Μήνυμα στις 3/1/2015 στις 17:27 @Sex
Ευχαριστω φιλε για την απαντηση ! Το δειπνο οντως το εκανα πριν λιγες μερες και πετυχε..απο τοτε το κανουμε κανονικα.. Παρατηρησα ομως και μια αλλαγη στην συμπεριφορα της απο τοτε που το καναμε ειναι πολυ πιο εκδηλωτικη και με θελει πιο πολυ νομιζω Πήγαινε στο θέμα: Εμπλοκη στο σεξ ?
Μήνυμα στις 2/1/2015 στις 20:05 @Sex
μπα δεν νομιζω μου το εχει πει και ο φιλος της.. την δευτερη φορα που προσπαθησαμε μπηκε μια χαρα και το καναμε πανω απο 5 φορες..τουλαχιστον τωρα ειναι ολα καλα! :) Πήγαινε στο θέμα: Εμπλοκη στο σεξ ?
Μήνυμα στις 26/12/2014 στις 19:35 @Sex
Να ρωτησω και κατι ακομα.. ? Το συζητησαμε λιγο το θεμα και μου ειπε δεν με ντρεπεται ή κατι τετοιο απλα ειχε αγχος και οτι μονο μαζι μου το εχει παθει αυτο. Εντωμεταξυ ολες οι προηγουμενες σχεσεις της δεν ηταν μεγαλεσ ουτε ειχαν το συναισθημα οπως εμεις τωρα. ειναι η πρωτη φορα λεει που νιωθει τοσο ωραια με καποιον.. ξερω οτι δεν πρεπει να πιστευω τα λογια αλλα το βλεπω και απο τις πραξεις της! αυτο που ειπε οτι μονο μαζι μου το εχει παθει αυτο..να το παρω για καλο ή για κακο ? ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Εμπλοκη στο σεξ ?
Μήνυμα στις 24/12/2014 στις 20:00 @Sex
ευχαριστω για την απαντηση καμια αλλη γνωμη υπαρχει? Η περιοδος που ειδε σημερα παιζει ρολο ? επισης ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να ρωτησεις μια γυναικα αν εχει καμια αρρωστια η κατι ? χωρις να παρεξηγηθει βεβαια :P Πήγαινε στο θέμα: Εμπλοκη στο σεξ ?
Μήνυμα στις 24/12/2014 στις 16:49 @Sex
οχι κανενας μας δεν ειναι.. μηπως φταιει το αγχος? Σημερα ειδε και περιοδο μηπως εκλεισαν οι 'πορτες' χθες λογο αυτου ? Πήγαινε στο θέμα: Εμπλοκη στο σεξ ?
Μήνυμα στις 24/12/2014 στις 13:39 @Sex
Καλημερες με λενε Γιαννη εδω και 1 μηνα ειμαι με μια κοπελα και χτεες που κλειναμε τον μηνα αποφασισαμε να το κανουμε και ετσι πηγαμε σε ενα σπιτι καποιου γνωστου της που ελειπε σε ταξιδι λογω εορτων .. Απο την αρχη μου ειχε πει οτι νιωθει λιγο αβολα αλλα μετα οταν καυλωσαμε νομιζω της περασε δεν ειμαι και σιγουρος ομως.. Οταν πηγα να εισελθω για καποιο λογο εμπαινε και εβγαινε συνεχεια δεν μπορουσα να την κρατησω μεσα! προσπαθησαμε πολλες φορες ακομα και προφυλακτικο με επιπλεον λιπαντικο και παλι δεν εμπαινε λες και ειχαν κλεισει οι πορτες..η περιοχη της βεβαια ειχε πριστει λιγο κιολας και πονουσε πολυ μου ειπε ακομα και με δαχτηλο μερικες φορες. Τι πηγε στραβα ? Ποιος φταιει ? επισης ποιος ειναι ο πιο καλος τροπος να ρωτησεις μια γυναικα αν εχει καμια αρρωστια η κατι ? ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Εμπλοκη στο σεξ ?
Μήνυμα στις 10/9/2013 στις 22:51 @Θ. Κλημεντίνη
Εγω πιστευω πως του αρεσες και ηθελε να δοκιμασει μαζι σου, ειχε φαει κολλημα μαζι σου το διαστημα που ησουν Χαλκιδα, οταν εφυγες προφανως και ακομα ενιωθε κατι για σενα.. γιαυτο και σου εστελνε στο χερι σου ειναι με τον τροπο σου να τον κανεις να σε τρεχει απο πισω. Αν θες απεγνωσμενα να κολησει πανω σου για αρκετο διαστημα αγριεωε λιγο και ταρακουνισε λιγο την φαντασια (ελαχιστα προσ το προστυχο) του ωστε να σκεφτετε στιγμες που θα ηθελε να περασει μαζι σου (ελπιζω να καταλαβες τι ενοοω). Δεν ειναι κακο να το κανεις αυτο , μετα απο αυτο μην εισαι τοσο ζεστη γινε λιγο "κρυα" μαζι του (αλλα οχι για πολυ 1-2 μερες και ξανακολα του μετα μην το παρακανεις ομως) Καλο θα ηταν να εξηγησε στα ισια παντα και να λες τι θεσ και τι δεν θες μερικεσ φορες βοηθαει.. Πήγαινε στο θέμα: τι πρεπει να κανω?
Μήνυμα στις 7/9/2013 στις 12:46 @Θ. Κλημεντίνη
Κανενας? Χρειαζομαι αποψεις :/
Πήγαινε στο θέμα: Σχεση απο αποσταση? :/
Μήνυμα στις 6/9/2013 στις 18:29 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Φιλε μου, αν πραγματικα της αρεσεις ή εστω νιωθει το παραμικρο για σενα η πολυ σημασία που θα της δωσεις θα σου την απομακρυνει. Αν μπορεις βρεθειτε και με λιγο τσαμπουκα πες της την αληθεια και οτι δεν φτες εσυ. Προκειτε για σας τους 2 το θεμα και οχι για τριτους πεσ της!Ριξε και κανενα " Εγω σου ειπα ολη την αληθεια δικο σου θεμα αν θα πιστεωεις ή οχι. Εγω ξεκαθαρησα την θεση μου και εχω την συνειδηση μου ησυχη. Ξερεις τι θελω απο σενα εδω και πολυ καιρο!! " "Φτυστην" λιγο για να κολλησει οι γυναικες θελουν κρυο ζεστη! Πήγαινε στο θέμα: Δεν θα με ξανά συγχωρήσει..ΒΟΗΘΕΙΑ
Μήνυμα στις 6/9/2013 στις 18:00 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα σας, Το ονομα μου ειναι Γιωργος και εδω και κατι μηνες εχω σχεση με μια κοπελα ειμαστε μια χαρα μαζι αλλα οπως ολες οι γυναικες εχει και αυτη τισ παραξενιες τις.. :P Νιωθω πολυ εντονα συναισθηματα για αυτην, δεν μπορω μια μερα χωρις να της μιλαω,να την νοιαζομαι,να την βλεπω κτλ.. δεν ξερω αν ειναι αγαπη ή οχι οπως θελετε πειτε το εγω παντος δεν μπορω χωρις αυτην, με συμπληρωνει.. Μου ανακοινωσε πριν λιγες μερες οτι περασε σε ενα πανεπηστημιο στην Αμερικη στην Καλιφορνια οπου εχει 10 ωρες διαφορα με την Κυπρο. Μου ειπε επισης πως δεν θελει να χωρισουμε γιατι σημαινω πολλα για αυτην και δεν μπορει χωρις εμενα. Δεν ξερω τι να κανω...?? Της ειπα πως θα την στηριξω σε ολα και το ενοοω αλλα πιστευω πως σιγα σιγα με τον καιρο δεν θα εχουμε εποικοινωνοια και θα χωρισουμε.. Χρειαζομαι βοηθεια :/ Πήγαινε στο θέμα: Σχεση απο αποσταση? :/ |