Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Σερενάτα και πάσης Ελλάδος να ούμ'
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Πανελληνιες-Βοηθειααα!!

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #75850 από Μανοςςςςςς στις 22 Απριλίου 2011, 10:55μμ

Μανοςςςςςς

Εικονίδιο
μέλος από: 21/3/2011
Παιδιααα βοηθειαα...Στις 12 του Μαιου δινω πανελλαδικες...Ολο το χρονο διαβαζα παρα πολυ...τωρα ομως αυτες τις τελευταιες μερες δεν μπορω...Δεν διαβαζω αρκετα,δεν ξερω γιατι,δεν εχω ορεξη...Ειναι πολυ σοβαρο γιατι παω θεωρητικη κατευθυνση και η τελευταια επαναληψη ειναι η πιο σημαντικη...Πειτε κατι, εμψυχωστε με !!!3 εβδομαδες εμειναν...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75851 από VeTeRaNoS στις 22 Απριλίου 2011, 11:55μμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Και εγώ τα ίδια φίλε μου.Όπως είπες οι επαναλήψεις είναι πολύ σημαντικές αλλιώς θα πάει τζάμπα όλο το διάβασμα που έχεις ρίξει.Και εμένα ώρες ώρες με πιάνει ένας φόβος να κοιτάξω κάποια πράγματα μην τα έχω ξεχάσει και απογοητευτώ (δεν ξέρω αν νιώθεις και εσύ το ίδιο). Κάνε συνέχεια επαναλήψεις και θα είσαι μια χαρά.Και ότι γράψεις αρκεί να είσαι καλά με τον εαυτό σου ότι προσπάθησες όσο ήταν δυνατόν.

Αφιερωμένο σε όλους εμάς.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75883 από zamanfou στις 23 Απριλίου 2011, 2:39μμ

zamanfou

Εικονίδιο
μέλος από: 28/3/2011
Και εγώ παιδιά στην ίδια μοίρα...και θεωρητική...αυτή η άτιμη η ιστορία είναι θάνατος.μέχρι τώρα έχω βγάλει μόνο τα μαθηματικά γενικής,την έκθεση,τα αρχαία και 3/4 λατινικά!Ιστορία πόσο σας πήρε εσάς??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75891 από HaTeR! στις 23 Απριλίου 2011, 3:54μμ

HaTeR!

Εικονίδιο
μέλος από: 12/4/2011
ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΟΜΠΛΕ,1 ΜΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΤΑΝ ΜΠΕΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΟ.
Κ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΚΕΨΟΥ 1 ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΟΠΩΤΕ 1 ΜΗΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75917 από Μανοςςςςςς στις 24 Απριλίου 2011, 1:09πμ

Μανοςςςςςς

Εικονίδιο
Παιδακιααα,ευχαριστω που απαντησατε...
Το συστημα φταιει και εμεις που το ανεχομαστε...Η αγωνια στην τριτη λυκειου δεν μπορει να αποφευχθει...Θα προσπα8ησω να επιμεινω.
Zamanfou η ιστορια για το μεσο διαβασμα πιστευω οτι θελει περιπου ενα μηνα...το ιδιο και η λογοτεχνια...με αυτο που ειπες με αγχωσες λιγο...3 βδομαδες εμειναν και θα προλαβεις να βγαλεις ολη τη λογοτεχνια την ιστορια τα υπολοιπα αρχαια και να κανεις και επαναληψη;τεσπα μακαρι να προλαβεις...
εγω παντως εχω βγαλει τα λατινικα 3 φορες,τη λογοτεχνια 2.τα αρχαια 3,την ιστορια 4,την εκθεση 1 και την βιολογια που εχω επιλεξει ως μαθημα επιλογης 3...

Παρεμπιπτοντως παιδια...σε ποια σχολη θελετε να περασετε εσεις;;;εχω φιλοσοφικη σχολη στο Ρεθυμνο...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75918 από HaTeR! στις 24 Απριλίου 2011, 1:11πμ

HaTeR!

Εικονίδιο
μέλος από: 12/4/2011
Παιδαγωγικά προσχολικής εκπαίδευσης Ρέθυμνο
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #75919 από zamanfou στις 24 Απριλίου 2011, 1:16πμ

zamanfou

Εικονίδιο
μέλος από: 28/3/2011

Αποδεκτή απάντηση

Καλέ τα έχω βγάλει από τα Χριστούγεννα γιατί είχα αρχίσει φροντιστήρια από το καλοκαίρι.Στις τελευταίες επαναλήψεις αναφέρομαι...λογοτεχνία την έχω κάνει τόσες φορές που σε τρεις μέρες την έχω τελειώσει.Λατινικά τα τελείωσα σήμερα,αρχαία τα έβγαλα κ ό,τι ανέφερα επάνω.Ιστορία υπολογίζω μία βδομάδα το πολύ,έχω και καλή μνήμη
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75924 από VeTeRaNoS στις 24 Απριλίου 2011, 9:40πμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Σε κάποιο ΤΕΙ πληροφορικής εξαρτάται από το τι θα γράψω φυσικά.Επειδή το Αθήνας και το Θεσσαλονίκης το βλέπω δύσκολο (αμάν αυτή η κωλοέκθεση πολύ κωλομάθημα ) έχω βάλει στόχο την Κρήτη ΤΕΙ εφαρμοσμένης πληροφορικής και πολυμέσων. Έχω ακούσει ότι είναι πάρα πολύ καλο. Αν γράψω τόσο άσχημα και δεν περάσω ούτε εκεί με βλέπω για Σέρρες ΤΕΙ πληροφορικής και επικοινωνιών που μου αρέσει πολύ το πρόγραμμα σπουδών τους.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75943 από stekka στις 24 Απριλίου 2011, 7:10μμ

stekka

Εικονίδιο
μέλος από: 5/12/2010
Συγνώμη, Μάνοςςςςςς θα δώσεις 6 μαθήματα??????????????? :Ο Τόσα δίνετε όλοι για πρόσβαση???????????????????????? :Ο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75947 από Μανοςςςςςς στις 24 Απριλίου 2011, 8:13μμ

Μανοςςςςςς

Εικονίδιο
stekka ναι 6 ειναι τα μαθηματα...εκτος αν θελεις να δωσεις και αγγλικα οποτε παει 7...ενταξει δεν ειναι και τοσο τραγικο...πιο παλια εδιναν 13...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login