καρκινωμα μετριας μορφοποιησης?
Μήνυμα #78794 από eimaiegw στις 06 Ιουνίου 2011, 6:30μμ
μέλος από: 25/5/2011 μηνύματα: 13 0 |
συγνώμη που σας ξαναενοχλώ με το ίδιο θέμα αλλα θέλω να ρωτήσω,είδα κρυφά τις εξετάσεις που έκανε η μανα μου τις προ άλλες και λενε οτι εντοπίστικε καρκύνωμα μετριας μορφοποίησης κυρίως στον μυικο κοιτωνα παρακατω δεν προλαβα να διαβασω μπορει καποιος να μου πει τι ειναι αυτο? κ πως αντιμετοπιζετε? εψαξα στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα κατι που να με καλυπτει...ξερει κανεις? 1000 συγγνωμη που σας κουραζω με τα ιδια αλλα εχω πολυ αγωνια παιδια ευχαριστω για τον χρονο σας |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #78800 από stekka στις 06 Ιουνίου 2011, 8:00μμ
μέλος από: 5/12/2010 μηνύματα: 172 0 |
Απ’ ότι θυμάμαι από τη γιαγιά μου το καρκίνωμα είναι προ-κακοήθης κατάσταση, δηλαδή υπάρχει περίπτωση να κάνει μετάσταση εκεί ο καρκίνος. Τώρα το πώς αντιμετωπίζονται προφανώς ούτε οι ίδιοι οι γιατροί δεν ξέρουν. Αν ήξεραν δεν θα πέθαινε και τόσος κόσμος από αυτή την αρρώστια. Σε κάθε περίπτωση είναι θετικό που εντοπίστηκαν γιατί οι γιατροί θα προσέχουν πιο πολύ αυτές τις περιοχές όπου παρουσιάζονται καρκινώματα για να αντιμετωπιστεί άμεσα στην περίπτωση που θα γίνει μετάσταση εκεί με χημειοθεραπείες και τέτοια. (ξεκαθαρίζω πως όλα αυτά τα λέω με ΜΕΓΑΛΗ επιφύλαξη, δεν είμαι γιατρός και ούτε σκοπεύω να γίνω, είναι ότι θυμάμαι από τη γιαγιά μου) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #78837 από Doctoras στις 07 Ιουνίου 2011, 10:47πμ
μέλος από: 31/8/2009 μηνύματα: 1978 0 |
Το σήγουρο ειναι οτι θα το αντιμετοποισουν αρχικα οπως καθε μορφη καρκινου.Θα υποβαλουν τον ασθενη σε χημειθεραπια (χαπια η ενεσεις η ακτινοβολια) μεχρι να σταθεροποιηθη η κατασταση και οταν φτασει στο μεγιστο μικροτερο μεγεθος θα αφαιρεσουν καποια τμηματα παρραληλα με χημειθεραπιες με σκοπο καποιο στιγμη να αντιμετοπιστει εξολοκληρου. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #78841 από eimaiegw στις 07 Ιουνίου 2011, 12:38μμ
μέλος από: 25/5/2011 μηνύματα: 13 0 |
δηλαδη doctora οπως και την πρωτη φορα που τα εκανε ολα αυτα... ελπιδες υπαρχουν τουλαχιστον ?(απο τις δικες σου εμπιριες τι πιστευεισ) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #78846 από Sped στις 07 Ιουνίου 2011, 3:26μμ
μέλος από: 26/5/2011 μηνύματα: 60 0 |
Γιατι δεν ρωτας σε κανα ιατρικο φορουμ να εισαι σιγουρη? Αυτα ειναι πολυ εξειδικευμενα και αυτο που θα γινει ειναι πως ή θα σου δωσουμε φρουδες ελπιδες (γιατι φρουδες θα ναι αμα στις δωσουν ατομα που δεν εχουν γνωσεις ιατρικης) ή θα στεναχωρηθεις με μια ασχημη απαντηση. Μιλα σε γιατρους. Ειναι σοβαρο το θεμα σου... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |