Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Δεν μπόρεσα να επισκευάσω τα φρένα σας, γι' αυτό έκανα την κόρνα σας δυνατότερη.
Τετάρτη, 2 Απριλίου

εφηβικα βιβλια.

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #115029 από aglina στις 26 Δεκεμβρίου 2012, 9:35μμ

aglina

Εικονίδιο
μέλος από: 7/12/2012
γεια σας!
Αποφασησα να διαβασω κανενα εξωσχολικο βιβλιο. Εχετε να μου προτινετε κατι? καταπροτημιση εφηβικο.
*Να σας πληροφορησω οτι δεν μεγαλη σχεση με τα βιβλια για αυτο μην ειναι κ πολυ δυσκολο (βαρυ) κ αν γινετε να μου δωσετε λιγες πηροφοριες για αυτο (μικρη περιλιψη).
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #115034 από madness2012 στις 26 Δεκεμβρίου 2012, 10:38μμ

madness2012

Εικονίδιο
μέλος από: 10/8/2012
http://www.kedros.gr/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=6552
Μην κρίνεις απο το εξώφυλλο ότι και καλά ίσως είναι παιδικό...είναι μια χαρά για τα κορίτσια μου το χε δώσει μια φίλη μου να το διαβάσω όταν κι εγώ είχα σπαρίλες...δεν ήταν και τόσο κοριτσίστικο γι αυτό σ το συνηστώ
μ άρεσε ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #115036 από aglina στις 26 Δεκεμβρίου 2012, 10:45μμ

aglina

Εικονίδιο
οκ σε ευχαριστω πολυ! καμοια αλλη ιδεα?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #115037 από άσχετος στις 26 Δεκεμβρίου 2012, 10:49μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Οι περιπέτειες του Σέρλοκ Χολμς!Είναι καταπληκτικό βιβλίο 110 σελίδων περίπου με πέντε ιστορίες του ντεντέκτιβ Σέρλοκ Χολμς είναι και πολύ φθηνό...
Περισσότερες πληροφορίες εδώ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #115038 από aglina στις 26 Δεκεμβρίου 2012, 10:55μμ

aglina

Εικονίδιο
Έγραψε:(άσχετος@26 Δεκεμβρίου 2012)
Οι περιπέτειες του Σέρλοκ Χολμς!Είναι καταπληκτικό βιβλίο 110 σελίδων περίπου με πέντε ιστορίες του ντεντέκτιβ Σέρλοκ Χολμς είναι και πολύ φθηνό...
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

ωραιο! δεν ειχα ασκευτει τετοιο ιδους βιβλια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #115040 από Σηπτικό Βόδι στις 27 Δεκεμβρίου 2012, 12:43πμ

Σηπτικό Βόδι

μέλος από: 8/4/2010
Διάβασε τον "Θράσο" της Τατιάνας Ιωάννου Αβέρωφ.
Πληροφορίες.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #115044 από Gray στις 27 Δεκεμβρίου 2012, 11:10πμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
Εγω θα σου πω ενα βιβλιο , αλλα να το διαβασεις αφου διαβασες τα υπολλοιπα ! γιατι ειναι δυσκολουτσικο τοσο στην κατανοηση οσο και στο διαβασμα , ειναι "κοινωνικο-ψυχολογικο" και κανει αφορα στο "κοινωνικο στιγμα" , το οποιο αλλαζει τις ζωες των ανθρωπων με χαρακτηριστικα που δεν συναδουν με την υπολοιπη κοινωνια . Ετσι υπαρχει καποια αλλαγη στην συμπεριφορα αυτων των ανθρωπων και μπορεις να καταλαβεις το "γιατι" πολλοι ανθρωποι ζουν μια "οχι" δικια τους ζωη , αλλα μια ζωη που θα τους κανει αποδεχτους σε μια κοινωνια , δεν ζουν οπως θελουν και δεν ακολουθουν τα πιστευω τους και τα θελω τους , γιατι αυτα ειναι διαφορετικα απο την "κοινωνια" τους . Εχει πολυ ζουμι και μπορει να σου ανοιξει το μυαλο πολυ . Αν ολοι οι ελληνες διαβαζαν τετοια βιβλια , δεν θα ειχαμε προβληματα ρατσισμου και ηληθιοτητας !

Το βιβλιο λεγεται " Στιγμα " του Goffman Erving

περιγραφη βιβλιου : Οι νάνοι, οι παραμορφωμένοι, οι τυφλοί, οι ομοφυλόφιλοι, οι ψυχικά πάσχοντες, τα μέλη φυλετικών ή θρησκευτικών μειονοτήτων, όλοι μοιράζονται ένα κρίσιμο χαρακτηριστικό: είναι κοινωνικά «μη φυσιολογικοί» και κινδυνεύουν έτσι να θεωρηθούν λειψοί ως άνθρωποι. Όταν οι λεγόμενοι κανονικοί άνθρωποι τους αντιμετωπίζουν απορριπτικά, πολύ συμπονετικά ή απλώς αμήχανα, κύριο μέλημά τους είναι η απόκλιση αυτών των ατόμων κι όχι το σύνολο της προσωπικότητάς τους. Το κλασικό αυτό βιβλίο του πρωτοπόρου κοινωνιολόγου Έρβινγκ Γκόφμαν είναι μια μελέτη των περιστάσεων όπου οι φυσιολογικοί συναντούν τους μη φυσιολογικούς, καθώς και των τρόπων με τους οποίους ένα στιγματισμένο άτομο υποστυλώνει την επισφαλή του ταυτότητα. Χρησιμοποιώντας εκτεταμένα αποσπάσματα από αυτοβιογραφίες και περιπτωσιολογικές μελέτες, ο συγγραφέας δείχνει, με γλαφυρό όσο και αιχμηρό τρόπο, ότι το στίγμα συνδέεται στενά με το στερεότυπο και ότι επομένως υπόκειται σε ασυνείδητες προσδοκίες και νόρμες, που λειτουργούν ως αόρατοι ρυθμιστές στις κοινωνικές συναντήσεις. "

//
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #115052 από aglina στις 27 Δεκεμβρίου 2012, 3:45μμ

aglina

Εικονίδιο
οκ Gray θα το φιλαξω για αργοτερα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #115077 από aglina στις 28 Δεκεμβρίου 2012, 3:59μμ

aglina

Εικονίδιο
Εχω και μια αλλη ερωτηση. Μηπως ξερει καποιος κανενα site με βιβλια (να διαβασω οχι να αγορασω) αλλα να εχει καινουρια (2011- 2012).
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #115084 από aglina στις 28 Δεκεμβρίου 2012, 6:08μμ

aglina

Εικονίδιο
κανεις?
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login