γιατι κανουμε πραγματα χωρις να
Μήνυμα #79474 από AggelosTuDromu στις 14 Ιουνίου 2011, 12:02μμ
![]() ![]() μηνύματα: 622 ![]() |
το θελουμε η να το θυμομαστε εγω πριν λιγες μερες εβαλα τα παπουτσια μου στο ψυγειο κατουρησα στον καδο που εχω στην κουζινα κ εψαχνα πιρουνια στα απλιτα κ δεν ειχα πιει ουτε τπτ και μετα απο λιγο σκευτομουν τι εκανα....σας εχει τυχει ποτε? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #79478 από Doctoras στις 14 Ιουνίου 2011, 12:29μμ
Oχι...Τουλαχιστον οταν δεν ειμε στην επιρια απο κατι.Αν σου συμβαινει συχνα πηγαινε να το κοιταξεις... | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #79480 από AggelosTuDromu στις 14 Ιουνίου 2011, 12:49μμ
![]() ![]() μηνύματα: 622 ![]() |
δεν μου συμβαινει συχνα...αλλα οταν το κανω μετα εχει πλακα κ γελαω με τον εαυτο μου :P |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #79483 από panosx στις 14 Ιουνίου 2011, 1:00μμ
![]() ![]() μηνύματα: 720 ![]() |
λολολολ.εγω εψαχνα κατι πραγματα κι ανοιγα το καπακι της λεκανης το ραφι με το φαγητο κι γενικα.δν ξερω γιατι μαλλον επειδη βαριεμαι κι δν επικεντρονομαι στο θεμα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #79537 από Christ στις 14 Ιουνίου 2011, 6:58μμ
![]() |
και γω κανω πολλες χαζομαρες χωρις να το καταλαβαινω.πχ. πηγα να κατουρησω στο νιπτηρα της κουζινας,ευτυχως το καταλαβα πριν να ειναι αργα.Ακομα οταν εχασα τον φορτιστη του κινητου μου πηγα να τον βρω στο πλυντηριο και στην τουαλετα.Μετα το σκεφτομουν και ελεγα ποσο μαλακας ειμαι.Νομιζω πως συμβαινει επειδη σκεφτομαστε αλλα πραματα εκεινη τη στιγμη,δεν μπορω να δωσω αλλη εξηγηση |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #79782 από Darkfieras στις 17 Ιουνίου 2011, 9:07πμ
![]() ![]() μηνύματα: 319 ![]() |
Και εμενα μου εχει συμβει κατι παρομοιο να φτιαξω κακαο και το κουτι που εχει τη σκονη του κακαο να παω να την βαλω στο ψυγειο αντι στο ντουλαπη... Η Αλλες φορες κατουραω στη μπανιερα και οχι στην λεκανι. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |