Μήνυμα στις 30/8/2012 στις 00:16 @Sex
Γεια ειμαι 19 χρονών και πριν μια βδομαδα εκανα για πρώτη φορά σεξ με το αγόρι μου. Μπήκε για 5-6 λεπτά χωρίς προφυλακτικό για να μην πονέσω πολύ και μετά έβαλε και συνέχισε. Εγώ είχα αίμα συνέχεια αλλά λίγο. Κάναμε ακόμη δυό φορές μετα απο αυτή εννοείται με προφυλακτικό και την μια φορά είχα πάλι αίμα μια σταγόνα δυό το πολύ. Την τελευταία φορά που κάναμε δεν είχα καθόλου αίμα. Η απορία μου είναι αν υπάρχει περίπτωση να έμεινα έγκυος με τα 5-6 λεπτά που μπήκε την πρώτη φορά χωρις προφυλακτικό.
Πήγαινε στο θέμα: έγκυος;
Μήνυμα στις 11/9/2011 στις 14:55 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Πρώτα απ’ όλα μπράβο σου που κράτησες το παιδί σου σε μια εποχή όπου εύκολα θα μπορούσες να το σκοτώσεις χωρίς να έχεις όλα αυτά τα μπλεξίματα.Είναι γεγονός πως βρίσκεσαι σε μια δύσκολη φάση αλλά θεωρώ πως, αν έχεις οικογένεια (μητέρα, πατέρα, συγγενείς) που μπορούν να σε βοηθήσουν στο μεγάλωμα του παιδιού και θα μπορείς να στηριχτείς πάνω τους, έτσι ώστε να μην χρειαστεί ούτε να το δώσεις αλλά ούτε και να σταματήσεις το σχολείο σου και τη ζωή σου τότε κράτησε το. Αν δεν έχεις όμως αυτή την δυνατότητα και την στήριξη τότε δεν νομίζω να έχεις και πολλές επιλογές. Μόνο υιοθεσία! Πάντως όποια απόφαση και να πάρεις, κάντο γρήγορα γιατί αν τελικά το δώσεις θα είναι πιο δύσκολο και για σένα αλλά και για το παιδί γιατί είναι λογικό ότι μέρα με την μέρα θα δένεστε περισσότερο και θα είναι πιο δύσκολο να το αποχωριστείς. Σου εύχομαι να πάρεις την πιο σωστή απόφαση και για σένα αλλά και για το μωρό. Πήγαινε στο θέμα: ενα μωρο
Μήνυμα στις 14/8/2011 στις 16:52 @Sex
Και ποιός σου είπε εσένα πως με 2 άντρες και μια γυναίκα θα κάναμε; Πήγαινε στο θέμα: τρίο (1 άντρας, 2 γυναίκες)
Μήνυμα στις 3/8/2011 στις 22:59 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ποτέ!Πήγαινε στο θέμα: τρίο (1 άντρας, 2 γυναίκες)
Μήνυμα στις 2/8/2011 στις 22:34 @Θ. Κλημεντίνη
Ρε πάτε καλά; Σιγά μην βάλει να τον δείρουνε κιόλας. Χρησιμοποίησες έναν άνθρωπο, έπαιξες με τα συναισθήματα του, επίσης κορόιδεψες το αγόρι σου με το οποίο έχεις σοβαρή σχέση και θες και βοήθεια; Και ΑΝ μετάνιωσες όπως λες θα είχες τουλάχιστον την αξιοπρέπεια να πεις στο παιδί πως τον δούλευες και πως έχεις σχέση την οποία και δεν θες να καταστρέψεις και να καταλάβει και αυτός τον λόγο που θες να σε αφήσει ήσυχη. Όσο για εσάς που της λέτε να τον καταγγείλει, σας εύχομαι να σας χρησιμοποιήσουν με τον ίδιο τρόπο για να δούμε τότε αν θα λέτε τα ίδια πράγματα. Πήγαινε στο θέμα: Σε διπλο ταμπλο
Μήνυμα στις 2/8/2011 στις 16:30 @Κλάψιμο
Ενυδατική κρέμα.
Πήγαινε στο θέμα: Καψιμο-Ξεφλουδισμα προσωπου
Μήνυμα στις 25/7/2011 στις 18:04 @Sex
Τι κύτταρα ρε; όπως παραδέχεται και η επιστήμη, η ιατρική και ιδικά ο κλάδος της μαιευτικής και της γυναικολογίας η ζωή αρχίζει από την πρώτη στιγμή της σύλληψης από εκείνη τη στιγμή που γίνεται η γονιμοποίηση έχουμε ένα νέο άνθρωπο. Αλλά ναι βέβαια δεν έχει σημασία αυτό γιατί και να γεννηθεί σκατά ζωή θα έχει άρα καλύτερα να το σκοτώσουν τώρα με μερικά ευρώ παρά να βασανίζονται τα παιδιά. Η τέλια δικαιολογία για να σκοτώνεις χωρίς τύψεις! Εξαιρετικά!! Τίποτα πιο πρωτότυπο; Πήγαινε στο θέμα: εκτρωση
Μήνυμα στις 19/7/2011 στις 04:12 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Δεν ξέρει η ίδια τι θέλει και θα ξέρεις εσύ;Όπως είπε και ο Φρόιντ «Τα μεγάλο ερώτημα, στο οποίο δεν έχω καταφέρει ν' απαντήσω, παρά τα τριάντα χρόνια έρευνας στη γυναικεία ψυχή, είναι “Τι θέλει μια γυναίκα;”» Δεν βαριέσαι... Πήγαινε στο θέμα: η γυναίκα...
Μήνυμα στις 13/7/2011 στις 20:36 @Κλάψιμο
Δεν μας λες όμως τι ψέματα είπες να δούμε αν προλαβαίνεις να τα μπαλώσεις. Τέσπα, κάνε τους να ξεχάσουν τα ψέματα που είπες και μην επιδεινώνεις τη θέση σου λέγοντας άλλα για να καλύψεις τα προηγούμενα. Απόφευγε να τα συζητάς και άρχισε σιγά σιγά να αντικαθιστάς τα ψέματα με αλήθειες, εκτός και αν έχεις του κουράγιο να τους πιάσεις και να τους πεις οκ σας δούλευα. Και την επόμενη φορά να σκεφτείς καλά πριν ξανα πεις ψέματα. Γιατί έτσι και πεις το πρώτο, είναι μονόδρομος. Θα πρέπει να λες συνέχεια για να καλύπτεις αυτά που είπες προηγουμένως, και όταν σε ανακαλύψουν και δεν πάει άλλο, ξεφτιλίζεσαι και δεν έχεις μούτρα ούτε και συγγνώμη να πεις… Πήγαινε στο θέμα: ψέματα |