη τον Σουγια απο το πρωτο βραδυ...ειναι μεγαλη πουτανα".Για τον Μπαμπη ομως τιποτα ε??Με την ιδια λογικη αυτος ειναι ζιγκολο...δεν μπορω να καταλαβω πως γινεστε ρατσιστριες με τον ιδιο σας τον ευατο. Ισοτητα πρεπει να υπαρχει σε ολα τα θεματα αν θελουμε να μην αυτοαποκαλουμαστε ΖΩΑ. Πήγαινε στο θέμα: ποσοι ερωτικοι συντροφοι
Μήνυμα στις 9/12/2013 στις 21:43 @Διασκέδαση
Συμφωνω και εγω με τους παραπανω...το να κανεις τα αρχικα σου ειναι τεραστια χαζομαρα.Και εγω σκεφτομαι να κανω καποια στιγμη αλλα θα πρεπει να ειναι κατι που θα ειναι προτυπο για την ζωη σου.Οπως αυτο του Aitherovamwn η το αγαπημενο μου "Όταν το σκοτάδι είναι βαθύ, μπορείς να δεις τ’ αστέρια." για μενα εχει μια ξεχωριστη ερμηνεια που δεν ειναι η καταλληλη ωρα να την μοιραστω(βεβαια θα το εκανα στα λατινικα η κατι τετοιο.).Υπαρχουν χιλιαδες κουβεντες μεγαλων ανθρωπων που για σενα με την δικη σου ερμηνεια μπορουν να γινουν προτυπα για την ζωη σου.
Πήγαινε στο θέμα: Tatoo time
Μήνυμα στις 9/12/2013 στις 21:36 @Κλάψιμο
Αν το αφηνεις τοσο ευκολα δεν εισαι ερωτευμενος φιλε μου.Πριν 2 χρονια εκανα τα παντα για να κρατησω την σχεση μου με μια κοπελα που ειχα ακριβως το ιδιο θεμα με τον πατερα της(δεν ηταν κομπλεξικος απλα εμενα δεν με πηγαινε).Στα κρυφα βγαιναμε για μηνες μεχρι που μας πετυχε στον δρομο...αυτη αρχισε να κλαιει και να μου λεει να φυγω αλλα εγω δεν την αφηνα μεχρι που μου ξεφυγε.Τελος παντων ενω συνεχιστηκε αυτη η κατασταση ο πατερας της μετα απο καιρο οχι μονο με συμπαθησε αλλα το καλυτερο παιδι με ελεγε. Δεν ξερεις τι περασα για να ειμαστε καλα...ακομα και τωρα που εχουμε χωρισει εδω και πολυ καιρο τα παμε πολυ καλα...ακομα και τον πατερα της αν δω εξω θα με χαιρετησει και θα με ρωτησει πως περναω.Τα παντα ειναι θεμα επιμονης. Πήγαινε στο θέμα: είμαι πόλη μπερδεμένος
Μήνυμα στις 9/12/2013 στις 21:30 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Τραβα εσυ με καμερα και αν θες ενα προγραμμα που κανει την διαφορα κανε download το Sony Vegas.Δεν χρειαζεται να ξοδευεις ασκοπα τα λεφτα σου.Ασε που αν εχεις λιγο εμπνευση θα σου βγει πραγματικα καλο.Περυσι που τελειωσα το σχολειο μια κοπελα εκανε ερασιτεχνικο βιντεο και βγηκε πρωτη σε πανελληνιο διαγωνισμο.Ουτε σε στουντιο πηγε ουτε της ειπε κανεις τι να κανει.Το θεμα ειναι η εμπνευση σου.Πήγαινε στο θέμα: η ταινία μας
Μήνυμα στις 9/12/2013 στις 21:26 @Sex
Απο την στιγμη που σου βγαινει το κεφαλακι οταν δεν εισαι σε στυση τοτε δεν υπαρχει περιπτωση φιμωσης(νομιζω τουλαχιστον).Εγω ειχα φιμωση και εκανα περιτομη πριν αρκετο καιρο και το πετσακι μου κοπηκε εκει.Τωρα απο οσο ξερω σε καποιες περιπτωσεις υπαρχει αιμοραγια και πονος αλλα οχι παντα αν κοπει μεσω του σεξ. Αυτο που πρεπει να κανεις για να βγαινει ολο το κεφαλακι ειναι να πλενεις το πεος σου καλα και να ειναι μονιμως καθαρο (στο μπανιο με σαπουνι καλο πλυσιμο κλπ...) και σιγα σιγα θα δεις βελτιωση μεχρι που δεν θα εχεις προβλημα. Πήγαινε στο θέμα: Φιμωση η συνηθισμενη κατασταση;;
Μήνυμα στις 9/12/2013 στις 21:22 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Αυτα τα πραγματα δεν τα προγραμματιζεις...δεν μπορεις να πεις "αυριο καποιος θα μου τραβηξει το ενδιαφερον".Ερχονται τυχαια.Τωρα να κανεις κατι απλα ειναι αρκετα ευκολο...βγες ενα βραδυ και φλερταρε.Απλα δεν θα ειναι τοσο δυνατο και για να κολλησεις θα πρεπει να βγαινετε για καιρο και ισως και τοτε οχι.Πήγαινε στο θέμα: Αμεση στηριξη
Μήνυμα στις 8/12/2013 στις 02:02 @Κλάψιμο
χωρις πλακα φιλε αν μπορεις ξαναγραψτο σε παρακαλω...θελω να σε βοηθησω αλλα δεν πολυκαταλαβα την ιστορια...
Πήγαινε στο θέμα: είμαι πόλη μπερδεμένος
Μήνυμα στις 8/12/2013 στις 01:32 @Sex
Αντιλαμβανομαι οτι για καθε αντρα το μεγεθος του πεους ειναι το Α και το Ω...και εγω ειχα κομπλεξ πιο μικρος.Τωρα στα 18 μου που εχω καποιες εμπειριες εξανεμιστηκε αυτο το αγχος με το μεγεθος μου.Η αληθεια ειναι πως δεν τον εχω μικρο αλλα η πρωτη μου σεξουαλικη επαφη ηταν οταν ειχα φιμωση και χωρις να εχω κανει ακομα περιτομη οποτε μακ ηταν 1 εκατοστο λιγοτερο απο το δικο σου(πριν κανα χρονο που το μετρησα ειχε φτασει στα 17εκ. ενω ειχα κανει περιτομη).Η αληθεια ειναι οτι σου δημιουργητε αυτο το αγχος λογο του πορνο(και σε εμενα αυτο ειχε συμβει).Βλεπεις επαγγελματιες με πραγματικα μεγαλο μεγεθος και το συγκρινεις με το δικο σου μονο που δεν ειναι ετσι.Το μεγεθος σου ειναι στο ΜΟ της γης οποτε μπορεις να πεις οτι εισαι ΕΝΤΕΛΩΣ φυσιολογικος...το θεμα ειναι να το καταλαβεις απο μονος σου.Ασε που το σεξ δεν εχει να κανει με το μεγεθος αλλα με την τεχνικη σου.
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια με μικρο πεος
Μήνυμα στις 7/12/2013 στις 16:12 @Θ. Κλημεντίνη
Επειδη σε παρακολουθω και βλεπω τι γραφεις προφανως εισαι καποιος troller...κανα αγορακι χωρις γκομενα...αλλα ας πιαστω απο την μια και μοναδικη πιθανοτητα να εισαι ετσι οπως γραφεις για θα σου πω δυο λογακια. Αρχικα να σου πω πως απο τα λεγομενα σου ποτε δεν θα βρεις αγορι: Συμπεριφορα:ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ...εισαι για πεταμα... Μεγεθος Πεους:Δεκτο...και ας πουμε οτι καποιος με 20 ποντους πουλι θα ειναι τοσο χαζος για να σου κατσει να ξερεις οτι και καποιος με 5 εκατοστα μπορει να σε ικανοποιηση και καλυτερα(αλλα οπως ειπαμε εισαι αγορακι χωρις γκομενα και δεν ξερεις τιποτα απο σεξ) Εμφανιση:Δεκτο Υψος:αν εισαι τρανσεξουαλ και σου αρεσει να φορας τακουνια κανενα προβλημα... Καλο σου απογευμα και βγες να φλερταρεις με καμια κοπελα...καλη η μαλακια και οι τσοντες αλλα καποια ατομα τα βλαπτει και εσυ εισαι η αποδειξη Πήγαινε στο θέμα: Ιδανικο αγορι |