Μήνυμα στις 2/5/2011 στις 17:54 @Διάφορα
Jlee και εγώ αυτό το πράγμα ακριβώς ακούω,οταν ανοιίγει ο υπολογιστής συνεχόμενα και μετα μόνο αν πατήσω κάτι που θέλει loading ξανακάνει και σταματάει κατευθείαν. Aυτό με την ram που λες τι ακριβώς ειναι γιατι είμαι και λίγο άσχετη. Πήγαινε στο θέμα: περίεργος θόρυβος apo to pc
Μήνυμα στις 29/4/2011 στις 19:15 @Διάφορα
Απο χθές ακούγετε απο το pc μου(απο τον πύργο) ένας παράξενος πολύ λεπτός ήχος που τρυπάει τα αυτιά,μία σταματάει για λιγα δεύτερα μετά ξαναξεκινάει,ξέρει κανείς τι είναι?
Πήγαινε στο θέμα: περίεργος θόρυβος apo to pc
Μήνυμα στις 29/4/2011 στις 16:43 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:απλα ενώνετε τα χιλοι σας και τις γλωσσες σας,μην βαλεις ολη την γλωσσα σου και την πνηξεις την κοπελα σχεδον την μιση και πιο λιγοΠήγαινε στο θέμα: ΓΛΟΣΣΟΦΥΛΟ
Μήνυμα στις 24/4/2011 στις 01:11 @Διάφορα
Παιδαγωγικά προσχολικής εκπαίδευσης Ρέθυμνο
Πήγαινε στο θέμα: Πανελληνιες-Βοηθειααα!!
Μήνυμα στις 23/4/2011 στις 15:54 @Διάφορα
ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΟΜΠΛΕ,1 ΜΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΤΑΝ ΜΠΕΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΟ. Κ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΚΕΨΟΥ 1 ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΟΠΩΤΕ 1 ΜΗΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ;) Πήγαινε στο θέμα: Πανελληνιες-Βοηθειααα!!
Μήνυμα στις 22/4/2011 στις 20:03 @Διάφορα
Eπίσης αριστερά έχει όλες τησ μάρκες μια λίστα! και πάλι σου βγάζει ολα τα είδη και τα συστατικά
Πήγαινε στο θέμα: ΤΣΙΓΑΡΑ
Μήνυμα στις 22/4/2011 στις 19:43 @Διάφορα
http://www.all-discount-cigarettes.com/ θα βρεις κάποια πακέτα σε εικόνες πάτα σε κάθε πακέτο και θα δεις θα σου βγάλει όλα τα είδη τησ συγκεκριμένης μάρκας και τα συστατικά του κάθε είδους,ψάξτα όλα και κάτι θα βρεις. Πήγαινε στο θέμα: ΤΣΙΓΑΡΑ
Μήνυμα στις 22/4/2011 στις 19:25 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Θα σου πρότινα να του μιλήσεις στο fb να δεις τι παίζει,και στο κάτω κάτω μπορεί τελικά να μην σου αρέσει ο χαρακτήρας του και να ξενερώσεις.Γνώρισε τον πρώτα να σου φύγει η κάψα για να μην το κουβαλάς σε όλη σου την ζωή.Αργότερα θα καταλάβεις αν και αυτός σε ψιλοφλερτάρει αν και δεν πιστεύω πως όντως νιώθεις ετσι ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ απλα ενοω πως μπορει να νομίζεις οτι νιώθεις έτσι,γιατί δύσκολα καψουρευόμαστε τόσο έναν <<άγνωστο>> Υ.Γ Δίξε οτι ενδιαφέρεσε για γνωριμία και οχι οτι είσαι χαζογκομενίτσα θαυμάστρια σαν όλες τισ υπολοιπες που συναντά στον δρόμο του. Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια
Μήνυμα στις 22/4/2011 στις 16:58 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:To ίδιο πρόβλημα είχα κάποτε,λοιπόν πρωινό θα τρώς ένα τοστ η κορν φλέικς,το μεσημέρι θα τρώς κανονικά την μερίδα σου + σαλάτα λίγο τυρί ΑΝ ΤΡΩΣ, και μια μικρή φέτα ψωμί,το απόγευμα κατα τις 4-5 θα τρώς φρούτο και το βράδυ κατα τις 7-8 ενα τοστάκι πάλι η κορν φλέικς.Αν ακολουθήσεις τα παραπάνω,πηγαίνεις να τρέχεις 2-3 φορές την εβδομάδα ΚΟΨΕΙΣ ΓΛΥΚΑ,FAST FOOD,ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΣΟΥ σε ΛΙΓΟΤΕΡΟ απο 3 μήνες θα κάνεις σωματάρα Υ.Γ 'Οταν έχεις χρόνο στο σπίτι σου κάνε σετάκια κιλιακούς,εγω πρωσοπικά που ειμαι 1 χρόνο μεγαλύτερη σου κάνω 20 κιλιακούς ευθεία 20 πλάγιους δεξιά,20 πλάγιους αριστερά και 20 εναλλάξ(δεξιά,αριστερά).Τέλος να πίνεις πολύ νερό βοηθάει στην κάψη του λύπους. Πήγαινε στο θέμα: πώς να χάσω το πολύ 10 κιλά σε 3 μήνες?
Μήνυμα στις 18/4/2011 στις 20:04 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Για την ηληκία που όρισες το ικανοποιητικό μέγεθος(όχι οτι μετράει το μέγεθος,μην έχεις τέτοια κόμπλεξ,απλα επειδή ρώτησες)ειναι 10-15 και είσαι μια χαρά ;)Πήγαινε στο θέμα: ιδανικο μεγεθος για ηλικιες 12-15 |