Συμβουλες νυχτερινης ζωης :/
Μήνυμα #121254 από putserman στις 25 Ιουνίου 2013, 12:20πμ
μέλος από: 1/12/2011 μηνύματα: 30 0 |
Καλησπερα , θα ηθελα μερικες συμβουλες για να ξεπερασω το πρπβλημα μου. Ειμαι 17 χρονων (σε ενα μηνα) και απο μικρη ηλικια μου άρεσε να βγαινω εξω στα 14 ειχα παει πρωτη φορα σε κλαμπ με την επιβεβαίωση των γονιων μου εννοειται . Τοσα χρονια σχεδον καθε σαββατο πηγαινα στα κλαμπ εδω της Λαρνακας (κατοικω στην Κυπρο) . Τωρα που ηρθε το καλοκαιρακι και ανοιξαν τα νυχτερινα μαγαζια της Αγιας Ναπας (ειναι ενα περιπου οπως την Μύκονο) ολοι μου οι φιλοι πανε εκει . Το προβλημα ειναι οτι οι γονεος μου δεν με.αφηνουν να μπαινω σε αυτοκινητα που οδηγουν φιλοι και ξερω γω ανησυχουν πολυ μηπως παθω τιποτα και τουσ καταλαβαινω απολυτα ειδικα αυτον τον μηνα πεθαναν 9 νεαροι απο δυστηχηματα. Εχω φιλους με αυτοκινητο που μπορουν να με παρουν μαζι αλλα πιστευω πως δεν θα με.αφησουν. Τι να κανω? Θελω και εγω να πηγαινω μαζι με τους φιλους μου :/ αππψε για παραδειγμα θα πανε ολοι μου οι φιλοι και εγω θα ειμαι σπιτι :/ Συγνωμη για το μεγαλο ποστ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #121256 από putserman στις 25 Ιουνίου 2013, 8:49πμ
Καμια βοηθεια? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #121283 από putserman στις 25 Ιουνίου 2013, 10:25μμ
Εστω η παραμικρη βοηθεια/συμβουλη? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #121285 από Jim123 στις 25 Ιουνίου 2013, 11:47μμ
μέλος από: 16/11/2011 μηνύματα: 110 0 |
Μπορείς να φέρεις τους φίλους σου να γνωριστούν με τους γονείς σου και να μιλήσουν μεταξύ τους. Πιστεύω ότι οι φίλοι σου αν φερθούν ώριμα και ευγενικά θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη των γονιών σου και έτσι θα σε αφήνουν να μπαίνεις στα αυτοκίνητά τους. Αν σε βοήθησα κάνε αποδεκτή. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #121288 από putserman στις 26 Ιουνίου 2013, 12:29πμ
Τον εναν τον ξερουν ειμαστε χρονια φιλοι ερχεται και σπιτι μου πολλες φορες ο φιλος του που τον πηγαινει ειναι 23 χρονων τον ξερω 2 χρονια τωρα καλο παιδι αλλα ειναι Ρουμάνος δεν νομιζω να αρεσει αυτο στουσ γονεις μου οχι οτο ειναι ρατσιστες αλλα δεν νοκιζω να με εμπιστευτουν σε εναν 23 χρονο ρουμανο :P εγω που τον ξερω παντος ειναι ποκυ ενταξει και τιμιος. Θα φυγει την επομενη βδομαδα για Αγγλία και γυριζουν συνεχεια με τον φιλο μου Αγια Ναπα επειδη ειναι τελευταιες μερες ... θα ηθελα και εγω να ημουν μαζι τους :/ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #121291 από aglina στις 26 Ιουνίου 2013, 1:29πμ
μέλος από: 7/12/2012 μηνύματα: 667 0 |
Εσυ δεν ξερεις να οδιγας? Αν ναι οδηγα εσυ ή πες στους γονεις σου να σε πανε κ μετα να σε παρουν (που δεν νομιζω να το κανεις αλλα ειναι μια λυση). Αλλιος πες τους το ξανα μπορει να βαρεθουν να σε ακουνε κ να σε αφησουν. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #121300 από putserman στις 26 Ιουνίου 2013, 12:04μμ
Ξερω να οδηγω αλλα μονο εδω στην γειτονια μρ αφηνουν επειδη δεν εχει αστυνομιες . Να με παρουν και να με φερουν δεν εχουν προβλημα αλλα παλι...να γυριζω μεσα σε τοσουσ ξενους μονος μου μεχρι να βρω τουσ φιλους μου? Εγω δεν εχω προβλημα αλλα περσι οπως και καθε χρονο σκοτώνουν οι τουριστες τους ντοπιους επειδη ειναι μεθυσμενοι lol |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #121330 από aglina στις 27 Ιουνίου 2013, 12:47πμ
μέλος από: 7/12/2012 μηνύματα: 667 0 |
Κανονιστε με τους φιλους σου να συναντιθειτε καπου για να μην τους ψαχνεις |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #121342 από -Temeteron- στις 27 Ιουνίου 2013, 10:35πμ
μέλος από: 7/6/2013 μηνύματα: 40 0 |
Μαλακίες άκου δεν είναι ρατσιστές το παιδί είναι απο Ρουμανία ε και; Τέσπα... πολύ απλά μπες και μην τους ρωτήσεις. Πιάσε τους μια μέρα και κάντους την εξής κουβέντα: Είσαι υπεύθυνος, κάνεις ότι θες όποτε το θες και όπως το θες μα μεγάλωσες πια και φυσικά σε κάθε σου πράξη θα είσαι σε θέση να δεχθείς τις συνέπειες. Με το να σου στερούν την ελευθερία και να μη σου έχουν εμπιστοσύνη ούτε σε εσένα αλλά ούτε και στους φίλους που ΕΣΥ επέλεξες σημαίνει ότι δεν σε αγαπάνε αρκετά ούτε σε εμπιστεύονται για τις επιλογές σου. Αυτό δείχνει ασέβεια και υποτίμηση προς το πρόσωπο σου γιατί έχεις γονείς που θέλουν να ασκούν πλήρη εξουσία πάνω σου, να αδιαφορούν για τα θέλω σου και ΝΑ τι θες εσύ, ΝΑ αν δε θες αυτό που θέλουν αυτοί. Πάτα πόδι στο σπίτι σου πριν σε καταστρέψουν. Εγώ 13,5 ετών και έχω μεγαλώσει με τις προαναφερθήσες αρχές και πίστεψέ με η εν λόγω στρατηγική μετράει φέρσου ως ενήλικας και όχι ως τρομαγμένο παιδάκι που σκύβει το κεφάλι στις επιθυμίες των άλλων εφόσον εξάντλησες κάθε διπλωματική προσπάθεια. Αν σε βοήθησα αποδεκτή. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #121393 από putserman στις 29 Ιουνίου 2013, 2:33πμ
Μα απο την μια μερια εχουν δικιο ..τοσα και τοσα γινονται. Δεν εχω παραπανο ποτε δεν μου στερησαν κατι οτι τους ζητησα σε σχεση με τισ εξοδους με αφησαν. Απλα θελουν να ξερουν που παω και με πιοιυς :/ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |