Μήνυμα στις 14/3/2013 στις 02:56 @Sex
να σου πω αυτά που μου αρέσει εμένα να ακούω: 1. Σε σκεφτόμουν χτες και καύλωνα 2. Μ'αρέσει να πηδάω το μουνάκι σου 3. Μωρό μου με τρελαίνεις 4. Πόσο μ'αρέσει να κάνουμε έρωτα 5. Είσαι τόσο όμορφη, ζαλισμένη από την καύλα.. εε.. σε τέτοιο μοτίβο γενικά :Ρ Πήγαινε στο θέμα: τι λετε την ωρα του σεξ?
Μήνυμα στις 14/3/2013 στις 02:16 @Sex
Υπομονή κοπελιά θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις ;)
Πήγαινε στο θέμα: σεξ
Μήνυμα στις 14/3/2013 στις 02:10 @Κλάψιμο
είναι το πρώτο πράγμα που παθαίνει ζημιά αν κάποιος έχει άγχος, δες γιατρό, κι εγώ τα ίδια έπαθα..
Πήγαινε στο θέμα: στομαχοπονος
Μήνυμα στις 14/3/2013 στις 01:20 @Sex
γνώρισα έναν τύπο, εγώ 19 αυτός 30. Μιλάμε εδώ και 2μισι μήνες αλλά αρχίσαμε να βγαίνουμε πριν ένα μήνα περίπου. Κάνουμε φαντασμαγορικό σεξ, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, συζητάμε πολύ, γενικά υπάρχει πολύ χημεία. Νομίζω το πάει στο σοβαρό και δεν έχω θέμα γιατί μ αρέσει πολύ... Αλλά τι να κάνω έχω φάει πακετώματα και εδώ και 1 χρόνο περίπου κάνω την επανάστασή μου και αποφεύγω τις σχέσεις προτιμώντας το σεξ χωρίς συναίσθημα.. αποφεύγω πάντα να δεθώ για να μην πληγωθώ.. αυτή η κατάσταση μου έχει δημιουργήσει έναν τρελό φόβο για τις σχέσεις και με το που το σκέφτομαι η φράση που μου έρχεται στο μυαλό είναι: "πού πας να μπλέξεις, κάτσε στα εύκολα".. Ε, μικρή είμαι ακόμα και να πω την αλήθεια καλά περνούσα έτσι στο χαλαρό τόσο καιρό.. Αλλά το θέμα είναι οτι αυτό το παιδί μου έχει δημιουργήσει συναισθήματα και νοιώθω καλά να του τα ανταποδίδω και έχω αρχίσει να βλέπω τη ζωή με άλλο μάτι, συνειδητοποιώντας οτι μάλλον από ανασφάλεια και δειλία ζούσα έτσι τόσο καιρό και ίσως είναι καιρός να αφεθώ και να ζήσω λίγο πιο ρομαντικά.. ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, ΒΟΗΘΕΙΑ, ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΕΣ... Υ.Γ. Δεν είμαι από τις κοπέλες που ενθουσιάζονται εύκολα όταν κάποιος τους την πεφτει και νομίζουν οτι ζουν τον έρωτα της ζωής ους και λένε σ'αγαπώ στις πρώτες μέρες (καταλαβαίνετε τι εννοώ).. Την πέρασα στα 16 αυτή τη φάση και έχω ωριμάσει πολύ Πήγαινε στο θέμα: Καταπληκτικό σεξ + χημεία = σχέση???
Μήνυμα στις 14/3/2013 στις 01:07 @Sex
Οχι καθόλου, απλά τη στιγμή που κατάπινα την πρώτη δόση κρατούσα τη δεύτερη στο στόμα μου για να την καταπιώ αμέσως μετά
Πήγαινε στο θέμα: Σπερμα
Μήνυμα στις 12/3/2013 στις 23:13 @Θ. Κλημεντίνη
αν αυτό είναι αγάπη, τότε θα πέσω απ το μπαλκόνι...
Πήγαινε στο θέμα: αγαπαω
Μήνυμα στις 12/3/2013 στις 23:07 @Sex
Μου έχει τύχει να έχει πολύ σπέρμα και απλά κατάπια 2 φορές γιατί με τη μία ούτε καν να τα κατάφερνα!!
Πήγαινε στο θέμα: Σπερμα
Μήνυμα στις 12/3/2013 στις 22:59 @Sex
giwrgosae σιγά μη σου πω και τι σπουδάζω, και κάνεις λάθος, οι γυναίκες αυνανίζονται μέχρι τα γεράματα όπως ακριβώς και οι άντρες... ThResh κάποιες συζητάνε αλλά όχι συχνά και χωρίς λεπτομέρειες, καμία σχέση με τους άντρες.. Cirodiil συνήθως τρίβουμε την κλειτορίδα μας, ίσως βάλουμε και λίγο δάχτυλο, αλλά κυρίως με την κλειτορίδα ασχολούμαστε... o 3an8os δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο anna.pam αυτό είναι πολύ περίεργο, δηλαδή το οτι δεν σου έχει έρθει η ανάγκη να το κάνεις.. δοκίμασε να βάλεις μια τσόντα και να τρίψεις την κλειτορίδα σου, ψάξε και λίγο στο γοογλε, θα τα καταφέρεις ;) Πήγαινε στο θέμα: γυναικείος αυνανισμός
Μήνυμα στις 12/3/2013 στις 22:46 @Sex
ένα παιδί είχε παρόμοια ερώτηση , του απάντησα εδώ, ρώτα με για περαιτέρω πράγματα :) http://www.ftou.gr/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=7&TopicID=14284
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα
Μήνυμα στις 12/3/2013 στις 22:44 @Sex
εχω βαρεθεί να ακούω αυτό το πράγμα με το μέγεθος!! Πολλές τσόντες βλέπετε ρε παιδιά τι πράγμα είναι αυτό; Το μέγεθος είναι απόλυτα φυσιολογικό για την ηλικία σου μη σου πω οτι την έχεις και μεγάλη για 15 χρονών παιδί.. Θα μεγαλώσει και λίγο ακόμα.. Αλλά και μικρή να την είχε πάλι μπορείς να κάνεις εκπληκτικά πράγματα, θέληση και εξάσκηση είναι μόνο..
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα με κοπελα |