Ζώδια
Σελ. 1
Μήνυμα #95352 από άσχετος στις 27 Φεβρουαρίου 2012, 5:30μμ
![]() ![]() μηνύματα: 427 ![]() |
Γεια σας!Η ερώτηση που θα κάνω είναι λίγο χαζή...Οι προβλέψεις στα ζώδια αλήθεια είναι;; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95383 από ptheolo στις 27 Φεβρουαρίου 2012, 10:26μμ
Καποιο τα πιστευουν και καποιοι οχι, αναλογα με τον ποιο θα ρωτησεις. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95407 από destiny19 στις 28 Φεβρουαρίου 2012, 2:01πμ
![]() |
Εγω πιστευω οτι υπαρχουν και συμπτωσεις... μπορει να πει καποιος αστρολογος οτι θα γινει κατι αλλα δεν παει να πει οτι σωνει και καλα επειδη το ειπε οτι βγηκε κ αληθινος ή οτι θα γινει αυτο που ειπε.. μοπρει να ειναι και μια απλη συμπτωση. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #95440 από lakis1 στις 28 Φεβρουαρίου 2012, 7:28μμ
![]() μηνύματα: 296 ![]() |
Αποδεκτή απάντησηαδερφε εγω αυτο που ξερω ειναι οτι..ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ = ΑΛΗΘΙΑ ....ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ = ΜΑΛΑΚΙΕΣ! αστρονομια ειχαν οι αρχαιοι ελληνες ετσι μπορουσαν να προβλεψουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ..και οχι αστρολογια! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95442 από άσχετος στις 28 Φεβρουαρίου 2012, 7:33μμ
Ναι το έχω ακούσει και αυτό άλλα μου σπάει τα νεύρα η μάνα μου όταν ακούει στην Μενεγάκη τα ζώδια και δεν θέλει να μιλάει κανείς... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95443 από Webmaster στις 28 Φεβρουαρίου 2012, 7:34μμ
![]() |
Υπάρχει μια βαθύτερη αλήθεια (πολύ βαθιά όμως) που οι προβλέψεις των αστρολόγων αδυνατούν να κατανοήσουν. Οι προβλέψεις είναι για τον πέομ. *ΌΜΩΣ* ορισμένες συσχετίσεις είναι πολύ αποκαλυπτικές. Σ' αυτές έχω αφιερώσει ένα ολόκληρο μάθημα στο σεμινάριο στη Rohala Art οπότε δεν μπορώ να τις γράψω εδώ. Άσε που άμα τις μάθουν όλοι μετά τη βάψαμε. ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95444 από lakis1 στις 28 Φεβρουαρίου 2012, 7:35μμ
![]() μηνύματα: 296 ![]() |
ποπο ολοο μακακιες το ιδιο κανει και η δικια μου κ μου ρχεται να κατεβασω τον γενικο!!! τωρα αυτοι στην τβ αναμιγνοιουν αστρολογια με αστρονομια και κανουν ενα ΜΕΓΙΣΤΟ μπ**ρδελο...παπατζεςςςςς |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95446 από άσχετος στις 28 Φεβρουαρίου 2012, 7:40μμ
Ευχαριστώ παίδες!Webmaster όταν εννοείς αποκαλυπτικές δηλαδή;;; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95449 από Webmaster στις 28 Φεβρουαρίου 2012, 8:38μμ
![]() |
Αδύνατο να σου εξηγήσω εδώ. Πρέπει να γράψω ολόκληρη φιλοσοφία και επίσης αυτά δεν είναι όλοι σε θέση να τα συλλάβουν. Και μεταξύ μας, καλύτερα που είναι έτσι, διότι η πολλή γνώση δεν κάνει πάντα καλό. Εν πάση περιπτώσει αν καίγεσαι να μάθεις, ο καλύτερος τρόπος είναι να γραφτείς στο σεμινάριο στη Rohala Art στο link που έδωσα πιο πάνω. ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #118079 από zoe19 στις 27 Φεβρουαρίου 2013, 10:50μμ
![]() ![]() μηνύματα: 52 ![]() |
Να σου πώ την αλήθεια, το έχω ψάξει αρκετά το θέμα.. Οι προβλέψεις είναι απλά γενικεύσεις που συμβαίνουν σε όλους. Όμως τα χαρακτηριστικά του κάθε ανθρώπου καθορλιζονται σε μεγάλο βαθμό (όχι πάντα 100%) από τα ζώδια, τους πλανήτες και τα λοιπα... Σημείωση moderator: Σταμάτα να ξεθάβεις αρχαία θέματα στα οποία υπάρχει ήδη αποδεκτή απάντηση. Αν συνεχίσεις την πρακτική αυτή, θα γίνεις banned. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |