Μήνυμα στις 23/9/2012 στις 20:30 @Θ. Κλημεντίνη
ξερω γω ρε συ.... ας το μεχρι να δεις τι θα γινει και οταν αρχισει η σχολη? και μετα βλεπεις και κανεις. και να τον γραψεις το πολυ πολυ να σου παραπονεθει για λιγο, να κανει για λιγες μερες οτι σου δινει σημασια και μετα παλι τα ιδια. παντως η γνωμη μου ειναι οτι αν δεις οτι εξακολουθει να το κανει αυτο, χωρισε τον να ηρεμησεις. ειναι ψυχολογικοσ πολεμος ρε συ αυτο... να ξυπνας καθε μερα και να σκεφτεσαι συνεχως, θα μου στειλει σημερα ενα μυνημα? δε θα μου στειλει? θα μου πει να βρεθουμε? δε θα μου πει? θα με γραψει 'η οχι! αχ και μονο ποθ στα λες ανχωνομαι και θυμαμαι κ εγω αυτα που ειχα περασει.
Πήγαινε στο θέμα: κανενα συμπερασμα απο αυτη τ συμπεριφορα?
Μήνυμα στις 23/9/2012 στις 20:01 @Θ. Κλημεντίνη
εμενα το εκανε απο μαλακινση εγκεφαλου. κι εμεις στην αρχη μιλουσαμε συνεχεια. μετα του προτεινα να βρεθουμε κι ολο δε μπορουσε. βρισκομασταν μια φορα το μηνα και αν! οοοταν ομως με εχασε τοτε ηταν που τρελαθηκε. ειδικα οταν εμαθε οτι βρηκα αλλον. τοτε αρχισε να μου λεει επρεπε ωα σε χασω για να καταλαβω αυτα που νιωθω για σενα και αλλα τετοια. η απαντηση μου?? τωρα ειμαι με αλλον δε μπορω να κανω κατι. η μαλακια των αντρων ειναι ετσι! οταν σε εχουν δεδομενη δε δινουν σημασια. οοοταν σε χασουν τοτε μονο παρακαλανε. ελα ομως που οσο και να παρακαλανε καποτε θα ερθει η στιγμη που θα ειναι πια αργα! Πήγαινε στο θέμα: κανενα συμπερασμα απο αυτη τ συμπεριφορα?
Μήνυμα στις 23/9/2012 στις 19:16 @Θ. Κλημεντίνη
πως γινεται? γινετεαι! περιπου στην ιδια φαση ειχα βρεθει κι εγω. εμενα δεν ηταν δυο μηνες αυτη η κατασταση αλλα ενας χρονος. τι εκανα?? τον σουταρα και τελειωσε η υποθεση...!
Πήγαινε στο θέμα: κανενα συμπερασμα απο αυτη τ συμπεριφορα?
Μήνυμα στις 29/8/2012 στις 01:28 @Διασκέδαση
Supernatural , The Vampire Diaries
Πήγαινε στο θέμα: τηλεοπτική σειρά
Μήνυμα στις 25/8/2012 στις 01:36 @Sex
γεια σου stella. σα κοπελα θα σου πω να μην αγχωνεσαι. απο προσωπικη μου εμπειρια θα σου πω πως το μονο που ενιωσα την πρωτη μου φορα ηταν ενα πολυ μικρο τσουξιμο και οχι πονος. αλλες κοπελεσ εχω ακουσει οτι πονανε λιγο και αλλες λιγο πιο πολυ αλλα ολη η διαδικασια ειναι υποφερτη. οποτε χαλαρωσε και απολαυσε το!
Πήγαινε στο θέμα: ponos sto sex
Μήνυμα στις 17/8/2012 στις 22:38 @Sex
γεια σου! κοιτα κι εγω φοραω γυαλια μυωπιας αλλα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα με κανενα απο τα αγορια που ειχα. οποτε μην αγχωνεσαι.
Πήγαινε στο θέμα: φιλι-γυαλλια
Μήνυμα στις 7/8/2012 στις 15:10 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:δεν ειναι τιποτα... ειναι ευκολο. απλα μολις ωαλεισ το στικακι στο λαπτοπ αυτοματα θα ανοιξει το παραθυρο με το προγραμμα ποθ πρεπει α εγκαταστησεις, μετα τα κλασικα βηματα κανεις οπως κανεις εγκατασταση τα υπολοιπα προγραμματα. αν και σε πληροφορω οτι καποτε εια κι εγω ιντερνετ με στικακι και σου λες οτι μεσα στο κουτι με το στικακι εχει βιβλιο με οδηγιες για το πως θα κανεισ την εγκατασταση, οποτε δε θα δυσκολευτεισ καθολου. ελπιζω να σε βοηθησα.Πήγαινε στο θέμα: stick internet
Μήνυμα στις 4/8/2012 στις 17:16 @Μηχανήματα
android ειναι το λειτουργικο συστημα που εχει το κινητο. π.χ πως οι υπολογιστεσ εχουν τα windows, τα linux κτλ. ετσι και το κινητο εχει το android.
Πήγαινε στο θέμα: Κινητο
Μήνυμα στις 14/7/2012 στις 17:59 @Θ. Κλημεντίνη
τυχη βουνο κι εγω εχω περασει απο το σταδιο το δικο σου. μην ακους κανεναν . καντο οποτε θα εισαι ετοιμη και για να ηρεμησεις σου λεω οτι ειμαι 22 χρονων και πριν λιγο καιρο ηταν η πρωτη μου φορα με το αγορι μου που ειναι 26 στα 27, και οταν του ειπα οτι δεν εχω κανει τιποτα ουτε γελασε , ουτε κοροιδεψε ουτε τιποτα... ισα ισα χαρηκε κιολας! καποια στιγμη θα ερθει κ εσενα η ωρα σου με το καταλληλο παιδι, μονο μην αγχονεσαι! ολα θα γινοθν την καταλληλη στιγμη.
Πήγαινε στο θέμα: Παρθένα-ανησυχία
Μήνυμα στις 24/4/2012 στις 03:29 @Θ. Κλημεντίνη
ενοεισ οταν λεσ οτι δαγκωνεις τα χειλη σου, οτι τα δαγκωνεις κανονικα 'η εχεις το δικο μου κακο συνη8ειο να τρωσ απο μεσα τα χειλη σου και συγκεκριμενα τισ πετσουλεε απο μεσα αν προεξεχει καμια? αυτο το συνη8ειο το εχω απο μικρη... αλλα πιο πολυ το κανω αυτο οταν ειμαι αγχωμενη, οταν με προβληματιζει κατι, αμα εχω αγωνια για κατι κ.τ.λ. απλα για να το κοψεις σιγα σιγα κανε το εξης. μη το σκεφτεσαι, κ αν δεν μπορεις παρε ενα καλαμακι και δαγκωνε το παρα να δαγκωεις τα χειλη σου.
Πήγαινε στο θέμα: Χίλια |