Μήνυμα στις 14/6/2011 στις 02:11 @Μηχανήματα
ΑΠΛΑ ψαξε στο google!!! Μπες σε ενα απο τα πολλα μαγαζια με ηλεκτρονικα που ξερεις και δες. Ειναι πιο απλο απο το να ανοιξεις ενα θεμα και να πληκτρολογισεις μια ερωτηση! Ελεος Σημείωση Moderator: Εδώ μέσα ΕΜΕΙΣ μόνο βάζουμε τάξη και όχι εσύ. Το λοιπόν καλά έκανε ο άνθρωπος και ρώτησε και καλά θα έκανες κι εσύ αν δεν ήσουν διατεθειμένος να απαντήσεις, να σώπαινες όπως κάνουν οι άλλοι συνειδητοποιημένοι μέτριοι. Πήγαινε στο θέμα: Τιμή ενός σκάνερ?
Μήνυμα στις 13/6/2011 στις 16:27 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εγω καταλαβαινω τι εχεις ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Τραβα σε κανα γιατρο ρε παιδακι μου... Θα του τα δειξεις, θα στα πιασει και θα σου πει. Ξεκολλα.Πήγαινε στο θέμα: Τελευταια ερωτηση για τους ορχεις :D
Μήνυμα στις 12/6/2011 στις 23:05 @Μηχανήματα
Αλλο εννοει ο Μ1κ3y...
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα υπολογιστης
Μήνυμα στις 12/6/2011 στις 19:02 @Μηχανήματα
Αμα δεν ειναι χαζος δεν θα χειροτερεψει. Αυτο ελειπε... για εναν θορυβο του ανεμιστηρα να το τρεχουμε το μηχανημα σε ειδικους. Ανοιξε το ρε και παρε ενα σεσουαρ και δωστου λιγο πονο να στανιαρει... Και μετα ααααααν δεν βελτιωθει ο θορυβος παρε κανεναν φιλο σου που ξερει απο pc να του ριξει μια ματια...
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα υπολογιστης
Μήνυμα στις 11/6/2011 στις 18:18 @Sex
Όχι. Και ΝΑΙ μπορει να σπασει απο δαχτυλο... και με ΕΝΑ δαχτυλο σπαει. Αναλογα το ατομο. Εδω μπορει να σπασει αμα κανεις ποδηλατο, αμα κανεις γυμναστικη κλπ κλπ κλπ... Πήγαινε στο θέμα: η κοπελα ειναι παρθενα
Μήνυμα στις 11/6/2011 στις 16:17 @Διάφορα
Έκανα ενα-εναμιση χρονο aikido και σταματησα γιατι δεν ειχα λεφτα για να δινω... Μαθαινα ninjutsu μονος μου (με βιβλια κυριως κλπ) και αρκετες αλλες αλλα με τις παραπανω ασχοληθηκα πιο πολυ... Πήγαινε στο θέμα: Παγκράτιο
Μήνυμα στις 10/6/2011 στις 17:18 @Διασκέδαση
Α ναι ξεχασα. Τιμη νομιζω κανει γυρω στο 25αρι ενα αρκετα μεγαλο μπουκαλι (αλλα δεν ειμαι σιγουρος) και φοβαμαι πως μπορεις να βρεις μονο απο το ιντερνετ απο εξωτερικο... Αν και εχω μια υποψια οτι σε καλα τατουατζηδικα παιζει και να βρεις
Πήγαινε στο θέμα: tatoo hena
Μήνυμα στις 10/6/2011 στις 16:49 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:Πολυ σημαντικο να παρεις φυσικη χενα. Αυτοι που κανουν στις παραλιες εχουν χημικη και ειναι φουλ κακο για το δερμα. Την φυσικη θα την παρεις ΣΕ ΣΚΟΝΗ και θα εχει πρασιν χρωμα, την ανακατευεις με νερο και εισαι ετοιμος. Απλα θα πρεπει να βρεις τις αναλογιες.ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ Η 'ΣΚΟΝΗ' ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ Η ΧΕΝΑ. ΜΑΥΡΗ ΘΑ ΒΓΕΙ... Πήγαινε στο θέμα: tatoo hena
Μήνυμα στις 10/6/2011 στις 16:24 @Διάφορα
Θα σε ρωταγα τι αποδειξεις εχετε για να γελασω αλλα αν μου πεις μετα θα αρχισουμε να κανουμε διαλογο και θα το γαμησουμε το θεμα οποτε το βουλωνω... εξαλλου εκνευριζομαι να μιλαω με χριστιανους...
Πήγαινε στο θέμα: σατανικο βιβλιο
Μήνυμα στις 10/6/2011 στις 14:35 @Διάφορα
Καλα μην τρελαθουμε κιολας... Το necronomicon δεν ειναι και κανενα τρομερο σατανικο βιβλιο... Υπαρχουν και πολυ καλυτερα απο αυτο Αυθυποβολη ηταν κατα 99%.... και μην μου πεις οτι δεν ειναι... γιατι αν ειναι σιγουρα δεν θα μπορουσες να το καταλαβεις... Και οσο για αυτο που ειπε ενας τυπος με λιβανια και σταυρους... Ναι να στε σιγουροι πως θα φυγουν οι δαιμονες με τις ψευτομαγγανιες της εβραιοθρησκεια σας... Πήγαινε στο θέμα: σατανικο βιβλιο |