Γυμναστική
Μήνυμα #74636 από Darkfieras στις 29 Μαρτίου 2011, 11:02πμ
![]() ![]() μηνύματα: 319 ![]() |
Έχω αρχίσει κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής βαράκια και έτσι.. μα δεν ξέρω μου έχουν πει ότι αν ξεκινήσω από τώρα που είμαι 15 θα μείνω κοντός ισχύει? αν είμαι σε λάθος board καντετο move |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #74638 από drogbach στις 29 Μαρτίου 2011, 1:30μμ
![]() |
Εξαρταται απο τις κινησεις και απο το αν τις κανεις σωστα...Αλλα ολες γενικα επιβαρυνουν την αναπτυξη σου.Αλλες περισσοτερο και αλλες λιγοτερο.Αν θες να αναπτυχθεις και αλλο η θεωρεις τον εαυτο σου κοντο θα σου προτεινα να τα αφησεις για τωρα και να βολευτεις με πους απσ και τετοια... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #74641 από zamanfou στις 29 Μαρτίου 2011, 2:32μμ
![]() |
Aν πηγαίνεις σε γυμναστήριο και σε έχει αναλάβει κάποιος γυμναστής,τότε πιστεύω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα γιατί ξέρουν οι άνθρωποι.Συγκεκριμένα και ο αδερφός μου πέρυσι έκανε βάρη και το είχε ρωτήσει(3η γυμνασίου ήταν πέρυσι),του είπαν ότι με εξειδικευμένες ασκήσεις και επίβλεψη δεν υπάρχει κίνδυνος. Αν όμως κάνεις μόνος βάρη,τότε θα σου συνιστούσα να αρκεστείς σε πιο απλές ασκήσεις που θα σε κρατήσουν σε φόρμα και θα ενισχύσουν τη φυσική σου κατάσταση.(τρέξιμο,μονόζυγο,κοιλιακοί κλπ) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #74658 από Doctoras στις 29 Μαρτίου 2011, 4:37μμ
Οχι δεν ισχυει αυτα ειναι μπουρδες που λενε περι υψους.Απλα οταν κανεις βαρει να εχεις ελαφρο λιγισμενα τα γονατα για να μην τραβματιζεις και γενικοτερα να μην επιβαρινεις την σπονδιλικη σου στηλη.Και τωρα που εισε στην αρχη να χρησειμοπιοις λιγα βαρει και οχι πολλα για κανα τετραμηνο και στην πορια ανεβασαι. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |