θελω να μοιραστω το ονοιρο μου
Σελ. 1
Μήνυμα #70971 από AggelosTuDromu στις 19 Ιανουαρίου 2011, 8:27μμ
![]() ![]() μηνύματα: 622 ![]() |
ακουσε κει ονοιρο ηταν λεει εγω η αδερφη καποιας πρωην μου μια που μ αρεσει κ αυτη με την οποια εχω κολλησει το ονοιρο αρχιζε σε ενα σταδιο του βολει-μπασκετ-τεννις κ καθομουν μαζι με αυτην που μου αρεσει κ της τσιμπαγα της ρογες καποια στιγμη βαρεθηκα κ εφυγα κ βλεπω την αδερφη καποιας πρωην μου κ ειχα ενα τετραδιο με γραφφιτι μαζι μου κ μου το πηρε μετα πηγα σπιτι μου κ εβγαλα τον σκυλο βολτα κ καποια στιγμη βλεπω αυτη με την οποια ειμαι κολλημενος αφηνω τον σκυλο κ ριχνουμε ενα γλωσσωφιλο κ μου λεει παμε σπιτι μου κ εκεινη την ωρα ακουσα ενα τραγουδι (ΚΟΚΚΙΝΟΟΟΟΟΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΚΙΝΟΟΟΟΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ Κ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΟΥ) ξυπνησα κ το μονο που σκευτηκα ηταν ρε γαμωτο ουτε στα ονοιρα δεν μου καθετε αυτη γιατι ομως κριμα δεν ειναι ουτε στον υπνο μου να μην μου κατσει???? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70976 από M1k3y στις 19 Ιανουαρίου 2011, 9:05μμ
![]() |
Δηλαδή η ερώτησή σου είναι αν είναι κρίμα που δεν σου κάθεται; Ναι, είναι. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70979 από VeTeRaNoS στις 19 Ιανουαρίου 2011, 9:08μμ
![]() |
Σε καταλαβαίνω απόλυτα.Εγώ μάλιστα όταν βλέπω τέτοια όνειρα και χτυπάει το ξυπνητήρι προσπαθώ να ξανακοιμηθώ.Μερικές φορες πετυχαίνει μερικές όχι.Δοκίμασε το και εσύ αλλα προσοχή μην ανοίξεις τα ματια σου γιατί σίγουρα θα σου φύγει ο ύπνος. Καλά γ@m1σ1@. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70980 από Verus στις 19 Ιανουαρίου 2011, 9:13μμ
![]() |
Θα συμφωνήσω με τον Veteranos. Όταν βλέπεις ένα ωραίο όνειρο και κάποιος/κάτι σε ωθεί στην ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ενέργεια του να ξυπνήσεις ξενερώνεις άπειρα. Κι'εγώ προσπαθώ να ξανακοιμηθώ και το καλό είναι ότι τα καταφέρνω, αλλά δεν έχω καταφέρει ποτέ να δω το ίδιο όνειρο ή τουλάχιστον με το ίδιο θέμα. Οπότε μένω με την απορία αφ'ενός, γιατί δεν είδα το τέλος και με τα νεύρα αφ'ετέρου, γιατί διακόπηκε ο ύπνος μου σε ακατάλληλη στιγμή! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70981 από AggelosTuDromu στις 19 Ιανουαρίου 2011, 9:16μμ
εγω αν ξυπνησω μετα δεν με ξαναπιανει ο υπνος :( κ ηταν τοσο ωραια κριμα ομως |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70987 από AggelosTuDromu στις 19 Ιανουαρίου 2011, 9:39μμ
δηλαδη σαν να ειναι γραφτο να μην μου κατσει κ πανω στο καλυτερο με αυτην που εχω κολλησει εκει που ξεκινισαμε για το σπιτι της ακουω τον μαλακα τον πετρελη για το αιμα του που δεν ητανε κοκκινο ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ γινετε να δω την συναιχια του ονοιρου??? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70988 από Whalfyin στις 19 Ιανουαρίου 2011, 10:28μμ
Ρε μιλούσα σήμερα με κάτι φίλους μου, και όλοι μας βλέπουμε τελευταία περίεργα όνειρα! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #73565 από asap στις 07 Μαρτίου 2011, 11:49μμ
σπανια να δω ονειρο με γκομενα...αλλα αμα δω το ευχαριστιεμαι οσο δεν παει.... αντιθετος καθε τοσο βλεπω να ειμαι σε αεροπλανο που πεφτει και με το που γινεται η συντριβη πεταγομαι πανω..! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75664 από toucan στις 18 Απριλίου 2011, 5:58μμ
![]() |
εγω βλεπω πιο τρελα ονεςιρα απο ολους βλεπω το σπιτι μου στο σχολειο μου αλλα ειναι στο χωριο μου και στην αμερικη λολ :P |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75698 από Doctoras στις 19 Απριλίου 2011, 2:49μμ
Εγω σημερα (19/4/2011)ειδα το εξης ακυρο.Ειμε και καλα σε μια ερημο σε εναν ναο με πολυ υψομετρο ψυλοκαταστραμενο με καποιον που μισουσα για καποιο λογο που δεν θυμαμαι.Και μαλλον κατω γινοταν πολαιμος με τον κανταφη.Ξαφνικα διψουσα ακομα ημουν στην κορυφη του ναου και επσαχνα για νερο.Επινα απο σταγονες απο βρομονερα κτλ.Αρχιζω και πηδαο κατι σκαλες 3-4 μετρων και φτανω κατω.Μετα βρισκομε να κραταω ενα μαχερι (το μπλε το μαχερι απο το prince of persia)παρολο που δεν εχω παιξει τα τελευτεα 3 χρονια αυτο το game και λεω καιρος να πολαιμησω και εγω (καμενο τελειως).Ξαφνικα βρισκομαι στο σπιτι μου μεσημερι να τρωμε και να βλεπουμε τον πολαιμο απο την τηλεοραση.Εγω ψαχνω το μαχερι ροτωντας τον πατερα μου που ειναι γιατι το θελω να πολαιμησω και αυτος μου απανταει κατσε εδω ρε που να πας? Εγω τσαντηζομαι και βριζω βγαινω εξω κρατοντας ενα σακο χωρις να ξερω τι εχει μεσα και περπαταω στην γειτονια μου και καλα για να παω στην αιγυπτο.Η γειτονια μου ηταν καπως σαν βιομηχανια.Φτανω σε ενα σημειο τελος παντον και καταλαβαινω οτι δεν ξερω πως να παω εκει και ξενερωνω....Μετα ξυπνησα.(Νιωθω οτι ηταν επιροη απο τον πολαιμο των κοσμων,και ισως απο καπιες ταινιες αλλες και βιντεο games που εχω δει)παντως εχω 6-7 μηνες να παιξω παιχνιδια γενικα και δεν ξερω πως να το εξηγησω αυτο που συνεβει). | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |